Ny morgon, Ny start!

Godmorgon!
Jag är pigg, uppe och redo för en ny arbetsdag! Och jag är taggad!
Nu börjar man bli lite varm i kläderna vilket leder till att man presterar bättre!

Idag så ska systra min på arbetsintervju på ********! Så stolt över henne så hoppas verkligen att dem ser vad hon har i sig och att hon inte är rädd för att skita ner fingrarna :)
Stor tumme till dig sis!

Nej nu är grötten klar så jag ska köra vidare till jobbet!

Love!

Älskart!

Vad tycker ni om nagellacket som jag fick av min mormor i julklapp?
Jag tycker att det är riktigt läkert! :)

Eller vad säger ni? Hiss eller Diss!

Love!

Finns inget bättre!

Dagen har varit riktigt bra! Första dagen då det var arbete från halv nio till kl fem, färdig och klar med alla utbildningar självklart med mycket kvar att lära samme sig vi oss vid våra kontor och började arbeta.
Mitt mål denna veckan var att minst få in ett sälj (första gången man gör detta likson, allt är nytt!) och vad händer under samtal nummer två? Jo SÄLJ till mig!
Vilken härlig känsla och vilken kick jag fick! Det kunde ju inte ha gått bättre, dock så var jag bara när under resten av dagen men det gör inget! Så glad över att mitt personliga mål redan är satt under min första riktiga dag på jobbet! Jippi jabba dej till mig! :) så det är med ett leende som jag nu har skagit mig ner i soffan med mjukisbyxor med en kopp te tillsammans med katterna framför tven för lite nervaravning från dagen som gått, är helt slut om jag ska vara ärlig! Snart börjar nerpackningen v mina grejer, vill inte flytta än! Kanske är det därför man skjuter upp det...
Jaja, hörs snart!
(Bilden är från i helgen när nerpackandet började, nyfikna i strutar!) :)

Love!

"En kväll utan en kopp te är som kärlek utan kyssar"

And its true!
Jag sitter nu framför Hollywood fruarna med en stor kopp te tillsammans mef Harry.
Har precis pratat i typ en timme med en kompis, så härligt med dessa samtal, som typ aldrig tar slut, längtar tills i helgen då vi ska ses och bara ha det gott! Så nu blir det flyttstädning resten av veckan så att jag kan ta en ledig helg! Mys!!! :)

Imorgon så är det tillbaka till jobbet, lära mig nya saker!
Nu blir det mer hollywood!

Love!

Så skönt med eftermiddag!

Så skönt att änligen ha en eftermiddag! Inget jobb utan efter klockan har skagit 16:30 så får jag gör precis vad jag vill! Hallalulija!
Och det kan jag inte säga att jag är bortskämd med.
Jag har antingen jobbat, jobbat eller jobbat eller förberett mig för jobb senare under kvällen. Och något annat som jag inte häller är bortskämd med raster samt lunch! Och det har jag haft idag!
Hallelulija!
Så idag spenderas eftermiddagen framför mitt piano med nya musikidér! Har så mycket i mitt huvud nu som snällt lägger sig till en låt, riktigt nöjd med mitt senast verk, "Over" riktigt nice!

Nu ska jag plinka vidare!

Love!

Snart hemfärd!

Efter en mycket lyckad första dag på nya jobbet är inte helt fel!
Och vad tycker ni om utsikten från mitt kontor?
Inte fy skam ska jag säga!
Hörs hemma sen!

Love!

Den 22 Januari 2013!

Godmorgon på er!
Jag är
Iordning gjord och klar och redo för att snart köra till jobbet.
Hur är det med er idag? Lika trötta som jag? Ska jag vara ärlig så var det riktigt jobbigt att gå upp imorse, men nu är jag uppe och redo för att starta dagen! :)

Idag så blir det jobb, nerpackning av lägenheten samt städning, i nästa vecka så flyttar vi... Men kan berätta mer om det när jag inte känner mig lätt stress!
Men vi hörs senare?

(Mycket kattbilder, jag vet, men dem är ju mina älsklingar! Min fina Harry på bilden!)
Love!

Kvällsrutiner!

Nu är det åter igen dax att komma igång med sina kvällsrutiner som jag inte har haft nu på ett tag om jag ska vara ärlig. I mitt föra jobb så jobbade jag i stortsätt bara kvällar vilket har lätt till att man har suttit uppe till klockan tolv/ ett utan problem, men nu när man börjar kl åtta så får det vara slut på det! Dock så har jag så otroligt mycket son går runt i mitt huvud för tillfället att jag inte kan lugna ner mig! Vet inte om jag är glad, ledsen, deppig, trött, en sån otroligt konstig känsla.
Men nu får jag nog ta och tänka på något annat så kanske John Blund hälsar på :)
Om jag har tur!

Sov så gott nu!
Love!

Så trött men så mycket bra!

Det är inte många kvällen som är som denna om man tänker tvmessigt. Det finns något att titta på, på varje kanal i stort sätt, hur ofta händer det? Typ aldrig! Man får vara glad om man kan ha något att kolla på.
Eller vad säger ni?
(Tänk på att jag är tjej på tjugo bast (pappa!!!)

Svt: Guldbaggegalan
Tv3: Top model sverige
Tv4: Bröllopsduellen
Tv6: 2 1/5 men

Ja det är bara att välja och vraka! Eller va säger ni?

Så kul!

Hittade denna på fb, så kul!
Eller vad säger ni? Är inte barn charmiga?

Love!

Mycket trevlig dag!

Hello på er!
Allt fina fisken?
Självklart är det de!
Jag har precis kommit hem från en mycket lyckad utbildningsdag på nya jobbet så nu är jag redo att göra ett super jobb imorgon igen! Så kul! Har träffat nya människor fått positiv fedback och bara haft en härlig dag helt enkelt!
Men mycket ny info, gör mig väldigt trött så nu väntar slö i soffan med en kopp te tillsammans med pojken med mig. Imorgon väntar en ny spännande dag, hörs snart! :)

Love!

Den 21 Januari 2013

Godmorgon!
Jag sitter framför tv med lite frukost, havregrynsgröt och en kopp kaffe! Sitter inte fel ska jag säga!
Idag så är det första dagen på nya jobbet och det ska bli sååå kul! Är dock lite pirrig men det är nog bara bra! Eller vad säger ni?

Nu ska jag äta vidare. Hörs senare!

Love!

Nytt jobb= Nya naglar

Imorgon så är första dagen på det nya jobbet och vad jag längtar! Ska bli så kul att äntligen få komma igång på ett nytt och framför allt seriöst arbete.
Riktigt lyxigt faktiskt, rast och lunch! Jisses! Eller vad säger ni?
Målade mina naglar förut i vilket fall, vad tycker ni? Jag blev rätt nöjd med tanke på att jag gjort dem helt själv! :)
Hiss eller diss?


Love!

Hello igen! Det var inte igår!

Hello igen där ute i vida värden! Hur är allt med er?
Jag har haft en del för mig som ni märker, var mer än en månad sen jag bloggade senast men tänkte ge det ett nytt försök! :)

Som sagt det har hänt mycket i mitt liv sen sist, jag har fått ett nytt jobb (börjar imorgon, pirrigt) vi ska flytta, har fått en ny nära vän och ja det var väl lite av allt.
Ska försök att komma igång med bloggandet nu igen! Med bättre arbetstider och allt, kan ju inte bli bättre :)
Nu myser jag med en kopp te tillsammans med den underbara filmen "Kärlek på menyn" som går på kanal 5 med lite tända ljus och mina små guldkorn till katter!
Im back!

Love!

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0