Något jag jobbar på....

"Men när jag ser dig i ögonen, känner jag värmen igen, då känns allt så underbart, men jag hoppas att du förstår, det kommer att bli svåra dagar, sömnlösa nätter, men du kommer alltid att finnas här inom mig, du är den finaste som finns, jag älskar dig" 
 
 
En låt till min fina pojkvän, som jag sitter och pillar lite på, vad tror ni? Kan det fungera? 
 
 
Love! 
 
<3 

Nackdelen med mitt fina jobb

Om det finns någon nackdel som jag kan dela med mig utav med detta fina jobb som jag har är tyvärr den bästa samt den nagtiva delen, nämligen kunderna.
Man kan ge ett strålande intryck och verkligen ge allt och verkligen förklara för kung och fosterland -Går det bra om jag tar med mig ********, Självklart! Svarar kunden.
Men trots det så ringer man nu ca två veckor senare och får en halv utskällning av kunden för att jag inte gjorde precis som dem tyckte att det var. Detta kan ha blivit till ett problem för min del, men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det inte stämmer och att jag aldrig med behöver stöta på dessa, dock så har dem mitt telefonnummer, mm, så varför hör dem inte av sig innan jag gör det? Två veckor senare dessutom... 
Det är dessa saker som får mig att känna mig nere, inte vilja mer, så vad kan jag göra för att göra ett bättre jobb? 
Jo, Jobba hårdare, Förklara Bättre, samt,lägga ut hela min kropp och själ på att kunden ska förstå mig på alla sätt och viss!  
 
 
Men annars då?
Hur mår ni?
Jag vet.... jag har varit urdålig på att blogga nu under den senaste månaden, men som jag berättat tidigare så lägger jag ner min kropp och själ i mitt jobb just nu så har inte mycket "ledig" tid helt enkelt så just nu ligger all min energi hos mitt jobb och lilla familj, har man en vaken timma med sin pojkvän så är det just den timman man spenderar med honom och inte framför datorn, hoppas att ni förstår!
 
 
Urck! 
Kände att jag behövde  skriva av mig lite, har om jag ska vara ärlig haft stora planer på att lägga ner bloggen men ja, vad ska man göra, detta är ju som min lilla dagbok, en dagbok äldar man inte upp, eller vad säger ni?
 
Love!
 
<3 
 

Den 10 November!

Godmorgon!
Jag vet... Jag har bloggat dåligt nu i veckan.... Igen.... Men nu får det bli ändring på det, hoppas jag.

Allt bra med er?

Jag sitter i vardagsrummet med en kopp morgonkaffe och kollar på nyheterna! Myspys!
Igår så köpte vi nämligen hem en riktigt snygg och bra kaffebryggare i samma kollektion som våran tebryghare är i.
Så supergott med kaffe, dock får ju jag tänka på min mage och köra, hälften kaffe och hälften mjölk, så latte varje kopp, typ...
Jaja nu ska jag mysa vidare!

Love!

Får ju inte ta och glöma...

Får ju inte ta och missa den bästa nyheten av dem alla, igår precis när jag skulle dra mig iväg till jobbet så landade ett paket i min brevlåda och min födelsedagspresent till mig själv är äntligen här!
Robbie Williams- Take the Crown!
Riktigt bra! Som alltid!

Love!

Den 3 november!

Godmorgon på er!
Idag så är det mycket som händer och mycket är det som snurrar i mitt lilla huvud men det kommer nog bli grymt!

Ikväll så är det fest, nämligen Octocore, min älskade pojk ska spela, köra ljuset ant hålla koll på ljudet, så håll upp ögonen för Piecemaker ikväll/natt! Haha
Min uppgift ikväll är att sitta i entrén och ta hand om inträdet och ja, jag vet inte allt! Det ska bli riktigt kul i vilket fall!

Snart ska jag försöka ta mig upp ur sängen och ifrån min gullekatt som har bestämt sig för att mysa och busa hela morgonen, min mysikatt, dock är det inte lätt, Harry vill mysa/busa och Bobbie vill ha upp mig, jisses det är inte lätt!
Nu ska jag slänga mig i dushen innan det blir frulle och dagen drar igång!

Love!

Varför envisas jag....

Varför envisas jag alltid att måla mina naglar när jag vet att kag måste göra om dem kvällen efter pga jobbet... Suck!

Love!

Redo!

Telefon mötet är nu avklarat och jag drar mig ut på jobb! Så taggad! Eftersom att det är sååå kul det jag håller på mig och är en sååå superbra produkt som jag säljer så känner man inget annat än glädje och självkänsla när man drar sig ut på möten!

Så så här ser jag ut!

Hörs ikväll!

Love!

Telefonmöte

Trevligt värre!

Den 2 November!

Godförmiddag!
Jag har precis stigit upp och sitter nu med en kopp te och inväntar förmiddagens telefonmöte.
Idag så väntar jobb och ikväll så kommer Mr Big (kompis) till både mig och min älskade pojk. Så vi får se vad vi hittar på, blir nog ett glas vin i vilket fall, lite trevlig får man ju vara.
Imorgon så väntar mer jobb men också den kommande Octocor festen. Ska bli riktigt kul! Är taggad. Så är du i Halmstad, besök Kåren och festen imorgon, det kommer att bli ett gott röj kan jag meddela!

Nej nu ska jag hämta alla förberedelser!

Love!

Nämen se där ja!

Fick just ett mejl, min 20 års present till mig själv är hos mig imorgon (om allt går som planerat)
Längtar!
Perfekt i bilen påväg till Malmö på måndag!

Love!

Höst/ Hallowinnaglar?

Just nu har jag mina naglar snyggt målade i svart.
Jag har länge velat testa svarta naglar men vart lite "feg" och inte vågat, men det blir riktigt läkert! Och passar riktigt snyggt nu till hösten/ vintern och framför allt nu till Hallowin! (Eller hur det nu ska stavas)

Vad tycker ni, Piff eller Puff?

Love!

Länge sen nu....

Hej bloggen!
Jag vet, det var ett tag sen jag bloggade nu men det har sina anledningar, det händer sååå mycket för tillfället att jag måste priovitera vissa delar av dem timmarna som jag har lediga, som att umgås med min älskade sambo samt katterna, vänner, egentid osv.
Just nu så är det enda som jag har i mitt huvud jobb, lite mer jobb och ännu mer jobbtänkanden, men det är ju sååå kul! Älskar mitt jobb!
Men som sagt denna veckan har i stort sätt varit uppbokad från förra fredagen tills nu och veckan är inte slut än!
Förra fredagen fyllde jag ju äntligen 20 år, efter det har det varit kalas med släkten, träffat familjen i vänersborg, födelsedagafirande med "svärföräldrarna" ( mycket tårta vill säga :P ) samtidigt som jag har jobbat mycket, vart i malmö på arbetsmöten, och ja, var tar listan slut? Gör den det? Jag hoppas att ni förstår hur jag har tänkt, när man har kanske två timmar vaket med sin pojkvän så vill man gärna spendera dem timmarna så som jag gör nu, i hans armar.

Jag ska lova er att försöka bättre mig och lägga ner några minuter om dan i vilket fall!
Om jag hinner!

Nu blir det mer mys med ljus och snart Sex and the ciry, kan det bli bättre?

Love!

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0