Godmorgon!

Godmorgon på er! 
Sovit gott? Det har jag! Dessa två lediga dagar har jag spenderat i Vänersborg hos min familj där utav den dåliga uppdateringen. 
Vi har haft det jättemysigt, och bara myst med familjen och i söndags gjorde J snickerskakor, så grymt goda!! Vi var hemma runt 11 igårkväll och tog en riktigt god sovmorgon och nu sitter jag i vårat vardagsrum framför musikalserien Smash, en av mina favoriter! Men en god frukost, drog ihop en egen smitthi på mjölk och jordgubbar tillsammans med en kopp chapetchino och knäckemackor, mumma. 
Hur spenderas eran dag? 

Love! 


Zombi!

Hallå på er! 
Tyvärr så har det inte blivit mycket bloggande dem senaste dagarna eftersom att jag knappt har hunnit med mig själv, det är helt sjukt men sant. Jag har jobbar otroligt mycket, fått jobba över och jag vet inte allt. 
Dagen började i vilket fall bra med att älsk kom hem med mat från folkparkens gatukök, mumma! Åt så mycket jag orkade, tog två koppar kaffe och håller nu på att göra mig fin inför kvällen då det vankas tjejkväll med tjejerna! Ska bli riktigt roligt, jag kommer ju smitta tidigare eftersom att jobbet kallar inatt, dock så är det sista natten på den absolut sista 4:1:4 passet under natttimmarna så det är ju en bonus om man säger så. 

Imorgon så är jag äntligen ledig hela två dagar och dem spenderar jag och min man i Vänersborg med min familj, så klockan ringer runt halv 12. Trevligt. Nej nu fick jag bråttom! 

Ha det så länge så ska vi se om denna zombien kan uppdatera med senare. 

Kram! 
Love! 


Godmorgon!

Vilken natt! 
Efter att jag igår under min lediga dag endast sov, såg på film och sov lite till fram till kl 22 på kvällen då J kom hem. Med lite kvällsmys och kvällsmat framför tv så piggnade jag till medans J var helt slut efter sin 14 timmars arbetspass så när J stensomande tidigt så låg jag klarvaken till kl 04 inatt... Helt sjukt! Sen dröjde de inte länge förs Harry kom och tyckte att jag skulle gå upp runt 12 tiden, min lilla kille. 
Nu ligger han i mitt knä och sussar sött med mig framför musikalserien Smash! Så bra! Så check it out! 
Nu väntar en timmas disk och en lägenhet som vill bli städat! Urke! 

Love! 




Hallå vänner!

Hallå! 
Jag ville bara snabbt uppdatera och berätta att bloggen kommer att ligga lite på is idag. Efter fyra hårda nätter på jobbet så är jag helt slut och orkar knappt säga mitt hela namn så min dag spenderas i soffa framför en massa kärleks/ må bra filmer istället, såg precis klart filmen "The Luckey one" och vilken film, så otroligt bra! Zac Efron vet allt vad att skådespela är.  
Nu så blir det "One Day" som jag har sätt en gång tidigare för länge sen. 

Dessa dagar är rätt så uppskattade en då. Dem är mysiga och det är så skönt att inte ha en massa måsten, min telefon är på ljudlös och håret står åt alla håll men allt känns bra endå. Dock så ser lägenheten ut som om vi har haft ett världskrig här men det får jag lösa imorgon idag dejtar jag soffan! 

Kram på er! 


Love! 

Skön kväll.

Nyvaken så har jag precis vaknat upp i soffan efter två timmars sömn utan att J står över mig och säger att han ska gå och lägga sig, finns det något jobbigare än att vakna upp till denna fras? Tror inte det. 

Nu ska jag snart iväg till jobbet en sista gång innan ledigheten drar igång imorgon, en dag, men såå skönt det ska bli, jag bara längtar! :) 

Idag så har jag sovit i stort sätt hela dagen men trots denna goda sömn så har jag endå hunnit med en skön långpromenad med min man samt starten av filmen "Man of steel" J fick välja, men jag somnade, som tyvärr har blivit en vana, tråkigt nog. 

Nu får jag slänga i mig kaffe så att jag inte somnar! Detta är ju sjukt!  

Love! 


Så Ledsen...

Mina ögon är svulna. 
Näsan är täppt.
Mina kinder är fuktiga.
Och det gör ont i hjärtat...
Varför tänker nog du nu?
Jo... Jag har precis tittar på den sista avsnittet av Desperate Housewives och tårarna kunde inte hållas inne, gud vad jag har gråttit! Och jag kan inte riktigt förstå det, det är ju bara en grymt bra serie men ett jättefint slut men det gick inte att hålla inne. 
Denna serie har gjort så mycket för så många och är mer än en serie, familjerna man har stött på är inte bara karaktärer som är skapade utan nu när det är slut så får man känslan av att dem lever kvar familj för familj på sin olika ställen här i världen, det är nästan så jag får tårar nu igen när jag skriver detta men denna känslan är det samma precis när jag såg det sista avsnittet av One Tree Hill.
 
Men det som känns så bra är att jag faktiskt har alla säsonger av båda dessa serier upp så vi får se vad som händer här näst, vilken serie ska jag börja följa, tips?
 
Är det bara jag som känner så här? Kan man få en "crash" på en tvserie? 
 
Love!
 
(Bilderna är lånade från google)  

Den 17 Februari

Godmorgon!
Det blir inte ås mycket bloggande nu när jag jobbar som jag jobbar men jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att bli bra igen när jag snart få gå ner och jobba dagtid igen och ni ska bara veta vad jag längtar, att aldrig mer få sova skift med J är nog det jag längtar till mest, tänk, vi kommer att få sova ihop varje natt igen, underbara känsla. 
 
Jag ska snart gå och göra lite frukost, jag vet, klockan är snart 18 och jag ska äta dagens första mål, welcome to my lift, men det är så, jag sover, äter, sover, jobbar, äter, sover, exak så här ser mina dagar ut och har jag tur så kanske jag orkar med något mer, men thats life. 
 
Nu så blir det varma mackor, mumma! 
 
Love! 

You Are Beautiful



Love! 

Know You See Me

Nytt i filmhyllan är presenten som
J fick av mig nu till alla <3 dag Now You See Me. 
Vi har spenderat kvällen till ära framför denna film och vilken film! Jag är mållös, jag älskar filmer där man måste hänga med, där det händer nya saker, där personerna inte är som dem har förklarat att dem är. 
Denna film var grym och jag måste verkligen visa min pappa denna film! 

Så vill du se en grym film, check it out! Av mig får denna film, 4/5 stjärnor av av J 3/5 så det är bara att kolla in den mina vänner! 

Kaffe och sen jobb, hur spenderar du din kväll? 

Love! 


Smoothie

Tänk vad gott man mår nu efter ett ordentligt träningspass på gymmet, nyduschad med egengjord smoothie och klockan bara är innan 18, börjat även bli piggare nu efter så skit som jag mådde förut, inte okej.

Jag har blivit väldigt svag för juicer och smoothies på sista tidens så jag drog ihop en egen nu efter träningen. 

Min smoothie: 
1 banan 
5 Färska Jordgubbar 
1 paket blåbär 
1 dl mjölk. 

Du gör: 
Rör ihop alla ingredienser en och en med en stavmixer i mjölken, senare klar för derivering! 

Super gott och nyttigt, perfekt efterrätt eller efter träningen! 

Hoppas det smakar! 


Love!

Den 16 Februari

Godmorgon! 
Jag är helt förstörd! Efter en enormt jobbig natt på jobbet så är jag verken död eller levande idag... Inte kul alls om du fråga mig, mitt huvud dunkar som en basketboll mot ett gympagolv, det gör inte ont utan det känns bara som att hjärnan är förstort för att få plats i huvudet och på något höger vill ta sig ut, äckligt men sant. 
Trots allt detta så jag jag en överspänd J som sitter och väntar tålmodigt på att jag ska vakna till liv så att vi kan gå till gymet men jag önskar att jag kunde slipa, kroppen är ur funktion idag! Ursh! 

Idag så är det vila som står på schemat så jag orkar med dem kommande 6 nätterna som återstår innan några dagars ledighet. Men som sagt gymmet nästa. 

Love! 



Melodifestival del3

Många treor i dagens bloggade både London del3 och nu melodifestivalen del 3. 
Det drar igång precis just nu och jag har dukat upp med chips och pepsi max, katterna och mys så nu ät det bara att hoppas på detta är lika bra som förra veckan då det faktiskt var bra låtar så att kvällen avslutas bra innan jobbet kallar. 

Love! 



London Del3

 
Lördagmorgon klockan 08:00 ringde klockan igen och det var dags att ta sig till frukosten för yttligare en frukost inför dagens äventyr och dag till ära så stod Madam Tussauds på schemat. 
Efter en frukost som inte smakade så mycket (som sakt saltet var nödvändigt) så tackade vi för den sista frukosten och gick upp mot vårat rum för att göra oss iodrning för en dag i centrala London, vi hade ju sätt i stortsätt hela London med resan till hotelet under strejken men innestan hade vi ännu inte hunnit med. 
Efter att vi gjort oss snygg och med hatt och röda läppar (I mitt fall) så gick vi oss mot Shepard Bush terminalen som låg någon minut från hotelet för att guida oss vidare till Backer Streat och Madam Tuusauds. 
 
Så här såg vi ut dagen till ära. 
 
Är det något som vi fick reda på i London så var det att vädres ändrades lika fort som man byter blad i en bok, när vi gick mot tunnelbana så var det strålande sol och man kunde gå med öppen jacka, den härlig värmen och den klarblå himmeln var ljuvligt. När vi var framme på backer streat och ett kvarter från Madam Tussauds så börjar det stor blåsa och duggregna, när vi väl kommer fram till Madam Tussauds så hamnar vi i kö och står och väntar. Med hopp om värme inom en snar framtid så kommer en kvinna framtill oss för att kontrollera våra biljeter, det visar sig att vi inte kommer att få komma in på stället förs inom en timma. 
Eftersom att vi inte vill vandra bort och kanske inte hitta tillbaka och ville ha värme så gick vi in på det närmaste fiket för en kaffe och Coccie innan allt skulle dra igång. 
Fiket var jättemysigt med en lite gamalbrittisk stil och tillhörde Madam Tussauds utgång så vi viste att vi var på rätt plats. 
Efter en mycket god kopp kaffe och planer på att komma tillbaka till London med våra män så gick vi oss mot ingången igen för att äntligen få gå in på Madam tussaouds och min idol Robbie Williams. 
 
Det var mycket folk, kön var full och mitt i allt så dök det upp en mimare som blåste upp djurballonger till alla barn i väntan på att få komma in. 
Väl inne mötes vi uta strålkastare, och vi kändes oss riktigt snygga. Hela Madam Tussauds är indelar i olika dela och "sallonger" som man går igenom och det första stoppet var "Party" rummet, då vi fick gå på fest med alla kändisar. Där träffade vi personer som George Clony, Julia Roberts, Twiligth killarna, Brangelina och våran personliga favorit Johnny Depp. 
Och vilken känsla det var att komma in i detta stora mingel. Folk överallt som ville ta bilder med deras idoler, och vaxdockorna som såg ut som en riktigt människa. Det såg ut som att Brangelina skulle röra på sig när som helst, läskigt men spänande. 
 
Vi promenerade vidare inne på Madam Tussauds i ca två timmar och hade en sån mysig stund, och jag fick träffa min största idol och förebild ROBBIE WILLIAMS!!
 
 
 
Jag var värdens lyckligaste! Jag fick en stor starstruck och jag var så glad! Jag vet att detta bara är en vaxdocka, men han måste ju ha godkänt sig själv.... Eller hur, vi har alltså tagit på samma docka. 
 
 
Men det var ju inte bara Robbie Williams som var intressant, (Kanske mest om du frågar mig) men många var riktgit bra gjorda, istort sätt alla. Som Justin Timberlake, det kändes som att han skulle hoppa till från när man såg honom, dem ögonen! 
 
Gaga Var på plats.
Och självaste Elvis! 
 
Det var riktigt kul på Madam Tussaouds och det var en riktig upplevelse som vi kommer att göra om. 
Detta är ju bara några få bilder av alla som vi har tagit, vi tog ju mest med Nathlies kamera så dem bilderna kommer. 
 
 
Efter Madam Tussauds så var vi hungriga och kände att vi båda behövde mer enegi för att klara igenom dagen. Efter en liten resa med tåget så hamnade vi på stationen London Brigh där vi bestämde oss för att turista samt ta en god lunch.
Vi hitta stället som är lika stort i London som Espresso House är här i Sverige som hette Pret. 
Påväg till lunchen, Fina Nathalie med kameran i högsta hugg. 
Solen tittade fram, London. 
London Brigh 
Dagens Lunch, såå gott.
Något som vi åt och drack mycket under våran resa var Juiser och smotthis, så gott och nyttigt, tror inte vi gick en dag utan en smoothi i handen.
 
Efter att vi fikat och haft det gott så gick vi tillbaka till tunnelbanana och åkte fel, såklart. 
Efter mycket felåkningar mm så hamnade vi äntligen i China Town och Picadilly Circus där vi slog oss ner på en pub och lärde bartenden lite svenska så som Hej, Ja, Nej, Tack, han var riktigt duktig! 
 
Efter pubben så var vi båda två helt slut och ville inget hällre än att hitta Viktoria Secrets som skulle ligga på Bone Streat innan vi skulle ta oss tillbaka till Hotelet men något hände nämligen Primark. Vi shoppade loss i dryga två timmar innan nästa letande drog igång. I detta fallet var vi hungriga på nytt och hade ont överallt i hela kroppen, rygggen, fötterna, huvudet, allt värkte, 
Efter mycket velande och inget hittande av Victoria Secret så valde vi att ta oss tillbaka till hotellet med Sushi som vi tog med oss från Londons störta sushiställe, Wasabi. 
Kvällen slutade med tvmys och sushi i sängen innan vi stensomnade. 
 
 
Detta var våran dag tre, imorgon så ska jag dela med mig om hemresan, missa inte detta, det kan jag lova! 
 
Love! 

Bortskämd

Att vara bortskämd är något som jag aldrig har upplevt i min uppväxt, mina föräldrar har alltid behandlat oss lika och delat upp saker och ting rättvist som har gjort att det aldrig har varit en av oss tre syskon som har stuckit ut. Mina föräldrar har aldrig skämtbort oss med mer än kärlek och beröm. Vi har haft en riktigt fin och bra uppväxt och mina föräldrar har gjort ett riktigt bra jobb (kolla bara på mig) 
Men något som gör mig riktigt funderasam är bortskämda barn och föräldrar som skämmerbort sina barn något enormt. 
Jag kan precis hem från att ha kört J och stannade snabbt på våran ica som ligger här precis intill. Jag sprang in snabbt och tog det jag skulle ha och ställde mig i kön. I denna butik så ligger godisavdelningen precis vid kassorna så man hör och ser allt mycket tydligt. 
I vilket fall, när jag står och väntar på att få betala mina saker så hör jag hur ett barn på max fyra, fem år börjar skricka och ta tag i dem små upphängda godispåsarna och slänger dem i golvet, mamman börjar genast med en lugn och ointresserade ton berätta att barnet inte får en godispåse till eftersom att hon redan hade fått en stor påse lösgodis. Ungen tar då fram en mugg som hon håller i och slänger in i dem olika hyllorna så att et blir ännu mer rörigt och då ger mamman med sig och barnet går där ifrån med ett stort leende på läpparna och tre små godispåsar tillsammans med den stora lösgodispåsen.
Dem ställer sig i kassan rakt framför mig och det dröjde kanske någon minut innan teatern var igång igen, mamman hade ställt upp barnets lösgodispåse på bandet och detta var oförlåtet kan jag säga. Ungen sätter sig ner och skricker i högans hals att hon skulle ställa upp sin påse själv, med ett skrick och tjut så förklarar mamman att hon kan gå och hämta sin påse från bandet istället och att hon sen får smaka en godisbit eftersom att godiset redan är betalt. Ungen blir då ännu argare och tar sin mugg och kastar den på sin mamma innan hon går och hämtar sin påse och tränger sig förre i kön, där det stod en gammal tant som nästan tappar balansen, barnet ska sätta godispåsen själv på bandet. 
Efter många om och men så får godispåsen åka en vända till på bandet och dem går ut. 
 
När jag själv sitter senare i min bil så ser jag hur mamman från "lägga in" ungen i bilen medans hon sitter och vägrar släppa taget om en lykstolpe, den historian vill jag inte ens ha reda på... 
 
Att bara se detta fick mig att börja tänka om hur jag skulle blivit idag om jag skulle ha blivit ordentligt bortskämd som barn och hur jag kommer att bli som mamma i framtiden, är det svårt att motstå frästelsen från sina barn. 
Mina föräldrar har alltid delat upp allt lika, 100kr till mina syskon, 100 kr till mig och så vidare, och det är detta som det ska vara. Dock så är vi mycket bortskämda i kärlek. om du frågar mig och det är den enda delen som man ska vara mycket bortskämt i om du frågar mig. 
 
Men om det börjar redan i denna ålder vad händer då när man växer upp och flyttar hemmifrån? För ett tag sen så gick det en serie på svt som hettte "Ung och Bortskämd" som handlade om ungdomar som blev kurlade av sina barn även som äldre, det var vissa av dem som hade flyttat hemmifrån men vars föräldrar fortfarande tog hand om disken, tvätten och städningen, i barnets egna lägenhet, tror att en av papporna åkte en timma för att komma till sin dotter och städa, detta gjorde han varanan dag. 
Helt sjukt. 
Är det bra att skämma bort sina barn?
 
Love! 

Den 15 Februari

Godmorgon. 
Allt bra med er där ute? Hoppas på detta! 
Jag har för en stund sen vaknat och sitter nu som ett lik framför tven och simpssonsmaratonet på 6an med min man och katter, det är dessa stunder som jag älskar, mys med min minifamilj, ja, varför inte. 

Natten gick bra på jobbet, inte mycket att göra och bara trevligt , dock så känner jag hur kroppen sakta med säkert inte vill mer så nedräkningen har börjat till mina efterlängtade dagspass drar igång, tänk bara känslan att inte behöva sova i skift med J, att vi kommer få sova varje natt ihop igen. Underbara tanke. 

Ikväll så är det även melodifestivalen. Har ni koll på vilka som är med? Det har inte jag... Tyckte dock att förra delfinalen var helt okej så det är bara att hålla tummarna om att det är lika bra idag, eller? Hoppet har gått upp inför ikväll om man säger så! 
Nu ska jag pussa på min man innan han ska iväg. 

Love! 


Plikten kallar!

Efter att ha avnjutit en mycket god fruktsallad nu på kvällen med allt ifrån äpplen till jordgubbar i sig så sitter jag nu och ska packa väska till jobbet, en natt till så det lär bli en lugn dag imorgon med mello. Tänk att för en vecka sen satt jag och åt ljuvlig mat på Jamies Italia. 

Nu kallar jobbet. 

Love! 


Följ mig!

Visste du att jag även finns på instagram? 

Följ med mig i min vardag även med bilder, mer inredning & mer om mitt liv, vågar du följa med? 
instagtam= missjohansson92



Middag med Darling

Tyvärr så var P tvungen att ställa in så vi får ses snart igen. Istället för en fika så ville J fira lite valentinesday med mig idag så en middag ute blir det idag, inte trerätters med en pizza på ett mysig ställe med mannen i mitt liv klingar bra i mina öron. 

Hur spenderar du alla <3 dag? 

Love! 

Dagens

Påväg till stan för att träffa fina P! 

Så här ser jag ut idag, lockarna är i stortsätt borta dock... Jaja 


Det Som Irriterar!

I onsdagskväll så var jag och J ute på stan och hande en jättemysig kväll, vi gick ut och åt gott och sedan gick på bio. 
Enda tills reklamen nästan hade slutat så var vi i storsätt själva i salen enda tills det droppar in tio stycken tjejer med rösterna fulla och höga av energi. 
Dessa tjejer kan ha varit i min ålder, kankse yngre men vad jag önskar att dem inte kommit in i salen. 
Jag har aldrig otur när det gäller bio och filmer, det spelar ingen roll var jag sitter eller i vilken stad jag är det är alltid samma, antingen så är det någon som skriker och pratar jättehögt eller en lång kvinna/man framför mig eller som i detta fallet fötter någon millimeter från mitt huvud! Jag kände fotlukten!! 
 
Allt började när dem kom in, dem satte sig, skrattade högt och var almänt jobbiga in till att filmen började då det bara var jag som fick "lida".
Tjejen bakom mig började sparka i min stols ryggstöd så jag kom på mig själv sitta vikandes fram och tillbaka, till en början trodde jag att detta endast handlade om att hon ville "sätta sig till rätta" men jag hade ack så fel! Det slutade inte och jag visste inte vad jag skulle ta mig till, så med kraft slängde jag mig bakåt i stolen för att få henne att fatta att jag känner allt vad hon gör och att det är irriterande, men nej då, hon förstod inte alls. 
Efter en lite stund in i filmen så slutade äntligen dunkandet i stolen och jag försökte att lägga all min fokus på J och filmen när jag helt plötsligt känner en mycket otrevlig doft, en doft av tåbirra! Jag tiitar snett bakåt och ser att tjejen har taggit av sina skor och har satt upp sin äkliga, inträngda sockar på mitt ryggstöd bara någon cm från mitt huvud!!! HALLÅ!! Fy faro vad äkligt!! 
Jag vände mig snabbt bakåt för att markera att detta inte är okej med en sur min och hon tar ner fötterna men någon minut senare så var det dags igen, dunk, dunk, dunk, lukt, lukt, fy fan!!!
 
och vad ska man göra, seriöst? Det är en biosalong, man ska visa hänsyn, var tyst och snäll men i detta fallet ville jag bara explodera! Ställa mig upp och skrika rakt ut vad jag tyckte, men det gjorde jag inte eftersom att det heter hänsyn, så jag bara satt där och gjorde minner och svor för mig själv samtidigt som jag skulle vara gullig mot J eftersom att vi skulle ha en mysig stund ihop och kolla på filmen! 
 
Så nu frågar jag er, är det okej att säga till en irriterande person mitt i en film på biografen att lägga ner?
 
Jag skulle aldrig sitta och sparka i ryggstödet framför om det satt någon där och absolut inte sätta upp fötterna vid den främreradens stol om det skulle sitta någon där! Det är ju sjukt! 
 
DETTA irriterar mig STORT!
 
 
Love! 

Alla <3 Dag

Hallå!
Glad alla hjärtans dag på er allt där ut, tänk att vi redan är inne i mittan februari tänk vad tiden springer iväg, för en vecka sen så var jag på westfeild och shoppade loss just nu. Var tar tiden vägen egentligen?
 
Idag så har jag inga planer mer än att jag i eftermiddag ska träffa min fina vän P som jag inte har träffat på evigheter! Så det ska bli så kul, fika och mys, det sitter ju aldrig fel. 
 
Dagen startade för mitt fall tidigt, J ville ha upp mig tidigt för att äta en god fruksot ihop, pannkakor, mumma, men nu sitter jag här som en äkta zombi och bara längtar efter att få sluta ögonen några minuter, längtar. 
 
Igår kväll så bytte jag och J presenter, eller J fick en present av mig och han verkade nöjd, filmen "Now You See me" var det som var min gåva iår eftersom att han alltid tjatar om "vilka dåliga filmer vi har, alla handlar om kärlek" så nej nu blev det lite action, thriller och komedi, aldrig fel, den verkar faktiskt riktigt bra. 
 
Ikväll så är det tillbaka till jobbet, så mycket kärlek lär det bli inatt. 
 
London del tre bjuder jag även på senare idag. 
 
Love! 
 
Kör på lockar i håret idag, vad tycks? 
 




 

Myskväll.

Efter en dag med mycket på schemat så är det skönt äntligen ha kommit hem och bara andas ut. 
Dagen har dock varit rolig men det tar på krafterna att vara överallt även om det är så kul. 
 
Just nu så har jag tänt upp hela vardagsrummet med ljus, dukat upp med en Cosmopolitan tillsammans med Robbie Williams konsert "One Nigth at the Palladium" och bara njuter, så skönt att inte göra någonting utan bara mysa. 
 
Det var i vilket fall jättemysigt hos svärfar som bjöde på både kaffe och tårta, en trevlig kväll.
Men nu blir det att mysa vidare framför denna underbara konsert innan sängen och John blund kallar. 
 
Sov sött sen godingar! 
 
Love! 




Snart iväg!

Sitter och myser med Harry och väntar på att kaffet ska bli klart, är såå trött och vet inte varför, så skönt är väl det att jag är ledig till natten. 
Om en timma så ska vi åka till svärfar och fira honom men först stanna till för att köpa en blomma, något måste man ju ge tycker jag. 
Hör sen! 


Love! 

Min sovandes lilla skatt <3 (Bobbie har som vanligt snott våran säng ^^) 

GRATTIS!!!

Stort grattis till min förebild, min största idol och mannen som jag har delat mer stunder med än J... tror jag. Idag så är det inte bara Js pappa som fyller år utan även min största idol! 
Robbie Williams!!!!
 
Robbie Williams har varit min förebild och idol flera, flera år, vet inte hur länge jag har lyssnat på hans musik om jag ska vara ärlig. När jag bodde hemma så hade jag i ca fyra års tid min dörr tapelserad med Robbie Williams dock så tyckte mina kära föräldrar att jag vara för "töntig" att ha dörren tapelserad som 18 åring så jag var tvungen att ta ner alla 200 bilder på honom... det var en tråkig dag men spåren finns fortfarande kvar, mohahaha! 
 
Alla stunder, glad som ledsen så har jag lyssnat på musiken i både backar och dallar, så tack för all musik och för att du fortfarande är den entertainer som du är! 
Jag har varit på dem två senaste konserterna i Göteborg och i Stockholm i maj är han här igen och jag måste ditt! Ska bara hitta någon som kan gå med mig. 
 
Så Grattis Grattis Grattis! 
 
40!
 
 
Love!
 
Ditt största fan i Sverige! 
 
 
 
 
Jag och Robbie Williams på Madam Tussauds, ja, jag fick starstrucks! 
 
 
Love! 

Brunch med fina Julia!

Vilken trevlig start på dagen detta var, ett möte som gick riktigt bra och en fantastisk start med Julia och brunch och vilken bruch! Så gott! Kom ditt och blev bortskämd till taket och tillbaka! 
 
Julia hade dukat jättefint i sitt vardagsrum i hennes fina lägenhet och det doftade ljuvligt när man kom in och mitt i allt så står Julia i köket med full spis igång och kaffe påsatt samt ett nybaka bröd som låg och vilade, väntandes på att vi skulle få mummsa i oss det. 
 
Brunchen var helt otrolig och jag kan inte önska mig en bättre frukost, undra om jag någonsin har ätit en sån fin och god frukost någon gång. 
Julia bjöd på allt ifrån pannkakor, nybaka bröd, ägg, bacon, olika fruksottillbehör, bär, kessela, kaffe, egengjord smoodi och jag lovar att jag säkert har missat något nu men då kanske ni förstår hur mycket det var och hur mätt och belåten jag är nu och kommer att vara resten av dagen, jag lovar. 
 
Nu sitter jag med Desperat Housewives och bubbelvatten med katterna och myser. Snart så kommer J hem och så ska vi dra oss ut till Js föräldrar, min svärfar (Js pappa) fyller nämligen år idag, så grattis till dig! 
 
Nu ska jag mysa vidare! 
 
 
Love! 
 
 
 
 
Färska bär, Pannkakor, syld och vaniljkessela, mumms. 
 
 
Tack Julia för en jättefin frukoststund ihop! 
Detta får vi göra om snart igen! 
<3 
 

Presenten

Då hade Js present hamnat i brevlådan och inslagningsprossesen var som allt tuff när min lilla busfia ska hjälpa till, det tar evigheter!!! men det blev ju rätt fint endå vet dock inte om det var tack vare Bobbies hjälp eller vårat samarbete... Hm..
J Kommer att få sin present så fort han kommer hem så jag bara hoppas att det sker snart, är alltid nervös innan han öppnar sina presenter från mig, kommer han att gilla det eller inte, det är frågan.
Denna lilla sak är inget märkvärdigt utan mer en sak som han kan tycka om, sena kvällar med mig i soffan med var sitt litet guldkorn i famn. 
Vad tror du att det är?
 
 
Love! 
 
Bobbie Bus mäter och hjälper till.
Hjälper matte att vika så att husses presnet blir fin 
"Ligger lite snett! "
Med lite pussar från båda katterna och lite smakande på alla snörren så blev presenten äntligen inslagen och fin!
En liten text som förklara mina känslor till mannen i mitt liv. 
Att jag får äran att dela varje dag med dig för mig såå lycklig. 

Dagens

Idag så är det mycket fläng hit och ditt men samtidigt kalas ikväll så idag har jag gjort mig "vardagsfin" om du frågar mig. Med en nytvättad outfit som jag hade på mig när vi besökte Madam Tussauds men jag älskar den, då hade jag min fina hatt till, det har jag inte idag eftersom att jag kör med uppsatt hår i en hästsvans. Enkelt och passar min mann till hår. 
 
Idag så har jag en tröja från HM som jag köpte i London, 10pund= 110kr 
Ett par jeans, Gina Tricot, 199kr
 
Kör även idag på en naturelsminkning som jag oftast gör, under vardagarna så sminkar jag bara mina ögon. Jag använder conciler, brynbänna och maskara, brukar dock göra en Monthazami och har mitt läppglans i närmaste hugg, det för det hela lite mer klassi. 
 
Nu ska jag russa iväg till Julia som väntar! 
Hörs senare! 
 
 
Love! 
 
Trött men redo för en mysig stund!
 
Uppsatt hår med min pärlor i ögonen.
 
Ha en fin dag! 
 

Den 13 Februari!

Godmorgon! 
Nyvaken och dann sitter jag här med min kopp kaffe och ska snart göra mig iordning för denna dag som bjuder på mycket, kommer nog inte att andas ut förs ikväll, men det är inte på ett negativt sätt ska jag säga. 
Nu om dryga timmen så ska jag åka hem till  min fina vän Julia som ska bjuda mig på brunch hemma hos henne, "Kom hungrig" skrev hon så jag hoppar frukosten idag och kör bara på mitt obligatoriska kaffe, mumms.
 
Efter en garanterad trevlig stund hos Julia så drar jag mig vidare till jobbet för ett möte som jag har väntat på att få ha ett bra tag nu, så jag kan bara hoppas på att jag hör positiva nyheter, jag blir alltid smånervös inför möten och jag kan inte sätta fingret på varför men det är något mer ordet möte som gör mig skraj, men det blir nog bra, så håll en tumme för mig! 
 
Efter mötet på  jobbet så drar jag mig in till stan för att träffa min fina vän P, vi har itne träffats på evigheter känns det som så det ska bli så kul att ta en god fika med henne. Antar att det blir en massa tjaj, till 1000. Trevligt!
 
En bonus på allt detta är ju att min svärfar idag fyller 62 så i eftermiddag så åker vi ut till dem för att fira och äta gott.
 
Som sagt, idag händer det mycket med det är ju inte jobbiga ting som sker, det blir ju mer att svänga runt överallt som blir det jobbiga. Men det blir nog bra. 
 
Nu ska jag göra mig fin! 
 
Love! 
 

En Kväll På Stan I Halmstad Med Mitt Hjärta <3!

Som jag har berättat tidigare så har verken jag eller J chans att fira kärlekens dag ihop så vi valde att fira lite tidigare iår istället och vilken kväll vi har haft! 
 
 
Vi började med att äta en riktigt god mat och detta valde vi att göra på en av mina favoritställen här i halmstad nämligen Wild West, tanken var ju först att vi skulle fira tillsammans på resturangen där vi förlovade oss för lite mer än ett år sen men tyvärr var det fullt så vi valde att göra det bästa av sitvation och vilket bra val vi gjorde.
Som alltid så smälte köttet i munnen på mig och bearnaisesåsen smakade gudomligt och dollarfrisen var perfekta! Eftersom att vi var ute efter en myskväll så valde vi att beställa en trerätters middag så nu är vi både två fortfarande proppmätta och kan verken gå höger eller vänstra vi rullar fram, tro mig och detta var endå tre timmar sen nu. 
 
 
Efter den mycket goda maten så var det dags att bege oss vidare till Röda Kvarn och Sfbiografen för att se filmen Robocup med Joel Kinnaman och vilken film! 
Jag har aldrig varit för Actionfilmer för mycket om jag ska vara ärlig, min melodi lutar mer mot kärleksfilm med lite komedi, en film du mår bra av men sen jag träffade J så har han introduserat mig till alla möjliga filmer och självklart actionfilmer så att vi skulle se på denna när vi har sätt orginalfilmerna tidigare var ju en självklarhet. 
Filmen var enligt mig riktigtbra och jag gillar denna mer än orginalet, storyn är ändrad på många sätt och viss men på ett bra sätt om du frågar mig J tycker dock att den är lite mesig men bra, kanske gillar jag denna mer för skönheten Joel Kinnman eller så var det bara en riktigt bra film eller så är den en god blandning mellan dessa två.
Så toppbetyg till denna film om du frågar mig.
 
Nej nu ska jag mysa ner mig till en film och somna sött i min goa stor mysiga säng med min lilla familj imorgon så väntar en härlig brunsh hos min fina vän Julia, ska bli riktigt mysigt. 
 
Ta hand om er så hörs vi mer imorgon! 
 
Love!
 
 
 
(Bilderna är lånade från Googel)
 

Glädjen!

Måste bara skriva ett inlägg och tacka er alla som läser min blogg! Statistiken går bara uppåt och uppåt för varje dag som går och det gör mig så glad! Att lilla jag som startade bloggen pga skrivkramp nu har över 100 läsare om dagen är ofatbart och gör mig så varm inombords! 
 
Jag har alltid haft det svårt med grundämnena i skolan och att skriva och stava på ett snyggt och dokumenterande sätt har aldrig vart något som jag har haft det lätt för. Att skriva uppsatser på 1000ord att stava rätt i stavkunskapen och allt vad det nu heter, ursh jag bara skakar bara jag tänker på det, sjukt! 
 
Det jag vill säga med detta är att jag är så glad att ni vill vara med i mitt liv och faktiskt gillar något av det jag läser, det värmer.
Så stavar jag som en apa som just har lärt sig svenka så hoppas jag att ni kan ta det med ett leende på läpparna och få en rolig stund för er själva. 
 
Så tack tack tack! 
 
Btw! 
Finns det något ni vill att jag ska berätta mer om, skriva, ge er tips, tipsa mig då antingen här på bloggen via komentarer eller till min mejl: [email protected]
 
Jag vill att min blogg ska vara på topp så en ny heder är påväg samt en massa annat så håll ut, en bloggover är på G! 
 
Love! 
 

Kvällens Outfit

Bio och middag står på schemat ikväll. 
Vi har fått bort på ett av mina favoritställen nämligen WildWest här i halmstad, det är  så mysigt och verkligen vilda western! Maten är att dö för så trerätters på detta ställe leder nog till att vi rullar till bion. 
Eftersom att det är ett rätt så "oromantiskt" ställe som vi ska till så kör jag på en fin men endå lite mer vardagsklädsel ikväll. 
Skjorta: Gina Tricot 149kr
Byxor: Gina Tricot 200kr
Klocka: Ahlbäcks Guld 399kr
Väska: HM 199kr 
 
Så här ser jag ut med min man på stan ikväll. 
 
Uppsathår med en naturell sminkning. 
 
Läppglans i en naturellfärg med min "pärlor" i öronen
Örhängen: Primark= 1 pund, 10kr 
Läppglnas: HM, 49kr
Mina accecoarer inför kvällen
Klocka: InZone, Ahlbäcks Guld: 399kr
Kör även på kuvertväska ikväll. Snyggt, lätt och smidigt. 
 
 
Love! 
 

12 = Kärlekensdag

Efter att J och jag har ringt runt efter en resturang tills imorgon för våran mysdag och allt verkar vara fullt inom den normala tidszonen så vi kör på våran romantiska kväll ikväll istället med både bio och middag. 
Detta ska bli såå mysigt, jag älskar kvällarna ute med J vi har alltid en regel när vi är ute och firar eller bara myser, telefonförbud, enda anledningen att svar eller kolla på sms är om det är någon viktig som hör av sig typ jobb eller annat. 
Denna lilla regel har vi haft från dag ett och våra första dagar ihop för tre år sen i Karlstad det gör att man faktiskt fokuserar på något annat än elekroniken. 
Men nu måste jag göra mig vacker, det är inte alltid man får ha det romantiskt med min älskling! 
 
Love! 
 
 

Två koppar kaffe

Godmorgon gott folk! 
Hoppas att starten på dagen har varit tillfredställande. 
Jag har precis gått upp och sitter nu yrvaken med en av mina två koppar kaffe, är det någonting som har blivit till en rutin så är det mitt kaffe, jag bara måste ha kaffe när jag går upp. 
Om jag inte får mitt kaffe så känns det inte som att dagen riktigt kommer till liv, töntigt, i know men det är så det är, 
 
Idag så blir det en lugn dag med familjen, troligtvis så blir det ett lite lätt firande av svärfar ikväll eller imorgon, så får vi se om jag får träffa Julia sen som sitter i matteprov just nu, så lycka till vännen! 
 
Nej nu ska jag dricka vidare på min goda kaffe! 
 
Hörs om en stund! 
 
 
Love! 
 
 
 
 
Det bästa som finns på morgonen! 
 

Alla Hjärtans Dagsplaner

Alla hjärtans dag knackar snart på våran dörr och hur går det med planerna?
Eftersom att J jobbar i stort sätt hela dagen och jag börjar jobba natten runt halv 11 så har vi ingen möjlighet att träffas under kärlekens dag så vi har fått lägga om allt detta år, men vad gör det, vi kommer ju att fira tillsammans. 
 
I London så var det som att julskyltningen hade dragit igång igen fast istället för julgranar och tomatar så var det hjärtan och rosa väggar, typ. 
Att den kärleks dag har blivit så stort är något som jag inte riktigt har förstått förs nu på äldre dagar. Att det både handlar om glädje och sorg på samma dag är ju helt sjukt. 
Förra året så hade jag hoppas från jobb till jobb och hade inte för bra med pengar så jag valde att ge J någon mysigt och gott så han kan spara som ett minne istället, så jag bakade en tårta i form av ett hjärta och gjorde ett jättefint kort. 
Allt var klart för kvällen och jag bara drömmde om hur han skulle reagera. 
Under dagen, innan kvällen och överaskningen, så hade J gått runt med en påse i handen istort sätt hela dagen och tanken kom till mig att han faktiskt hade köpt något till mig. Kvällen kom och min överaskning lades fram till min älskling, han blev så klart jätteglad och åt glatt tårtan och blev jätteglad för kortet (som vi faktiskt har kvar här någonstan...) jag bara väntade och väntade, när skulle min present komma? När vi tillslut gick och la oss så var jag tvungen att fråga, vad hände med påsen. J tittade på mig med sina stora blå ögon och förklarade att det bara var en påse med skräp som han inte haft chans till att slänga under dagen förs vi kommit hem. Besviken. Lite. 
 
Iår så är planerna bättre, J vill gottgöra förra årets miss så vi ska fira iår den 13de februari  (efter att vi firat svärfar som fyller år) på stan med en trerätters middag på resturangen vi förlovande oss på och sen avsluta allt med bio och filmen Robocop, inte den mest romantiska kanske men vad gör det, det är en film vi båda vill se så det blir nog bra endå. 
 
Hur ser din Alla hjärtan dag ut? 
 
 
Love! 
 
 
 
Min tårta till J från förra året, fin, eller hur! 

Deperate Work Time

 Nej nu så ska vi väl inte överdriva men guud vad jag är trött... Jag förstår inte hur jag kan vara så här trött... sitter i vardagsrummet med en kopp kaffe, Desperate Housewives och försöker att inte somna! Och det är inte lätt, eftersom att jag ska köra och hämta upp min kollega och vän Marre om dryga 40 minuter så är det ju inte värt att slockna till i några minuter, så medans J sover sött i sovrummet så sitter jag här och försöker att fokusera på något som inte är att somna. 
 
 
Idag så har dagen varit lugn och skön och innerhållit mycket mys med mina små guldkorn, mysigare dagar får man leta efter.
 
 
Love! 

London Del2

Forsättningen på London Del2 
 
Tidig fredagmorgon ringde klockan 07:50 brittisk tid och det var dags att gå upp för att hinna till frukosten som låg på andra sidan gatan i hotellets andra del. Vi bodde på hotellet Holland Park Hotel som låg i Shepherd´s Bush (ca en halvtimma från centrala London). Innan klockan var nio på morgon var vi tuvngna att ha ätit frukosten så det var bara att traska sig upp och gå över till den andra sidan gatan. 
När vi kom ner till frukostsalen så möttes vi utav man som tog fram två menyer och bad oss att slå oss ner i ett bord i salen. Frukostdelen var liten, små bord och stolar och man fick nästan hålla in magen så att ingen skulle snubbla över en när man satt och åt, vilket inte hända men känslan var stark. 
Efter att vi har fått titta på våra menyer en stund så kom manen tillbaka och vi fick beställa vad vi ville ha för frukost för att få en varm, välsmakande frukost. 
Om man säger så här, är det något som britterna måste lära sig så är det att våga krydda sin mat och skaffa sig riktigt kaffe, det enda kaffet som jag fick i mig som inte var näskaffe var på Starbucks, men, men kaffe som kaffe. 
Efter att vi saltat våran mat om och om igen så lämnade vi frukostsalen för att göra oss iordning för dagens äventyr. 
 
Precis innan klockan slog tio var vi klara och redo för att se vad dagen hade att erbjuda. 
Westfeild är det näststörsta köpcentret som finns i europa och det låg ca 5 minuters promenad från vårat hotell så vi valde självklart att spendera dagen där. 
Och stort kan man lugnt säga att det var tänk er själva, ett fyra vånings köpcenter med allt ifrån Prada, Dior, HM, HMD och så mycket mer.
Köpcentret var uppdelat på ett smart sätt (om du frågar mig och Natha) på den första våningen hittade du alla dyra och finare ställen som Dior, Prada, Maekel Kors osv... samt alla möjliga olika champangehörnor med livmusik av olika pianister, väldigt stilrent och fint, gick du dock upp en våning, så hittade du dem lite billigare butikerna och mathörnorna som i sverige, billigt och bra. 
 
Vi spenderade hela våran fredag på detta köpcenter, vi gick, fikade, gick lite till drack juise, shoppade lite till, åt mat ja allt och lite till i ca åtta timmar. Dessa timmar senare var vi båda helt slut med fötter och ryggar som gjorde så ont. Vi bestämde oss för att boka bord på Jamie Olivers resturang till kvällen och gick tillbaka till hotellet för en powernap. 
 
Fikade såklart på starbucks
 
Efter tre timmar av vila, plockat upp allt vi hade handlar så gjorde vi oss iordning för kvällen på kändiskockens resturang Jamies Italia. 
 
Så här såg jag ut kvällen till ära. 
klänning från HM: 199kr
Klackar: Skopunkten 499kr
Halsband: Ur&Pend: 49kr
Klocka: AhlbecksGuld 399kr
 
Jamie Olivers resturang. Restrangen låg knappt fem minuter från vårat hotell och vilken känsla det var att komma ditt. Otrolig mat och så trevliga seritriser. Vilken känsla det var att sitta i min favorikoks resturang, så synd att vi inte träffade honom personligen den kvällen. 

Istället för serveter så var det kökshandukar, vilket jag gillade mer, det blev en mer mysig känsla på något sätt. 
 
Vi var beredda att lägga lite mer än 1000 svenska kronor VAR för att besöka denna resturang denna kväll, men icke sa nicke. 
För 39Pund= ca 400kr, fick vi en tre rätters middag, en flaska vin och en drink. Billigare än i Sverige, ja. 
 
En jättetrevlig kväll och dag i vilket fall, så är du i London, besök denna resturang eller hans andra som ligger inne i centrala London.
 
Detta var dag två. Dag tre kommer imorgon! 
 
 
Love! 
 

Safe Haven

 
För ett tag sen kanske två veckor sen så köpte jag mig denna filmen för att komma på bättre humör när jag låg här och mådde som sämst, jag har sätt den en gång tidigare och kan meddela att jag förälskad i den på direkten och kan nu säga att detta är en av mina nya favoritfilmer. 
Så nu så blir det "frukost" framför denna goding med Harry (Bobbie sover i sovrummet, hon älskar att han våran dubbelsäng för sig själv) och bara mysa tills mannen i huset kommer hem. 
 
Passade även på nyss att dra hem lite Alla hjärtans dag presenter till J på www.cdon.com, eftersom att han ibland läser här på bloggen så vill jag inte gå ut med vad jag har köpt än, men hoppas att det blir bra. Passade samtidigt på att klicka hem den romantiska komedin Big Wedding till mig, något måste man ju unna sig säger jag som precis har landat från shoppingen i London?!! men det blir nog bra. 
Del två av Londonresan kommer nu i eftermiddag. 
 
Hörs snart! 
 
Love! 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon gott Folk! Jag somnade skönt i min mans famn när jag vara hemma runt kl 07 imorse och har sovit till nu, oroligt men gott. Vaknade upp med mina två små guldkorn sovandes bredvid mig, finns det något mysigare? 

Nu sitter jag här och dricker min kopp kaffe så gott med kaffe på morgon, två koppar ska det vara! Älskart, jag har blivit en kaffekärring som min kära mor säger, men vad gör det, det är gott! 

Love! 





London Del1

När klockan var 06:15 så ringde mitt alarm som berättade för mig att det var dags att gå upp och snart ge sig iväg till flygplatsen, Nathalie skulle komma inom en timma så att det sista på checklistan skulle kunna checkas av. 
Efter att ha trippelkollat allt baggage samt kollat med J så var allt klart och jag slängde iväg mitt sista blogginlägg innan resan skulle ske. 
Fjärilarna i magen körde i 120 och jag kände hur glädjen inom mig snart på nåogt höger skulle ta sig ut, antingen i skrick, skratt eller ett överdrivet stort leende. Jag pussade J och katterna hejdå och sprang ut till bilen där Natha satt redo för att lämna Halmstad till Landvetter. Bilresan ditt gick bra med högst volym på radion med många skratt och förhoppningar om resan, vi planerade verkligen allt i minsta detalj, som gick som det gick. 
 
Efter att vi hade checkat in våra väskor och kommit igenom säkerhetskontrollen så satte vi oss ner på Espresso House och bara njöt, nu var det påriktigt, resan skulle ske idag och just nu inom en timma. Spänningen var på topp! 
 
Efter ca 2 timmar så landade vi i ett regnigt London. Glada och spraliga som aldrig förr hämtade vi våra väskor för att sedan kunna ta oss till hotellet. Innan vi åkte vidare till London så hde jag dubbelkollat med mamma hur det bästa sättet att ta sig runt i London var och hon hade  svarat tåg och tunnelbannan. Efter lite vel så hittade vi tillslut en kvinna som förklarade för oss att just idag (torsdags) var det strejk i tåg och tunnelbanetrafiken vilket skulle leda till att det skulle ta upp mot en timma att ta oss till hotellet och ett antal fler byten. 
Eftersom att det var första gången i London för oss båda så fick vi snällt antekningar av kvinnan som hjälpt oss, fixade trafikkort för att vi skulle kunna ta oss runt och började resan till hotellet. 
Effter ca 2 och en halv timma kom vi äntligen fram till HammerSmith Busstation där den sista bussen skulle ta oss till Hotellet. Med glädje letade vi upp buss nummer 220 och gick ombord. Trötta och hungriga så satte vi oss på bussen och började resan. Vi kom ihåg att kvinnan hade berättat för oss att bussresan var snabb och att det max skulle ta ca 13 minuter, efter en halvtimma började vi bli lite smått oroliga så Nathalie gick ner till chafören och frågade om vi var rätt, självklart hade vi gått på rätt buss men åt fel håll och var tvungna att gå av bussen för att sedan hamna rätt. 
Resan till hotellet tog 4 timmar istället för 40 minuter, men vi fick se mycket av London och det var nog det enda som faktiskt var roligt med resan till hotellet.
 
Väl på hotelet så mötes vi av ägaren, en stor man som var så otroligt trevlig och rolig. Han visade oss glatt till hotelrummet och bokade oss sedan en taxi till musikalen som skulle börja inom två timmar. 
Snabbt så sprang vi vidare mot Mcdonalde`s som fanns ett ögonkast bort, tog med oss maten och sprang sedan tillbaka till hotelrummet. Vi slog på How I met Your Mother på tv, andades lite innan vi fick göra oss vackra till musikalen. 
Taxin var ca en kvar sen på grund utav  all trafik och gjorde oss sena till föreställningen, med en knappt marginal så hittade vi våra platser för att kunna se föreställning The Lion King By Disney. 
 
Våra plaser till föreställningen 
Min fina Nathalie, redo för musikalen. 
 
När förestälningen var slut så började resandet hem till hotellet som trotts alla ods gick bra, vi kom tillbaka som slocknade hårt efter en dag med många äventyr. 
 
Detta var dag ett av tre, mer kommer kära ni men hinner tyvärr inte skirva mer eftersom att jobbet kallar, så fortsättning följer imorgon.
 
Ha en fin kväll! 
 
 
Love! 
 
 

Primark

Måste snabbt dela med mig utav mitt senaste fynd i avdelning Väskor. Jag älskar väskor och frågar du min mamma eller pojkvän så har jag så att jag kan sälja, jag tycker ju inte detta, alla väskor har sin fuktion och speciella plats i mitt hjärta. 
Vi var i vilket fall i lördagskväll på PriMark, ett jättestort varuhus i centrala London vid Oxfordstreat som säljer allt i från kläder till underkläder till godis, väskor, accessoarer samt lite inredning men till huvudsak kläder. 
Kläderna där samt väskorna mm är så otroligt billiga, om jag säger billigare än Ullared, då kanske ni får en inblick hur billigt det faktiskt är. 
Jag handelade för ca 30Pund= 300kr och fick ihop:
2 Tröjor till J
2 Bhar, samt ett par trossor
1 Halsband
6 par örhängen 
1 Väska 
och lite lite mer...
 
Det som jag är mest stolt över är nog min väska och Js tröjor, Jag har aldrig kunnat köpa kläder till min älskade karl, antingen är allt fel eller så är det absolut fel, fel mönster, tryck, färg you name it, men nu så har jag lyckats att pricka rätt tre gåner och det gör mig till värdens lyckligaste flickvän, börjar allt äntligen släppa efter tre år och några månader? Hans tröjor gick tillsammans på 10pund= ca 110kr
Till mig så är det såklart väskan, det var kärlek på direkten, den hängde där och väntade på mig. 
Jag har hela helgen varit ute efter en lite större, hård väska som samtidigt är smidig och snygg och allt detta fick jag i ett. 
Min väska kostade 10pund= 110 svenska kronor, var hittar jag någon snygg väska i detta pris i sverige? Vet inte, tror kanske inte det går om det inte är rea, har jag fel?
 
Det jag vill säga med detta är att vill du fynda i London så ska  du besöka Primark, billigt och bra! Kan inte gå fel! 
 
Love!
 
10 pund= 110 kr.

Hallå Sverige!

Godmorgon/Förmiddag på er! 
Hoppas allt är super duper med er! 
Igår när klockan var 19:53 öppnade jag dörren till mitt hem här i Halmstad/Sverige. Och vilken känsla, hela slut med med ett leende på läpparna steg jag in och möttes utav två små guldkorn som var såå glada. tror inte att jag någon gång har fått det bemötandet av dem, Bobbie pratade som bara den och kurrade medans Harry kom och pussade mig från topp och tå och då kan jag ju lägga till att detta är två katter, inte hundar, så välkomnadet hem kunde ju inte varit bättre. Senare så kom även J hem så vi hade en riktigt myskväll hela gårkvällen innan vi sloknade i soffan kl 22. 
 
Ja gårdagen var i vilket fall in att leka med ska jag medela men mer om detta kommer samt en massa bilder från London, jag tog ca 90bilder själv med min mobil och säkert 200 med Nathas så det kommer komma en hel del.
Bara vänta tålmodigt.
 
Nu är i vilket fall allt upppackat och klart och jag ska sätta på en kopp kaffe och kolla på en film och bara mysa med mina liv innan jag fortsätter här och berättar för er min historia om London. Men en sneckpeck, våran otursdag var igår... 
 
Hörs mer sen! 
 
Love! 
 
 
London Bridge
 
 

Jamie Oliver

Med ett glas vin sitter vi här på hotellet i London med The Big Bang Theoriy på tven i bakgrunden och bara njuter. Trötta med glada så ska vi snart börja göra oss iordning för kvällen som bjuder på middag på Jamie Olivers resturang Jamieś Italia, som ligger ca 5 minuter från vårat Hotel vilket jag tycker är riktigt häftigt! Så man får hålla tummarna att vi får äran att träffa han ikväll i egen hög person! 
Jag har tidigare skrivit här på bloggen att jag ser upp stort till Jamie i matvärlden, jag har tittat på hans program länge, har hans kokböcker hemma, följer han på instagram bl.a. Och mycket mycket mer, så när vi fick reda på att han har en av sina två restauranger som finns i London finns här och så nära blev vi knäsvaga av lycka och sprang genast iväg för att boka bord, tror nog att vi fick / kommer kanske att få starstrak! Vi får hoppas att det blir bra, tror såå på detta. 

Idag så har vi även shoppat här i Sheperd's Bush på Europas näst största köpcenter som heter Westfeild center och det är verkligen gigantiskt! Så det blev allt lite shopping, kommer självklart att berätta mer hemma. 
Nej, nu ska jag bli snygg! 

Love. 

Dagens shopping, (det svarta är en hatt) från HM, 7:99 pund= ca 85kr

Hallå från London!

Hallå ifrån London! 
Vi sitter på starbucks med en stor latte (den enda riktiga kopp kaffe sen jag kom hit) och bara njuter. 
Resan hit gick bra men självklart så ska något strula, ösregn och strejk i tågtrafiken (såklart) men efter ca 4 timmar resande så kom vi äntligen fram till hotellet. Igår så besökte vi även innerstan och såg på musikalen The Lion King. Hur grym som helst. 
Uppdaterar så fort vi hittar wi-fi, men vi lever, vi levererar och vi love it! 

Love! 


Platserna på Lion king, grym föreställning som jag kommer berätta om mer senare. 

Den 6 Februari, On are way!!!

Efter fyra timmar sömn, en öm kropp och fötter som svider efter alla timmar på jobbet så är det äntligen dags att snart åka vidare till flygplatsen, efter månader av planering så är det äntligen dags! 
Nathalie kommer när som helst med bilen som ska ta oss till planet och London! Äntligen! 
 
Som jag berättade igår så kommer det ju inte bli så mycket bloggande dessa dagar men jag hoppas att ni kan ha vänta in några dagar, då kommer jag att berätta allt om min resa! Med bilder och ord! Och jag hoppas och kan nästan garantera att jag kommer att skriva om detta ett tag fram över.
 
Nu måste jag leta rätt på mina solglasögon, dessa komande dagar är det beräknat med 10grader plus och strålande sol, vår, kan det bli bättre i dessa kalla dagar?
 
Ta hand om er så hörs vi igen på söndag! 
 
Love! 
 

Den 5 Februari

Godmorgon kära läsare. 
Nyvaken och dan så har jag precis mummsat i mig min gröna omellet och sitter nu men en kopp kaffe och går igenom hela resväskan del för del, att jag just nu imorgon kommer att befina mig i London är ofattbart! Efter allt prat, planerande och funderade så är det äntligen dags! 
 
Tyvärr så tror jag nog att det är så att det nog inte kommer bli så mycket bloggande från och med idag fram till söndag vilket jag tycker är lite tråkigt, men vad ska man göra, semester är väl en semester, från allt? 
Om en timma bär det av till jobbet igen för att jobba några timmar innan jag runt 01 får åka hem till min säng och sista natt med min älskling. J är så söt just nu, eftersom att han jobbar långa dagar så har vi endast sätt imorse när jag kom hem och innan jag somnade ca fem minuter efter det, så det blir gott att få mysa lite innan den stora resan! 
 
Vi ska vara i London i 4 dagar, eller ja, på söndag så åker vi hem på morgonen men endå, fyra sköna dagar och äventyret kommer att dra igång på direkten. 
 
Jag hoppas att ni får några härliga dagar här i Sverige, så ska jag försöka att leva livet i London, men hur svårt kan det vara egentligen, jag, min bästa vän, London? det klingar bra i mina öron, eller vad tycker ni! 
 
Love! 
 
 

Äntligen hemma.

Godmorgon på er, sovit gott? Jag har precis kommit hem och är totalt slut! Så skönt att snart få krypa ner hos min älskling och sova några timmar innan arbetet kallar igen så snacka om att sängen är efterlängtad! 

Nej nu ska jag sova gott, 
Godmorgon på er och godnatt till mig! 

Love! 

PS: åket till London om 24 timmar! Sjukt!!!' 

Hallå från jobbet!

Hallå! 
Här jobbar vi på för fulla muggar! Städar och tar hand om alla gäster både jag min väninna och kollega Marre natten till ära, det är lite lättare att jobba när man har någon man gillar att jobba med, tiden går liksom snabbare! 
Men nu ska jag jobba vidare! 

Love! 

Myskväll hos Jossan

God kväll kära läsare! Hoppas att ni har en mysig tisdagskväll. Jag sitter hos min Jossan, en nära vän och granne och jisses vad bortskämt jag har blivit med fika, kakor, mat, kaffe och Gud vet vad! Så nu sitter jag här med magen full och ska snart dra mig vidare till jobbet, eller rulla ditt, så mätt är jag! 

Vi har haft en mysig kväll tillsammans och sen är även min "bror" från Vänersborg här som jag inte träffat på
månader vilket har gjort  kvällen ännu bättre. 
Alltid trevligt att sitta och bara mysa med nära vänner. 

En snabb uppdatering från mig, nu blir det jobb så får se om jag kan uppdatera mer under natten annars så får det bli ett godnatt inlägg runt 7 tiden. 

Nu ska jag mysa vidare innan allt drar gång. 
Kram på er och godnatt! 

Love! 


Tidningsförvaring.

Ett snyggt sätt att förvara alla tidningar har varit det svår för mig i alla år, oftast har dem hamnat i en hög på golvet eller inknött i ett skåp någonstans. 
 
Jag har valt att köpa en snygg korg i svartskin som jag har i mitt sovrum nedanför sängen. Den är snygg, tidningarna håller sig snygga och det blir en fin detalj, så det är lätt att hitta och läsa. 
 
 
 
 
 
Just nu styr det snygga Elleuppslaget nersikten.
 
Nice or Spice?
 
 
Love! 

Klart!

Äntligen är allt packat och klart! Hoppas inte att jag har missat något nu bara, blir svårt att få tag på det i London, eller kanske inte, jaja nu vill jag bara att arbetstimmarna ska sätta igång så att jag äntligen kan börja bocka bort timmarna en efter en för att senare på torsdag morgon kunna åka till planet, längtar.
 
Nu sitter jag här igen med en kopp kaffe och pustar ut och ska snart i väg till grannarna för att tjata och säkerligen fika lite, lovly! 
 
Love! 

Packningen är igång!

Packningen är i full gång och jag går lite crazy är här hemma, vad ska jag ha med mig, på mig, hur mycket ska jag ta med, vilka smycken, vilka skor... Jaja hoppas att det blir bra. Helt sjukt spännande i vilket fall! 

Ikväll så blir det att jobba och jobba sen hem sova och sen jobba lite till, sen sova lite och sen LONDON! Detta är mitt schema dem kommande timmarna, dem kommer att flyga fram! 
Så har redan satt ihop min Outfit för Londonresan, sköna snygga byxor som jag köpte igår från Villa tillsammans med
en vit snygg topp från Gina, tror detta blir toppen! 

Nej nu ska jag fortsätta, måste bli klar innan jag ska vidare till mina grannar ikväll, min "bror" från min hemstad är
på besök så måste ju ditt snabbt och säga hej innan jobbet. 

Love! 




Pizza By me finish

Färdig och såå god! 

Love! 





Pizza by me

Blev riktigt sugen på egengjord pizza så det är exakt vad det bjuds på i mitt hem idag. 
Egen pizza är inte alls samma sak som köpt pizza är, med min mammas scones botten och valfri fyllning gör den super. 

Egen pizza By me: 
Deg: 
Mjöl 3dl
Mjölk 2dl
Olja 1dl 
Salt 1 krm 

Fyllning: 
Tomatkross 
Ketchup 
Bacon 
Lök
Svamp 
Ost 
Annans 

(Eller vad man själv vill ha på) 
Detta bli till en supet god pizza, gräddas i ugnen på 200grader i 10-15 minuter. Mumms! 



 
Love! 

Mitt Sovrum

Jag älskar min lägenhet och som sagt äntligen börjar jag känna mig "klar" bara vardagsrummet och hallen kvar. Jag är jättenöjd med mitt kök och nu börjar äntligen mitt sovrum bli klart, nu saknas bara en tv för mysiga kvällar under filten med en stor kopp te, mys. 
 
I sovrumet, eller i hela mitt hem så vill jag ha en varm känlsa (som jag har berättat tidigare) min lägenhet går i det gameldagsa/lantliga känslan och jag älskar det. Jag vet vad min still är och min sambo har nog också börjat falla för den, lite i vilket fall. 
Det ska vara stillrent och snyggt men små ditalijer som ger en mysig och varm känsla. 
 
I sovrummet så vill jag ha en neutralfärg, vit, men eftersom att vi har mörka tapeter och svarta nattbord så har jag valt att använda vitt och ljusa färger så mycket som möjligt för att få in det ljusa och varma i rummet, speciellt i fönstret. Jag börjar bli jättenöjd med sovrummet med känslan och stillen som jag är ute efter finns faktiskt där. Jag är såå nöjd och det bästa med allt är att J är lika nöjd även han. 
 
 
Ljusa lampor med dem svart nattborden gör att det blir en mer ljuskänla till våran mörka tapet. 
Ljusa och fina detalijer i fönstret. 
Min blomma som vi köpte här om dagen, BergsPalm, tänk vad mycket lite grönt kan göra. 
69kr på Blommsterlandet.
Älskar min fina ram från Ullared (av alla ställen) nu ska det bara in en fin bild på mig & J.
En ängel som jag köpte igår på shoppingen på Village för 49kr passar perfekt i fönstret, stillrent, gulligt och fint. 
 
Fönstret i sin helhet, det som jag mest är nöjd med i mitt sovrum, det gröna blandat med det vita till min mörka tapet ger det en härlig känsla med "landet" i centrum. 
 
Vad tycks?
 
Love! 

38 Månaders firande.

I går så firande jag och min älskling/sambo/love of my life 38 månader ihop eller 3 år och 2 månader. 
Som jag berättade lite kortfattat igår så brukar vi inte fira detta så stort, jag tycker mer om att fira halv år, år och förlovningsdagar lite större. Halvår med en bio och middag typ, år lite större. 
I år när vi firade vårat tredjeår ihop som också är Js födelsedag så slog vi på stort. Vi åkte på en spadag med övernattning i falkenberg på falkenbergs strandbad. Jättefint och jättemysigt, det enda som var det sämmre var att jag var jättedålig, försyld och dan så jag mådde inge vidare, men det var hur mysigt som helst och detta kommer vi nog att göra till en tradition minus att jag var sjuk då. 
 
I förrgår så firade vi oss lite med en mysig fika på Espresso House med en god kaffe och en god muffin, morotsmuffins är ju för gott och särkillt när dem är från espresso house, mumma! 

Jag tycker att det är viktigt att lägga lite extra tid på den man älskar då och då som på månadsdagar eller någon annan dag i månaden för att hålla gnistan i förhållandet öppen. En fika på stan, en mysig hemmakväll, en middag i köket med tända ljus då man faktiskt kan prata med varandra och inte har en tv som distraherar. 
Jag älskar stunderna som jag har med J, att veta att jag ska åka ifrån honom nu och vara borta i fyra dagar är både bra och mindre bra, jag kommer att sakna honom något enormt men det är ju bra. Vårt förhållande kommer att växa tack vare detta. 
 
Så ta hand om den du älskar, han, hon, den är det finaste som finns och man ska ta vara om varandra, ett "jag älskar dig" är mer än vad som räcker. 
Jag brukar säga till J att jag älskar honom så ofta jag kan, jag kan inte bestämma vissa delar av mitt liv och skulle jag helt plösligt dö, i en bilolycka, vad som helst så vill jag att han ska veta att jag älskar honom. Att han är det finaste som finns. 
 
Goda morotskaka! Ska nog göra detta själv snart. Och en chai Latte till detta. 
"Se vacker ut älskling", hm...
 
Love! 
 

Den 4 Februari

Hallå! 
Jag sitter och smuttar kaffe och bestämde mig för att idag så ska jag hålla det jag har lovat och lägga upp alla bilder från mina dagar, ni ska få se hur fint det blev i mitt sovrumsfönster och jag ska uppdatera hela dagen så att ni får lite trevlig läsning nu när det inte bara står om att jag mår skitdåligt för det gör jag inte, jag mår riktigt bra. Vilken känsla, att faktiskt kunna säga det, jag mår bra! Dock så har jag nog smittats via telefonen eftersom att min älskade mamma nu ligger och är jätteförsyld, stackare, har redan via telefonen försökt att muntra upp henne och jag tror att jag lyckades, så hoppas att hon snart är frisk. 
 
Idag så väntar som sakt packningen till resan som sker om exakt 47 timmar och 45 minuter! Det är helt sjuk, jag sitter på planet på landvetter om bara några ynka timmar, det är såå kul! 
Så packning idag och senare ikväll så bär det tillbaka till jobbet och det kan jag erkänna kommer med blandade känslor. Jag saknar alla mina fina kollegor men att vara uppe i natt och att arbeta känns lite långsökt, men det går nog bra, ska bli skönt att komma tillbaka i vilket fall. 
 
Nej nu ska jag njuta av mitt kaffe innan jag tar fram kameran och fotar mitt fina fönster i sovrummet, tänk vad lite grönt kan göra!
 
Love! 
 

Träningsvärk

Det är helt sjuk vad ont jag har i mina ben! Men jag antar att när man har legat stilla i en soffa i tre veckor så får man väl träningsvärk av att gå i stan en hel dag, men detta är sjukt! Vilken smärta! 

Försökte att få fram en dagens till er idag med fina bilder och detaljer på mina smycken och assessorer men det inlägget vill inte komma fram. Det vill inte uppdateras och jag vet inte vad jag gör för fel, har försökt i över en timma nu... Jaja bättre lycka imorgon då storpackningen inför resa ska ske! Lovly! 

Imorgon så är det även tillbaka till arbetet. 

Men nu blir det filmmys i sängen med min älskling och träningsvärken, dock så tror jag att J sussar sött om en liten stund, vi får väl se. 

Vi hörs mer imorgon! 


Love! 
Så här har jag sätt ut idag, en liten bild fick komma upp i vilket fall. 


Shopping i Halmstad!

Godkväll! 
Jag som lovade er en massa bloggande imorse kan nu konstatera att jag ljög... Det var helt enkelt för kul i stan med bästa Julia och Nathalie och vad vi har shoppat! 
Egentligen så vet jag inte riktigt vad jag tänker med, jag åker till London om bara några timmar, typ, 61 om man ska vara exakt, vad fasen gör jag då istan och spenderar pengar? Anna Johansson, börja att tänk med ditt huvud, inte med plånboken. 
 
Nu så sitter jag här stolt som tuppen i hönshuset med min fina Nathalie och har precis beställt biljetter till våra äventyr i London, musikalen The Lion King och till Madame Tussouds, där jag ska få träffa min bästa vän, min förebild, Robbie Williams! Jag berättade nyss för Natha att jag måste ha så snygga outfits med mig som möjligt, jag kan ju springa på han på Londons Ica, who knows? 
 
Har i vilket fall införskaffat mig en superfin klänning till musikalkvällen och ett par snygga byxor till resan och självklart blev det lite inredning på köpet jag älskar ju som sagt just inredning, så nu har även mitt vardagsrumsbord fått en make over.
Så efter en trevlig lunch, shopping och en massa härliga skratt med mina tjejer så har äntligen nötterna och chipsen kommit fram och vi tar och avslutar denna kväll med mys med min favorit! 
 
Ska vara duktigare på att uppdatera imorgon, lovar! 

Love! 
 
House of belle, gamla Villabutiken i Gallerian Halmstad, har allt mellan inredning till kläder. 
 
Byxorna är köpta på House of Belle och  kommer från märket Villa fick dem på rean för 99kr ett kap i mina ögon. 
 
 
Denna klänning, med utsläppt lockat hår och ett långt halsband till ett par röda läppar på våran musikalkväll. Klänningen är köpt på HM för 199kr. 
Självklart med en bar, öppen rygg. 
Månadspresent till min Darling, Village 25kr 
Best Friends, We are fabulous!
Ljusgrupp: Hållaren/ Grunden, Village Rea 30kr (139kr)
Stenar Svart: Lagerhouse, 39kr 
 
 

38

I tre år och två månader, 38 månader har jag spenderat med min man. Tre år låter egentligen så mycket mer än 38 månader men det är sant. J tycker inte att det år så mycket att fira eftersom att sker varje månad och allt eftersom så blir det fler och fler månader. 

Vi brukar inte fira stort, en fika eller en extra god frukost brukar stå på menyn när det är våra månadsdagar, i bland firar vi inte överhuvudtaget utan kommer på det när det är fem minuter kvar av dagen, ett "Jag älskar dig" säger vi till varandra sen inget mer med det. 
Idag ligger J sjuk så min uppgift blir att ta hand om honom idag. Dock så är jag äntligen frisk och ska umgås med mina närmaste vänner idag, nu på morgonen J (kompis inte min man) och i eftermiddag Nathalie, så är lite desperat efter mina fina vänner nu. 
Nej nu ska jag göra mig snygg!
Stan väntar. 

Love! 



Den 3 Februari

Godmorgon folket! 
Igår så tog jag mig en välförtjänt bloggpause och valde att låta bloggen få vila lite och jag fick satsa på mig själv istället. 
Gårdagen var riktigt mysig. Jag och J tog oss till Eurostop här i halmstad för att gå lite i affärer och självklart hitta en blomma, anledning till att vi åkte ditt var att vi var på blommjakt till sovrummet. 
 
Väl där så kom vi fram till att imorgon (idag) så är det våran dag, dagen då det blev vi för 38 månader sen! Sjukt vad tiden går. Vi slog oss ner på Espresso House och bara myste innan jag hittade min blomma. Uppdraget slutfört. 
 
Efter våran lilla äventyr så var jag helt slut och spenderade resten av dagen i soffan och framför filmer med katterna. Harry tycker att det är lite mysigare än Bobbie att ligga och mysa i soffan men igår så hade båda riktigt mysigt.
 
Det var min gårdag, mer om detta lovar jag kommer under dagen, ni måste ju få se min fina blomma, Bergspalm, som nu står i mitt sovrumsfönster. 
 
Nu ska kaffet drickas upp till ett nytt avsnitt av Desperate Housewives, sen måste jag ta hand om mitt hjärta som är hemma med feber idag, hjärtat. 
Och fick just nu ett meddelande av Nathalie, vi åker till London om 72 timmar! SJUKT! 
 
 
 
 
 
Love! 

När det inte går

Miljoner med tankar betyder ingen sömn, jag har velat sova sen klockan var halv 10 men nu ligger jag fortfarande här klarvaken och klockan är snart halv 2! 
Tankarna är överallt just nu, i London i Vänersborg hos min familj, i filmen jag tittar på nu och jag kan inte sluta allt snurrar! 
Åh jag som älskar att sova! Avskyr när det blir såhär! Sömn är min vän så jag hoppas att herr John Blund kommer snart till både mig och Bobbie, även katter behöver sömn min lilla gumma. 

Jaja hoppas att ni sover gott! 

Love! 

...

Varför envisas jag med att titta på denna festival.... Vad var egentligen bra ikväll? Jo bidrag 6 & 8, Helenas låt var klart den bästa och var hamnade den, jo i andra chansen. SERIÖST folk, vad lyssnar folk med, fötterna? Ellens låt, songbird var faktiskt riktigt fin med en riktigt fin textm jag gillade den skarpt och vart glad över att den gick vidare men endå. 
Så min åsikt om dagens deltävling är, bra programledare, roliga och trevlig humor. Låtarna, nja... som sakt det var två låtar som jag tyckte var bra. Jag trodde dock mer om Yohio, det kändes som att jag hade hört hans låt tidigare. 
 
Jaja vi får hoppas att det blir bättre, eftersom att jag kommer att titta nästa och nästa gång, jag känner mig själv, tyvärr...
 
Nej nu ska jag titta på filmen som jag köpte tidigare idag, Safe Haven, och enligt era komentarer så ska den vara riktigt bra, så detta är lovande!
 
Får se om jag orkar blogga mer sen, men annars så får ni ha en fortsatt trevlig kväll! 
 
Love! 

Då vad vi igång.

Lördagkvällen är här, chipsen och cola zeron står på bordet och till detta är det melo och jag besviken som alla år, och det har inte varit en låt på fem som har varit bra än, det har varit okej låtar men ingen Wow! 

Måste ju dock säga att programledarna är ju riktigt roliga! 
Gott! 

Uppdaterar mer sen!

Love! 


Js äppelpaj

Mumms! 
Han lyckades! 

Love! 

Melodifestivalen 2014

 
 
Melodifestivalen 2014 drar igång ikväll på svt1 kl 20:00 och hela sverige står still. 
Eller?
 
Jag har under dem senaste åren titta, lyssnat, vart bestviken och nästan varje deltävling har slutat med att jag säger till min sambo att jag inte ska titta nästa år och vad är det jag gör nu, jo sitter och väntar den sista timman på att allt ska dra igång. Det är något med denna tävling som gör att man vill följa med i svängarna, man vill höra alla låtar och se vilka som går vidare, vilka det är som gör bort sig helt och självklart vilka låtar som är bra. 
 
Jag har fastnat för denna festival och tittar varje år och det har gjort så länge jag kan minas.
Ikväll så var det inte för många namn som jag kände igen vilket faktiskt är kul, det är roligt att det är fler "okända" människor som är med i festivalen och inte bara kampen mellan alla sverigen kändisar. 
 
Så... ska du titta? 
 
Love 

The game is on!

Ha! Jag är stålt över mig själv! 
Jag blev för en stund sen så otroligt sugen på Js omellet med olika grönsaker i att jag inte viste var jag skulle ta vägen, J skulle ju inte komma hem för om en timma... 
Så tanken kom till mig: Anna! Du är en 21 årig tjej som har bott hemmifrån i över två år klart att du kan göra Js omellet själv, behöver du verkligen vänta på J ska komma hem?
 
Tanken sa allt och jag drog igång med Js berömda omellet fast med min tappning och guuuuddd vad gott det blev! 
In your face honey! 
 
Jag brukar alltid säga att jag måste hitta något i matväg som jag kan göra bättre än J och det är inte lätt ska jag säga, men nu är jag snart där.
Självklart så var ju min älskade man tvungen att motbevisa mig och står nu och gör äppelpaj, bara för att jag är den i våran familj som kan baka. Haha the game is on! 





 
Love! 
 

Spenat & Broccolisoppa

Mitt hjärta bjöd på lunch idag och vilken lunch såå gott!!
När jag var liten så avskydde jag spenat men åt utav det eftersom att alla sa "att det är så nyttigt" 
 
Idag så älskar jag spenat och denna soppan är ännu godare. Grön, frisk och god! 
Och det bästa med denna soppa är att den är lika lätt att göra som den är att äta upp. 
 
Du behöver:
*Färska spenatblad (går bra med frysta men inte lika gott
*Broccoli 
* Grönsaksbuljong
* Lite Vatten
*Krydda efter smak. 
 
Hur du gör:
Du tar Vattnet, spenaten, brocolli och kockar ihop detta tillsammans med kryddorna. 
När allt har kockat i några minuter och "gott ihop" med varandra så tar du fram en mixerstav eller visp och mixar ihop allt till en grön soppa. 
 
Färsig att serveras. 
Hoppas det smakar! 
 
Denna rätt är perfekt nu i vinter när det är kallt ute och man vill komma in till något gott och nyttigt. 
 
 


Love! 

Senaste i filmhyllan.

Hittade även denna filmen för endast 49,90, jag har velat se denna länge så det blir ju perfekt nu ikväll efter alla festligheter! 

Safe Heaven, Fick idag flytta in i filmhyllan. 
Det är en film av Lasse Hallström som är skaparen av The Notebook och Dear John, kan denna filmen vara fel? Jag tror inte det! 

Love! 




Livet utanför!

Det är sant jag har upplevt livet utanför min lägenhet och det var ju för mysigt, sist jag var ute var för exakt en vecka sen och det gjorde jag endast för att hämta upp min mobil, jag mådde skit och brydde mig inte om något annat än att hämta telefonen och sen ta mig hem så fort som möjligt, ursh det är inte kul att vara dålig. Men idag nästan tre veckor senare så var jag ute på ett eget lite äventyr nämligen till City Gross och sen tillbaka. 
 
Det var så skönt att sätta sig i min lilla bil och åka vidare till affären helt själv. Så mysigt. 
Jag föredar egnetligen att inte åka själv och handla, det är någon charm att göra det med sambon, när man bara går runt och handlar det man behöver. Mys! 
 
Nu är allt mys handlat till kvällens festival och även middagen imorgon, taco! mumma! 
Det var riktigt skönt att få komma ut och få lite frisk luft, men nu är jag helt slut igen så det blir att vila, så får vi se ifall grannen kommer över på en kopp kaffe sen, jag har ju inte varit sociall på tre veckor!!! Jag har inte träffat någon förutom J på tre veckor! Herre gud, jag har att göra nu när jag blir bättre! 
 
Hörs sen! 
 
Love! 

Jeans

Dagen till ära så mår jag faktiskt bra och har valt att idag hoppa ur mina mjukiskläder för att sätta på mig riktiga kläder dagen till ära. 

Idag så kör jag helt på jeans. Svarta jeans med en jeansskjorta. 
Egentligen så ska det ju vara mina svarta pumps till detta men det blir lite svårt i detta vädret. 
Kör även på instoppat idag, det ger mer fort och är snyggare än en vanlig slätt lång skjorta om du frågar mig! 

Jeansen är från Gina Tricot 
Skjortan: Bik bok (några år sen) 



Love! 

1 Februari!

Godmorgon på er där ute i vida världen! Allt bra med er idag?
Jag sitter just nu i mitt nystadade och fina vardagsrum med en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. 

Mello ikväll! Spännande. 

Love! 




Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0