London Del2

Forsättningen på London Del2 
 
Tidig fredagmorgon ringde klockan 07:50 brittisk tid och det var dags att gå upp för att hinna till frukosten som låg på andra sidan gatan i hotellets andra del. Vi bodde på hotellet Holland Park Hotel som låg i Shepherd´s Bush (ca en halvtimma från centrala London). Innan klockan var nio på morgon var vi tuvngna att ha ätit frukosten så det var bara att traska sig upp och gå över till den andra sidan gatan. 
När vi kom ner till frukostsalen så möttes vi utav man som tog fram två menyer och bad oss att slå oss ner i ett bord i salen. Frukostdelen var liten, små bord och stolar och man fick nästan hålla in magen så att ingen skulle snubbla över en när man satt och åt, vilket inte hända men känslan var stark. 
Efter att vi har fått titta på våra menyer en stund så kom manen tillbaka och vi fick beställa vad vi ville ha för frukost för att få en varm, välsmakande frukost. 
Om man säger så här, är det något som britterna måste lära sig så är det att våga krydda sin mat och skaffa sig riktigt kaffe, det enda kaffet som jag fick i mig som inte var näskaffe var på Starbucks, men, men kaffe som kaffe. 
Efter att vi saltat våran mat om och om igen så lämnade vi frukostsalen för att göra oss iordning för dagens äventyr. 
 
Precis innan klockan slog tio var vi klara och redo för att se vad dagen hade att erbjuda. 
Westfeild är det näststörsta köpcentret som finns i europa och det låg ca 5 minuters promenad från vårat hotell så vi valde självklart att spendera dagen där. 
Och stort kan man lugnt säga att det var tänk er själva, ett fyra vånings köpcenter med allt ifrån Prada, Dior, HM, HMD och så mycket mer.
Köpcentret var uppdelat på ett smart sätt (om du frågar mig och Natha) på den första våningen hittade du alla dyra och finare ställen som Dior, Prada, Maekel Kors osv... samt alla möjliga olika champangehörnor med livmusik av olika pianister, väldigt stilrent och fint, gick du dock upp en våning, så hittade du dem lite billigare butikerna och mathörnorna som i sverige, billigt och bra. 
 
Vi spenderade hela våran fredag på detta köpcenter, vi gick, fikade, gick lite till drack juise, shoppade lite till, åt mat ja allt och lite till i ca åtta timmar. Dessa timmar senare var vi båda helt slut med fötter och ryggar som gjorde så ont. Vi bestämde oss för att boka bord på Jamie Olivers resturang till kvällen och gick tillbaka till hotellet för en powernap. 
 
Fikade såklart på starbucks
 
Efter tre timmar av vila, plockat upp allt vi hade handlar så gjorde vi oss iordning för kvällen på kändiskockens resturang Jamies Italia. 
 
Så här såg jag ut kvällen till ära. 
klänning från HM: 199kr
Klackar: Skopunkten 499kr
Halsband: Ur&Pend: 49kr
Klocka: AhlbecksGuld 399kr
 
Jamie Olivers resturang. Restrangen låg knappt fem minuter från vårat hotell och vilken känsla det var att komma ditt. Otrolig mat och så trevliga seritriser. Vilken känsla det var att sitta i min favorikoks resturang, så synd att vi inte träffade honom personligen den kvällen. 

Istället för serveter så var det kökshandukar, vilket jag gillade mer, det blev en mer mysig känsla på något sätt. 
 
Vi var beredda att lägga lite mer än 1000 svenska kronor VAR för att besöka denna resturang denna kväll, men icke sa nicke. 
För 39Pund= ca 400kr, fick vi en tre rätters middag, en flaska vin och en drink. Billigare än i Sverige, ja. 
 
En jättetrevlig kväll och dag i vilket fall, så är du i London, besök denna resturang eller hans andra som ligger inne i centrala London.
 
Detta var dag två. Dag tre kommer imorgon! 
 
 
Love! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0