Ligger och längtar

Nu har vi trängt ner oss hela familje i våran säng, jag lovar er två små katter tar mer plats än vad man tror. 
Jag har satt på en film på paddan på nerflix att somna till, ska försöka att ae klart what a girl want, det gick inte så bra sist, tyvärr. 
J sover så sött bredvid mig och katterna emellan, tänk när vi får tillökning! Jisses vi kommer att behöva en gigantisk säng! Haha skämt och sido! Kan inte släppa tanken på London, jag är så spänd så nu ligger jag bara här och längtar och småövar på engelskan i mitt huvud, hoppas dem kommer att förstå oss bara. 

Vi hörs imorgon hoppas jag, då är det ju premiär för årets melodifestival. Taggade? 

Love! 


Mina naglar är lika snygga idag, gillar denna färgen så! 

God natt! 

Förbanad!

Förbanad är ett för snällt ord när det handlar om det som jag ska ta upp... Jag blir så arg och irriterad, förbanad ja att jag inte vet vad jag ska ta vägen. 
Jag bor i halmstad, en stad känd för sina musiker och sina stränder. 
I denna stad som nu är min hemstad så finns det många arragerade personer inom många områden som jobbar för det bättre. Ett av alla dessa grupper är Kattfoten som jobbar för att hjälpa hemlösa kattar för det bättre med omplaseringar, mat, mm, hur bra som helst om du frågar mig. 
 
Eftersom att jag själv är kattägare så har jag allt ett litet öga på denna orginisation, följer dem bla på facebook. Idag så kollade jag runt på facebook som vanligt och ser att en kvinna har gått ut med ett meddeland om att man ska hålla koll på sina katter eftersom att det är en man/kvinna som har lagt ut giftig mat till katterna. 
 

När jag läste detta blev jag ursiningnär det sen vissade sig att det är en katt som har dött pga detta samt en annan katt som blivit svårt sjuk gör mig ännu mer föörbanad och när det även vissar sig att även  hundar har kommit till skada pga detta så undrar jag seriöst var världen är på väg. Vad fan är detta? Seriöst! Vem fan har kommit på en sån här sak, skada oskyldiga djur på detta sättet? 

 Redan här var jag ursinnig. 
Två minuter senare går jag in på facebook ingen, pga tristess och ser att mina vänner har delat en länk från tv4 nyheter. 
På denna länk så står det att på samma område har det under den senaste månaden försvunnit ca 15 katter från sina hem utan någon förklaring. Att någon kan göra såhär gör mig så ledsen och lycklig över att mina katter är just innekatter och att vi inte bor i detta området. 
Men vi bor i samma stad, inte allt långt ifrån området som är drabbat. Jag hoppas av hela mitt hjärta att polisen tar detta på största allvar och snart kan gripa denna idiot som gör detta. 
Fy fan! 
Jag kan inte skriva ner vad jag känner för då skulle detta inlägg och min blogg säkert stängas ner för all framtid men fy faro! 
 
Är det någon som har tips på detta, snälla hör av er till polisen så fort som möjligt, ingen vill ha med en sånhär person att göra! 
 
Ni kan läsa mer på tv4nyhetern Hallands facebook sida
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=648604751848302&set=pb.198846363490812.-2207520000.1391201471.&type=3&theater
 
 
Hoppas ni annars har en fin fredagskväll. 
 
Love! 
 
 

Min fredagskväll

Go kväll alla fina själar där ute. 
Nu är fredagskvällen här och jag gör vad jag har gjort dem senaste dagarna ligger i soffan med en film. Dock så är det en bra film så tiden lär ju flyga fram, vi kan ju hoppas. 

Vad gör ni ikväll? 

Love! 


Sushi

Gud vad gott! Det var ett tags sen vi åt sushi nu så gud vad det satt bra! 
Det är ju såå gott. 
Mumms! 
Nu blir det fredagsmys med min lilla familj. 

Love! 




Smarigt.

Min fina älskling ringde nyss och sa att han snart kommer hem med sushi till mig, gissa om jag vart glad! 

Så här glad är jag nu! 


Lite läskigt jag vet, men sant! 

Love! 

Skrivkramp.

Vad har hänt med mig? 
Jag loggade precis in på min egna blogg, alltså här, och gick bakåt i tiden till oktober förra året, och det var så kul att läsa och se vad jag gjorde då, och det var ju bra skrivet! Jag updaterade typ jämt, med bilder och bara vardagligt ur mitt perspektiv alltså rolig läsning. 
 
Jag försöker att hålla samma tempo nu som då men det är inte lika lätt och särskillt inte just nu när jag inte har så mycket att dela med mig utanv jag menar just nu så ser ju mina dagar ut exakt som igår men på söndag blir det ändring på detta, då så ska jag ut, vara frisk och träffa någon kompis, gå på stan och ta en fika,  Längtar! 
Så om ni tycker att min bloggning inte är världsrolig för tillfället så förstår jag er, jag har lite utan en skrivkramp just nu men som jag brukar säga, det är bättre att vara ärlig än att ljuga. Jag vill inte att ni ska läsa om en person som jag har hittat på bara för att få mer läsare. Jag vill att mina läsare ska få lära känna den karaktären som jag jobbar med varje dag och det är mig själv. 
Jag vill att ni ska lära känna mig, få komma in i min värld och se vad jag gör. Så jag lovar det blir  bättre. 
 
Skrivkrampen ska bara släppa. 
Hoppas att ni förstår mig och fortsätter att följa med mig! 
 
"Glöm dinna beskymer, imorgon kommer det nya" 
 
 
Love! 

Helt slut!!!

Åh jag är helt färdig! Det är sjukt hur jobbigt det kan vara att städa... Men nu så kan jag presenter mig lägenhet igen, det är fin och luktar gott, äntligen! Självklart så hade vi ju inte några dammsugarpåsar hemma golven är orörda men håller man huvudet rakt fram så är det ju inget man tänker på, lovly! 

Blev dock otroligt sugen på sushi så har bätt min karl att ta med lite hem från jobbet hoppas att det blir så för det är ju såå gott och jag är såå sugen på det. Sushi! Har även börjat att små packa lite dagen till ära, inte många dagar kvar nu innan resdagen är här så det är lika bra att passa på. Nej nu blir det en powernap, när man inte är hundra så är det inte lätt att städa i samma tempo som man är van vid, som tur är kan jag ju andas ut nu. 

Love!


Haha en trött tjej, bjuder på den! ^^ 

Det snöar och snöar!

Det är helt otroligt vad det snöar. Det bara öser ner.
I flera dagar nu så har det bara öst ner.
Tittar man ut genom fönstret så är det enda man ser ett vitt täke som ligger över stan, tur att man inte ska ut och köra idag.
Men härligt är det ju med snö och vinter! Lite tragiskt att det börjar att ösa ner nu och att det inte skedde under Jul nyår.

Jag hoppas verkligen inte att detta vädret kommer att vara i London, jag hoppas nästan att vårkänslorna har börjat dra sig ditt, jag vill verkligen inte gå runt i min stora tjocka, gamla och fula vinterjacka där, jag vill ju ha min snygga men lite tunnare jacka. Hoppas att detta löser sig.

Men enligt yr.nu så ska det vara lugnt, mellan 8-10 grader varje dag! Lovly! Hoppas att solen tittar fram varje dag på köpet så blir ju allt bättre än bäst! 





Love!

Godaste

Någon utav dem bästa frukosten är den som serveras nu denna morgon nämligen Kaffe, Juice och fil med rårödalingon med havreflingor. 
Detta är såå gott och nyttigt. Det godaste man kan äta till frukost, nästan. 



 

Love! 

Nille

Som jag har delat med mig utav tidigare så älskar jag inredning, att inreda mitt hem är det roligaste och mysigaste som finns. Att få hitta saker som passar i vårat hem som gör det mer välkomnade och varmt gör inte mig något. 
 
Jag har en butik som jag gillar skarpt som heter Nille. 
Nille är en gott & blandad butik men med huvudkortet på just inredning. Det finns alltid en massa finna koppar, ljus, ljusstakar, kuddar ja you name it. 
 
Jag ska inte ljuga mycket i mitt hem är just ifrån Nille. Den stillen som man hittar inne på nille eller på deras hemsida är den stillen som jag vill jobba med i mitt hem.
Det lilla lantliga står ju för mig. 
 
Så dagens tips till er att klicka in på Nilles hemsida eller varför inte åka till en butik nära dig för att kolla upp saker och ting med egna ögon.
 
 
Detta är var jag kollar efter nu, någon fin lykta till sovrummet och lite annat smått och gott till köket typ desserskålar, som dessa här nedan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är min favoritbutik, vad heter din?
 
 
Love! 
 
 
(Bilderna är lånade från google.se) 
 
 

Frukost på schemat!

Godmorgon mina fina läsare! 
Allt fint mer er idag? 
Med mig är det super duper, jag har sovit riktigt gott och länge. Finns det något bättre än en lång skön sovmorgon?
Jag tror inte det. 
 
Idag så är det fredag och mina planer är inte stor. Nu väntar frukost, världens godaste! Innan jag får försöka att röja upp i denna svinstian som även ska vara kallad mitt hem. Det är sjukt hur stökigt det kan bli när man blir liggandes i tre veckor med en man som aldrig är hemma och två busiga katter, inte lätt. 
 
Hörs senare! 
 
Love! 

God Natt min skatt

Nu väntar sängen, ögonen står inte ut en minut till så vad ska man göra, gå på date med sängen. 
 
Harry & Bobbie har redan intagigt Js plats i sängen och väntar in mig. Så kvällen avslutas nog med en film (suprice?) innan John Blund får komma på besök. 
Mys. 
 
Sov så gott så hörs vi imorgon! 
 
Love! 
 

Inte lätt för en liten katt

Harry & Bobbie är mina guldkorn som tillsammans med J bildar dem mina tre hjärtan. Dem är allt jag har och värdesätter jorden runt i evigheter.
Dock så tycker jag inte att det är kul när någon av dem blir dåliga vare sig det är J eller någon av katterna och med tanke på att jag har legat dålig nu i ca 3 veckor så hoppas jag inte att detta händer dem. 
J har dock börjat att känna sig hänging och har klagat på lite halsont så jag hoppas inte att det är hans tur nu, sjukdomen får försvinna från våran familj nu tycker jag. 
 
Skillnaden mellan J och Harry &Bobbie är att J är en människa på 25 år, han kan ta hand om sig själv när han är sjuk och kan berätta för folk att han är dålig. 
Nu ikväll så har jag märkt av att Harry har varit lite hängig och nu den senaste timmen så har hans nos runnit och han går runt och nysser, lilla gubben, hoppas inte Bobbie flyger på samma sak nu bara. 
Det så jag tycker är jobbigt är att han inte kan berätta hur han mår, han kan inte säga att han vill ha mys eller en extra godisbit för att få upp humöret. 
Jag hoppas verkligen att det bara är en liten försyldning som snart går över. Det är inte lätt för en liten katt att vara sjuk. 
 
 
Love! 
 

Mr & Mrs Sambo

"Att se dig i ögonen är att känna liv igen. 
Just då är allt så underbart, jag vet att du kommer förstå, det kommer att bli svåra dagar, sömnlösa nätter, men du kommer alltid att finnas, finnas här inom mig.
Du är det finaste jag vet, jag älskar dig."
 
Detta är några rader som jag jobbar på till J. 
Det som jag borde dela med mig av i stora mängder till er läsare men tyvärr missat är att jag även är musiker. Jag sjunger och skriver egna låtar. Innan jag blev sjuk och min hals gick ur balans så brukar jag sjunga minst en timma om dagen, för att hålla igång stämbanden bla. 
Innan jag flyttade till halmstad och gick i skolan så läste jag på musiklinjen, nämligen estet musik. 
Jag älskar allt som har med musik att göra. 
"Jag kunde dansa innan jag kunde gå och sjunga innan jag kunde tala" Detta är den perfekta beskrivningen på mig.
 Men mer om detta senare! detts inlägg skulle ju handla om sambolivet. 
 
Jag och J har nu bott ihop i några månader mer än två år. Vi delar allt ihop så att sätta titeln mr& mrs sambo på oss är ett lätt val.
Jag är jätteglad att jag har J, han är mitt allt och jag är halv utan honom (seriöst, han är delen av mig som saknas) Att vara sambo med någon är något som jag trivs super duper med. Att inte behöva sova själv, att ha någon att dela vardagen med är något som jag älskar. 
Men alla dalar har sina backar, alla förhållanden är inte perfekta och det är inte häller mitt och Js men man måste jobba sig förbi alla dippar. 
Klarar man sig ur en stor svaka så vet man att man klara allt. Jag vill alltid vara sambo med J , han är bäst. Dock så vet jag att jag alltid kommer att behöva tjata på honom om vissa saker i år framåt och han mot mig, det är väl bara så vi fungerar antar jag. 
Lite kul, eller?
 
Nu ikväll så sitter jag hemma. Det där med att få det städat och fint gick inte. Jag plockade lite i vardagsrummet sen var jag helt slut. Som sakt, jag känner mig frisk men är nog inte riktigt det till 100% än...
Så ikväll så blir det en film och mys med mina små hjärtan. 
Det bästa. 
 
Vad gör ni ikväll?
 
Love! 
 
 Mitt hjärta <3 
 
Me and you, just us two! 

Pannkaksmiddag

Idag så bjuds det på mina pannkakor till middag, det var så länge sen vi åt det nu så J ville ha det till middag. 
Måste ju skryta med att säga att jag faktiskt är riktigt duktig pannkakor! 
Mumms! 



Crystallic

Visste ni att min syster bloggar?
Hon har en blogg som växer och blir större och större för varje dag som går, liksom min. Höhö
Hon är en fotograf och fotar gärna folk till deras bloggar eller varför inte bara till sig själv.

I hennes blogg delar hon med sig utav hennes foton och hennes vardag.
Kolla in i hennes liv och på hennes otroligt vackra bilder på länken nedan.

Love!

http://www.nattstad.se/Crystallic
Är vi lika?

Drömmer

I mina mjukskläder sitter jag här i min enkla soffa med Top Model igång på tven och bara drömmer, egentligen så borde jag lägga mina små krafter på att städa, mitt hem ser ut som en svinstia! påriktigt! Det är damm, smulor, kattleksaker överallt, ursh detta är inte mitt hem, typ. Får nog dra igång lite Robbie Williams sen så går det nog lättare, min man måste ju få komma hem till något bra. Ett fint hem, vem säger nej till det?

Bortsätt från mina måsten så kan jag inte sluta dagdrömma om London. Tänk att jag sitter i London nu om en vecka på ett fik, kanske starbucks? i fina england. Åh Längtar. Få prata engelska, se en ny kultur och gå på musikal (som vi ska göra på torsdagkväll) jag älskar musikaler!!!
Mamma mia här kommer vi!
Åh jag spricker! Men det går inte att få ner i ord hur otroligt roligt detta ska bli.
Jag har endast varit i tre länder utanför sveriges gränser, Paris, Danmark och Norge, snart så kan jag lägga till London i min lilla lista.
Jag och min kära vän J, inte min karl utan min fina vän J (många Jn innan jag har dubbelkollat om namnen) pratar på att ta en sväng till grekland i sommar, hoppas att vi kan lösa detta! :)

Nej nu måste jag göra något mot denna röran, hörs snart!

Love!

IsaDora Magnetic Nails

Innan jag började arbeta där jag är nu så älskade jag nagellack och det gick inte en dag utan att jag hade på mig ett snyggt nagellack. 
Nu så fungerar inte detta. Jag jobbar inom restrangbranshen vilket betyder att nagellack är totalt förbjudet pga alla bakterien mm. 
 
Nu när jag endå ligger hemma och är sjukskriven till och med måndag så passar jag på att göra fingrarna snygga igen.
Förra året så fick jag ett otroligt snyggt nagellack från IsaDora. IsaDora Magnetic Nails, Wild Brush. Det är ett snyggt nagellack som har en färg av blått, grönt nyans med silver skiftingar. 
 
Hemligheten för att få till dessa vågor är en magnetsik platta som man håller över det nylackade nageln som är magnetiskt (nagellacket) och efter 15 sekunder Woala! 
Vad tyckes? 
Denna kolektion finns även i andra färger och finns att köpa även idag i olika butiker, sist jag såg dem var på åhlens för 119kr tror jag.
 
Så vad tycks? Perfekt till festen, vardagen eller resan.




 
Love! 

En Vecka kvar!

Det är helt sjukt och ofatbart! 
Om en vecka så sitter jag och Nathalie på planet till London! Åh det är en sån cool känsla att veta att det är bara en vecka kvar, sju ynka dagar innan vi är där. 
 
Jag är så spänd, fick nyss ett litet anfall och var tvungen att leta upp mitt pass som inte var där jag la de sist PANIK!! som tur var hittade jag det när hjärnan hade haft sin panikatak ifred. Höhö. 
 
Åh det ska bli så kul att få resa iväg, även om det bara är i ett par få dagar så ska det bli så spännande!! Att flyga igen, komma till ett land som verken jag eller Natha har varit i. Ett nytt språk, engelska, inte så svårt men det är inte svenska. 
Vi har såå mycket inbokat dessa få dagar som vi är där och egentligen så skulle vi nog behöva ha en klocka att vrida fram och tillbaka tiden så vi hinner med att se så mycket mer än vad vi kommer att hinna. 
 
Åh jag längtar, ska nog börja småpacka! 
Mår mycket bättre idag trotts att jag fortfarande har ont. 
 
Fick även ett samtal från min chef tidigare idag, alltid trevligt med roliga nyheter! 
 
Nu ska jag packa! 
Nedräkningen har börjat! 7 dagar kvar! 
Dock först! KAFFE! Jag är en äkta kaffetant! 
 
Love! 
 
 
   
 
 
 
(Bilderna är lånade av google.com)

Han sussar så sött!

Godmorgon! 
Jag har precis vaknat och ligger nu nyvaken i min säng och hör hur J och katterna sussar så sött. 
Finns det något bättre att vakna upp till? Jag tror inte det. Så idag ska jag nog dra mig länge innan frukosten kallar. 


Love! 


Sängen kallar!

Jag trodde att jag skulle orka att hålla mig upp till mannen kom hem från jobbet men icke sa nicke ögonen är nere vid mungipan snart och Bobbie har redan sagt till att hon vill att vi går och läger oss och jag är den första att hålla med.
 
Att få gå och läga sig i sitt hem med mina två så hjärtan är jättemysigt. Jag brukar alltid (när jag sover själv) sätta på en film att somna till, det känns tryggare och är mysigt. Att somna in till en feelgood film är ju aldrig fel. Nu så ska bara mitt tredje hjärta komma hem.
Åh saknar min man till tusen! Tänk att man kan sakna någon man lever med så mycket som jag gör.
 
Nej nu orkar jag inte skriva mer! Sov så gott fina läsare så hoppas jag att ni klickar in hit till mig och mitt liv imorgon!
 
Love!
 
Bilden är ett år gamal, fränt men ljuset i bakgrunden. 
 
 

Netflix

Att betala för att få se på film och serier var något som jag absolut inte ville göra så när erbjudanden om en månad gratis kom att testa på både Netflix och Viaplay så smälde både jag och min sambo på stort och testade dem båda, dock inte samtidigt. 
Det jag kan säga om detta är att vi har fastnat för en av dem som vi idag använder flitit. Viaplay är väl bra om man gillar sport och NHL eller OS som börjat att sändas snart, men utbudet av film och serier tyckte jag inte var något vidare om jag ska vara ärlig. Dem lovar bara en massa nya och bra filmer, men jag kan inte riktigt se det framför mig. 
 
Netflix har en mängd med filmer, både nyare och äldre, bra ljud och gramatik (heter det va, bra bild?)
Vi har testat netflix nu i två månader tror jag och vi är mer än nöjda. 
J har hittat en serie som han följer flitit medans jag kollar på ina kärleksfilmer, såg även att jag är med på netflix, jojo jag har även jag en gång i tiden varit en filmstjärna, statist i I taket lysser stjärnorna och Linas Kvällsbok, dem finns på netflix, men mer om det en annan dag. 
 
Vi betalar 79kr i månaden för nonstop av film och serier, visst, filmer som släptes igår kanske du inte hittar här men så mycket annat och då menar jag bra saker! 
 
Så det kostar 79kr utan några andra kostnader och man har ingen uppsägningstid, helt okej om du frågar mig! 
 
Så kvällens tips från mig är att det faktiskt är värt att testa på. Om man inte vill fortsätta att betala efter en månad har gått så har du ju i vilket fall en månad tillgodo, vad sägs? 
Gratis är alltid gott! 
 
Love! 
 

Saknar!

Det finns en sak som jag har fått ögonen riktigt för nu bara några veckor innan jag blev dålig och det är något som jag saknar riktigt mycket just nu och ser fram emot enormt mycket att göra när jag blir 100% frisk och det är träningen. Jag har aldrig varit den personen som har älskat att röra på mig eller har tänk på vad jag äter men nu på senaste har detta blommat upp även för mig.
 
Innan jag blev dålig så tränade jag och min sambo (J) tre till fyra gånger i veckan och det var såå kul och att det senare visade resultat var ju bara en bonus. Detta är nog vad jag nästan ser mest fram emot nu i framtiden när jag blir frisk, självklart ligger ju London högt upp på listan (Kan inte fatta att jag åker om en vecka!!!) men träningen ligger där tät intill.
 
Min syster har börjat att läsa på högskolan nu om just träning och hur man ska äta mm (om jag inte mins helt galet) och läser till personlig tränare. Så heja dig Syster! Dock så är jag glad över min PT som även är mannen i mitt liv och min sambo. Att träna med J har i tidigare fall varit blandad känslor. Har vi grälat om något innan så har jag bara varit sur på honom och inte kunnat släppa den känslan förs timmar efter (sån är jag) eller så har det varit skit kul! Man lär sig av sina misstag sägs det så har vi grälat innan ett pass så tar jag ut mina agrisioner på honom där. SUPER DUPER! Jag bara hoppas att jag i nästa vecka kan lyfta lite skrott och känna svätten rinna från pannan!
 
Åh längtar!
 
Love!
 
 
 
 

Torra Händer

HJÄLP SNÄLLA! 
Något jag har märkt av nu lite extra när jag har varit/ är sjuk är att mina händer har blivit enormt torra! Är detta pga kylan eller att jag inte orkar göra så mycket? I och med min bihålsinfektion så kan jag inte diska, det gör för ont för att titta ner och diska, sant men tragiskt, mitt kök är inte det vakraste nu för tiden. 
 
Har ni något tips emot detta? Vad kan man göra? smörja in händerna i någon fet salva eller vad? Det är så irriterande att ha händerna såhär torra, inte kul någonstans. 
 
SÅ, TIPS?
 
 Tacksom för svar! 
 
 
Love! 
 
(Bild lånad från Google.com)
 
                                                      
 

Dagen efter pizza, den bästa pizzan!

Eftersom att jag var så dålig igår så fick det bli att beställa hem mat från min vän onlinepizza.se igen. 
Idag är det lika dåligt med huvudet så vad är då inte bättre än resterna från igår tillsammans med Desperate housewives? Inte mycket! 

Love! 


Inredning

Åh vad jag blev sugen på att göra iordning mitt vardagsrum nu, göra iordning väggarn, köpa nytt och bara inreda detta rum så att det blir precis så som jag vill ha det så att jag tillslut kan känna mig lika nöjd med mitt vardagsrum som jag är med köket. 
 
Just nu så sitter jag och tittar runt på hemsidor efter snygga tapeter men jag är fortfarande fast vid min lilla fanstasi om hur jag vill ha det. 
Innan vi flyttade in här så hittade jag en tapet på rusta "av alla ställen" som är en tapet som föreställer en vit tegelväg. Det som jag fastnade för med denna var att det "teglet" går ut ca 1, 2 mm vilket betyder att det på håll ser ut som en riktig tegelväg. 
Jag har sedan många år tillbaka viljat ha en vit tegelväg, det är något med tegel som lägger någon myskänsla över det hela. 
Det jag ser framför mig hur mitt vardagsrum ska se ut så ska det vara en fondväg med den vita tegeltapeten och dem tre respektive ska vara i vitt, ljus bärst, inte någon tandläkare/sjukhus kall vit färg utan en varm vaniljglassvit typ. Detta skulle vara sååå snyggt. 
Dock så måste jag få över min älskar J på denna plan... Han och bara vitt är inte dem bästa vännerna, hur nu detta kommer sig... 
 
Men troligtvis får jag göra som jag vill jag behöver dock få honom att inse hur snyggt det skulle bli i vårat hem, rummet skulle kännas mycket större och varmare. 
 
Nej nu när jag kommer hem från London, om ekonomin tillåter så blir det att börja att göra det snyggt här, i värsta fall i mars, nu vill jag inte bo i ett barnrum längre, ja tyvärr så är det så illa. 
Det är i vilket fall denna tapeten som jag har tänkt mig, diskret men endå fräsh och snygg! 
Vad tycks?
 
                                                                                                         
 
Love! 
 

I Mitt kök

Jag har bott i min lägenhet sedan 1 april 2013 och jag trivs som fisken men det är äntligen nu som jag börjar få iordning på saker och ting som jag vill ha dem. 
Vårat vardagsrum samt våran hall behövs göras om, vardagsrummet har en färg på tapeterna som det varken står mitt eller Js namn på, jag lovar målar vi upp två, tre små vita moln så har det förvandlats till ett barnrum. 
Denna barnrummsblå färg som är på våra väggar var här när vi flyttade in och vi har velat måla och göra om enda sen dess men det har inte blivit av eftersom att vi båda har haft fullt upp men tanken är att det ska göras så snart som möjligt.
 
I hallen så har tyvärr våran hankatt vart och saboterat för oss, taperen vid ytterdörren är helt förstörda så det blir att även göra det snyggt här, men att tänka om hur det inte detta ska hända igen. 
Jag vill ha det vitt och ljust eftersom att det nu är en rätt mörk lägenhet vi bor i. Jag vill ha det så ljus som möjligt med ljusa möbler och få in den lilla lantliga känslan i mitt hem. Jag vill att det ska vara en välkomnande och varm känsla när man kommer hem till mig, detta är hur jag vill ha det, dock så har J en annan känsla. Han vill ha mycket färg i dem neutrala färgerna så som grått, svart och vitt och vill bara  ha svarta möbler. Så i och med detta så måste vi samarbeta för att få det så lika bådas önksan som möjligt. 
 
Det som jag är mest nöjd med i vårt hem är vårat kök. Ena delen (som vi tyvärr inte får röra eller göra om i) har en riktigt 70 tals look med bärs/gröna luckor, inte min still precis. 
Den andra delen (matsalsdelen) hade samma färg som vi har just nu i vardagsrummet, babyblått så detta gick inte ihop, inte någonstans så jag bestämde mig väldigt snabbt att detta skulle bli endrat så snabbt som möjligt och resultatet är jag såå nöjd med. 
Jag älskar stillen med känslan av när det lantliga möter det morderna i ljusa nyanser. 
I mitt kök så är det precis detta jag har jobbat med och jag älskar resultatet.
 
Här kommer en bildbomb på mitt kök, (Harry ville med vara med på bilderna, tror även att han är nöjd med vårat kök) 
 
 
 
 
Så... 
Jag har sakt det förut men kan säga det så många gånger till, jag är så nöjd med mitt kök och jag älskar att komma in och göra mat eller sitta vid mitt bort och titta på J när han lagar mat och bara känna hur nöjd jag är, tänk att jag har gjort detta själv. Roliga tanke. 
 
Love! 
 

Äntligen!

Nu är den mina alla säsonger av Desperate Housewives! Åh lyckan är stor, mina serier är mina små bebisar! 
Vilken är din favoritserie? 

Love! 




GodMorgon!

Efter en lång och skön sovmorgon så är jag äntligen på benen, eller ja, i soffan. 
Jag vaknade till ett meddelande av posten som berättade att mina varor hade landat på Ica här i Vallås, lyckan var enorm! Äntligen har jag hela serien utan min favoritserie och kommer kunna se dem om och om igen! LYCKA! 
 
Eftersom att vi endå behövde lite frukost så tog jag bilen dem max 400m till ica för att handla och hämta ut mitt paket och gud vad mycket snö det är! Jag halkade till ett antal gånger bara på biten till bilen och sen till affären.Helt otroligt!
Jag passade i vilekt fall på, när jag endå var ute att köpa mig lite gott nybakat bröd, chiabata, mumma! Chiabata med kalkon och tomatskivor tillsammans med en nypresad (köpt) apelsinjuice och en stor kopp kaffe är något av dem bästa frukost man kan äta, en bra start på dagen. Mumms!
Dock så är jag nu helt slut efter mitt lilla äventys på si så där en kvart så det blir nog en powernap snart.
 
Åh lovly jag älskar att sova! 
 
Hur ser eran dag ut? 
 
Love! 
 
(En annan god frukost är min traditionella födelsedagsfrukost som jag får av min älskade varje år, så här såg den ut på min 20 års dag, lovly! Jag älskar frukostar och frukostbuffer! Mumma!) 
 
                                 
 
 
 
 

Vilken tråkig dag!

UrsH! Detta har inte varit en bra dag för bloggen, inte många inlägg och dem mesta av dem har jag bara viljat fått iväg så snabbt som möjligt eftersom jag mår som jag gör. Ursh, stackars er som måste läsa om detta elende, hoppas att det är bättre imorgon så att jag kan dela med mig om något roligare än bara denna nedras sjukdom.
Hur roligt är det egentligen, inte något vidare.

Jag ser att vintern har kommit till Halmstad påriktigt nu äntligen utanför mitt fönster! Dock lite fel i tiden om du frågar mig,jag vill ha snö runt jul, nyår och att den sen ska ligga kvar tills nu men egentligen vad gör det, jag får ju i vilket fall se snön, bara det är ju lite kul.
Hoppas att jag kan få känna av den med innan den försvinner igen.

Annars, vad har hänt idag?
Från mitt håll ingenting, jag vaknade vid 12 tiden, gick upp och satte mig i soffan och stanade här hela dagen och det är där jag fortfarande sitter eftersom att det idag har gjort extra ont.
Kul liv, nej inte dessa veckor.... Jag bara längtar tills jag bli frisk då jag kan kolla i butiker, fika med mina vänner, jobba, åh sköna framtid som snart får komma! Bara att få gå utanför lägenheten är ju helt underbart, och då älskar jag mitt hem. Komiskt.

Nu så har jag satt på min favoritfilm, J jobbar natt och kommer inte hem för sent så då får man passa på. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är Titanic min favoritiflm och jag tittar på den så ofta jag kan, inte så ofta så att jag tröttnar utan mer i stunder då jag behöver den som när jag vill muntras upp, är ledsen, saknar min man eller bara vill se en bra film med bra skådisar.
Undra hur filmen skulle ha sätt ut med helt andra skådespelare, typ ett par oerfarna skådisar som inte har de bästa skådespeleret... Nej ursh detta vill jag inte ens tänka på.
Så James Cameron har gjort ett riktigt bra jobb!

Nu börjar filmen. Som sagt jag hoppas att det blir en bättre dag för bloggen imorgon!

Kramar till er!

Love!
                                              

Snabbt och lätt!

Nu är mina serier på väg! 
Tack Cdon.com! 

Love! 




Fem Favoriter

Jag är en allätare. Jag älskar serier,filmer, musik, böcker, tidningar, min katter, min J, säg något jag inte gillar! 
I och med detta så tänker jag dela med mig utav mina top 5! 
Det jag inte kan vara utan. Mina 5 favoriter! 
 
Serier: 
Jag har berättat att jag älskar serier, jag har mina favoriter som jag följer oavsätt avsnitt eller när dem går på dygnet (om jag nu skulle vara vaken) 
Detta är mina fem favoriter som står i min hylla. Anledningen att dessa finns här är att jag vill ha tillgång till dem i hela mitt liv. Jag vill kunna visa mina barn vad jag tittade på, samt att det är en lätt underhållning (desamma gäller med alla min filmer) 
Fem Favoriter: 
*Deperate Housewives
*Sex And The City
*Pretty Little Liars 
*Smash 
*One Tree HIll 
 
Filmer: 
Jag älskar filmer och är dem riktigt bra så kan jag se dem om och om igen och denna listan är den svåraste att skriva, har många favoriter, att välje fem är inte lätt...
Fem Favoriter:
*Titanic
*Sex And The City The Movie 1&2 
*BröllopsDuellen 
*Life As We Know It
*How To Lose A Guy In Ten Days 
 
Musik:
Denna är lätt men svår. Jag lyssnar på allt så jag får nog ta och sätta en i favorit och resten som godingar, att välja den kvarstående två är inte lätt. 
*Robbie Williams- Den eviga ettan, jag har lyssnat på Robbie sen jag var 12 år gammal och jag älskar honom fortfarande, hans musik, hans texter hans personlighet gör mig varm. Känner jag mig ledsen, ensam så sätter jag på en låt av denna kung och jag känner mig inte lika ensam längre. 
*Olly Murs 
*Bruno Mars
 
Böcker:
Böcker som jag läst nydligen men säkert kommer att läsa om snart igen.
*The Great Gatsby
*Economista
*Elsas Värld
*Titanic, dem sista bilderna 
*ELLE (ingen bok men älskar tidningarna)
 
Fem favoriter från mig till er. Har ni fått lite insperation, är vi lika? 
Några tips?
 
Nu måste jag lägga mig ner igen, mitt huvud, min kropp åh... detta går inte in på fem favoriter... sjuk i tre veckor! URSH! 
 
Love! 

CDON.COM

Igår så gjorde jag ett klipp som jag har gjort ett antal gånger med hjälp utav denna sida.
Eftersom att jag är inne i min Desperate Housewives dimma och att jag ÄLSKAR denna serien så beställde jag igår hem dem två säsongerna som saknas i min samling nämligen säsong 7&8.

Jag har under den senaste tillfällerna handlat både filmer, serier och skivor på cdon.com av den anledning att det är så enkelt.
Men beställer, väljer betalnings sätt och inom två dagar så har du dina varor hemma redo att användas.
Alla produkter som jag har handlat har alltid kommit snabbt, snyggt och praktiskt.
Något annat som jag gillar med denna sidan är att dem har såå mycket, böcker, skiver, filmer, tvserier, telefoner. Allt! Så ute efter en säsong av Desperate Housewives så är det bara att klicka in på www.cdon.com

Detta var dagens tips från mig till er!

Love!
                                  

Inte min dag.

Detta är inte min dag, jag har så ont att jag inte orkar eller kan göra någonting, det är tillochmed jobbigt att byta skiva i dvden... Och på råga på allt så jobbar J hela dagen så jag är ensam, som vanligt, tanken slog mig att jag skulle åka till mina föräldrar och fortsätta att vara sjuk där, men jag kan ju inte köra bil och tåg är inte att ens tänka på, jag har ju katterna... Så jag får nöja mig med mitt egna hem och mina serier. Hm... 
  Nej nu ska blicken riktas rakt fram igen! 

Love! 


SovMorgon!

Godmorgon, eller god förmiddag kanske är mer passande klockan är ju endå tjugo i ett.
Idag så har jag sovit ut ordentligt och det var hur skönt som helst, sovmorgorna är nog det bästa som finns.
Jag mår dock inte lika bra som man hade hoppats på, jag är täppt i hela ansiktet, mina bihålor dunkar och huvudet slår dubbla slag. Ursh detta är inte kul så vi får se hur mycket bloggande det blir idag, tror nog att det blir mer en Despersre Dag.

Så här ser min dag ut.
Jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt! Lovar!

Love!

Packa Hur ska man packa?

 
 
 
Jag ska till London om en och en halv vecka med min bästa vän. Jag är så glad och taggad att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen! Det ska bli så kul! Robbie Williams Honey! Im on my way!

Det som slog mig nu dock är att jag inte har någon koll på vad jag ska/ vill ha med mig, det särkillda med London (om vad jag har hört av min mamma bla) är att dem är riktigt noga med säkerheten där, tänk om jag skulle göra ett litet misstag på väg hem till Sverige igen som gör att vi missar planet... ursh hemska tanke! Det som är bra att jag reser just med Nathalie som är så enormt mycket mer resvan än vad jag är, som hon säger, hon är född på ett flygplan medans jag har sätt hela sverige men endast besökt tre länder utanför sverige gränser.
Men vad ska jag ha med mig? Vilka skor? Ett par bekväma och ett par snygga, i kläder, vad ska jag ha med mig! Det är något som ni kanske borde att veta om mig, jag packar alltid i sista sekunden när jag ska iväg och packar alltid upp min/ mina väskor ett antal veckor senare. Varför ingen aning...
Så denna gången, till London tänkte jag att jag skulle vara smart och börja småpacka lite redan nu i veckan när jag endå ligger här och inte kan göra någonting... Vad är det viktigaste att ha med mig till London?

Jag är såå taggad och jag bara längtar!
London, Here I come!

Så jag tänkte denna kvällen att drömma mig bort med feel good filmen "What a girl wants" som utspelar sig i London, som många andra filmer gör men man måste börja någonstans.

Love!
 
                                                                     
 

Coolt

Förut när jag åkte till Eurostop som ligger här i halmstad för att hämta min medusin som läkarna har skrivit ut till mig så såg jag ett gäng tonåringar som gick av bussen. Det är ju helt normalt, men det som slog mig var att ingen och då menar jag att det kanske var max en, två personer som faktiskt var klädda efter vädret.
När det är minusgrader ute, snöar och är is går man verkligen ut utan vinterjakan eller att inte ha den knäppt? Vad har hänt med alla snygga mössor, det finns ju inte en enda som bär dem?

Det var en tjej som stack ut, jag tror att hon måste ha varit i min yngsta systers ålder vilket är runt 13-14 år. Hon hade endast på sig ett par tajts, en kort jeanskjol och en öppen skinnjacka, öppen skinnjacka!
Nu säger jag inte att man inte ska få ha på sig vad man vill eller så frysa om man vill men är det så coolt att frysa?
Är det inte bättre att ha på sig ordentligt och sen vara "cool" under kläderna?

Vad är coolt egentligen?
C- Cykla
O- Olika
O- Oroliga
L- Liknande
T- Trolllekar

Eller vad?
När jag var liten och jag skulle vara cool framför en söt kille eller mina föräldrar så valde jag alltid en person som jag skulle se upp till lite extra och jag bytte gärna person. Dessa personer som jag "valde" var inga som jag kände eller visste hur dem var privat men jag kunde ta en utav mina favoritfilmer och välja ut en karaktär som jag tyckte stack ut, var cool och sen försökte jag att härma denna karaktären under dagen.
Detta tyckte jag var coolt, att få vara andra bara för en dag och bara i min egna fantasi.

Något annat som var coolt var Make Up innan jag lärde mig att använda det.
Vi har nog alla haft våra fjortis dagar då man inte går tre steg utanför huset och till brevlådan utan Make Up.
Idag går jag var som helst utan make up och kan nästan tycka att det är skönt att vara utan.

Nu när jag läser igenom detta så måste jag erkänna att jag låter riktigt gammal som 30, 40 år, jag menar "på min tid" SERIÖST ANNA, Ge dig!

Nej nu är det för jobbigt att titta ner, får fortsätta med Desperate!

Love!
 
 
 

10 sanningar om mig.

Nu har ni fått läsa om dem olika sidorna jag har, det glada, den iriterande, den sura. You name it, därför tänkte jag nu ta och dela med mig om 10 sanningar som du inte visste om mig. 
 
1: Jag avskyr hårstrån i mat. Det kan vara på tv eller i verkligenhet, ser jag det så kan jag inte fortsätta att äta.
 
2: Jag avskyr disktrasan. Är den inte ny så tar jag inte i den utan diskhandskar.
 
                                                                                                        
 
3: Jag plockar i mitt hem jämt. Även om jag är sjuk har jag märkt nu, trotts att jag inte orkar, jag vill ha det fint hemma. 
 
4: Jag älskar inredning.
 
5: Jag har sätt Titanic (filmen) tusen gånger (om inte mer) och jag gråter fortfarande i slutet och det är fortfarande min favoritfilm.
                                                                                                              
6:Jag är riktigt äkelmagad. 
 
7:Jag har tungfobi, tungan ska sitta i mun och endast komma ut för kyssar. 
 
8: Jag behehandlar mina katter som barn (det är två barn i kattkroppar ^^) 
 
                                                                                                                         
9: Jag somnar som bäst i Js famn
 
10: Jag berättar allr för mina föräldrar. Dem vet allt om mig och vad jag har gjort, tex att jag har snott en julgran (mer om det en annan gång) 
 
 
Love!!
 
 

Seriöst!

Nu håller jag på att bli lite lätt tokig! Jag är sjukskriven en vecka till, seriöst, det är inte kul längre, vem jävlas med mig och håller mig sjuk? Seriöst!!!
 
Kl 13:30 så hade jag en tid hos vårdcentralen för att få ett förlängd sjukskrivning, med detta tänkte jag max tre dagar eftersom att jag känner mig piggare och på bättringsvägen, men icke sa nicke!
Eftersom att jag hade beställt tid hos en läkare så måste ju alltid läkaren undersöka mig först, se hur kroppen mår eller på ren svenska kolla så att jag inte har hittat på mina syndrom. 
I vilket fall, doktorn tycker att jag var lite varm och svullen i ansiktet. Han känner på mig och frågar om jag känner något på höger sida, vilket jag inte gör. Han fortsätter att känna på vänster sida av mitt ansikte och gud vad ont det gjorde! Jag visste inte var jag skulle ta vägen! det kändes som om han drog ut en tand på fel ställe i ansiktet. Det var hemskt, när detta inträffar så börjar doktorn att misstänka bihållsinflamation och när jag två sekunder senare böjer mig framåt så är det som om någon smäller till mig med all kraft i ansiktet på min vänstra sida. Så där fick jag för att jag råkade ropa frisk för tidigt, sjukskriven en vecka till YEAH! Not. Samt att febern är tillbaka, den är inte för hög men endå.
 
Ja då har jag fått gnälla lite även jag. Min lilla Bobbie märker av hur irriterad jag var när jag kom hem så hon sitter nu i mitt knä och slumrar så söt. Tur att man har ett littet hjärta som kan trösta mig. 
Men det värsta som jag har gjort idag måste vara att åka till jobbet. Jag ska vara ärlig, jag saknar mitt jobb. Mina kollegor, alla gäster, ansvaret. ALLT! Jag vill tillbaka, så jag hopppas att jag kan komma tillbaka så snart som möjligt, typ på måndag då sjukskrivningen är över.
 
Så då går jag in i tredje veckan i soffan. 
 
Love! 
                                           
 

Uppe med tuppen!

Godmorgon!
Jag är idag uppe med tuppen eftersom att jag har ringt till vårdcentralen för att få en tid för att se om min sjukskrivning kan förlängas. Egentligen så längtar jag tillbaka till jobbet, till mina kollegor och att bara för göra någonting annat som inte är att gå hemma,men när man jobbar på en restaurang och fortfarande går runt och hostar och har precis börjat att piggna till så är detta inte en bra kombo så vi får se vad läkaren säger.

(Bilden är lånad från Googel)

Love!

Läskigt eller lite småkusligt.

Skräck. Bara ordet i sig ger mig kalla kårar. Jag är mer för ord som kärlek och lycka,glädje. Men skräck. URSH!
Jag har sätt Shutter Island en gång tidigare för ett antal år sen och kom ihåg att jag tyckte att den var lite småkuslig men nu när jag är ett antal år äldre så tycker jag att den är läskig, inte hjälp mig läskig utan mer "jag kan inte sluta titta men vad ska jag göra för det är ju läskigt" eller någonting.
Om jag inte mins fel så är det bara första delen som är kuslig och man sitter på tårna, den andra var nog mer som en förklaring.
Måste ju även passa på att säga att Leonardo Dicaprio är ju för snygg. Jag älskar han i Titanic (som är min favoritfilm) men han är en riktigt bra skådis, måste ta mig till biografen när jag är frisk och har slutat hosta för att se hans nya film. Någon som har sätt den? Är den bra?

Sen måste jag ju ta och lägga en minut på Zlatan och hans nya reklam så går på tv sen igår och om hur alla verkligen skriver om honom överallt.
Seriöst, det är en människa som råkar vara lite duktig på fotboll. Har jag fel? Att det nu finns appar, böcker, låtar om Zlatan är ju ingen nyhet men varför detta stor ståhej för att han har gjort en reklamfilm?! Fick verkligen Henrik Ljungqwist (eller vad han nu heter) en sånhär stor uppmärksamhet när han började att göra reklam för Head & Shoulders? Jag tror inte det. Jag kan lova att jag inte har läst en enda blogg idag som inte har tagit upp denna Zlatanreklam, och nu är jag visst en av dem. Men man måste ju ge Volvo en stor klapp på axeln som har fått alla världens ögon på sig igen fast nu men Zlatanögon. Hoppas att dem säljer många nya bilar nu.

Nej nu slår ögonen ihop snart, klockan är ju endå snart 23. Får se om jag orkar att se klart filmen först.
Vi får se.

Love!

Eld, Den perfekta söndagskvällen!

Nu i jul så fick jag en egen liten öppen spis av min mormor och morfar i julklapp. Eller öppen spis är det väl inte riktigt men det är en lykta med levande eld vilket jag tycker är såå mysigt! När jag flyttar till hus så ska jag garanterat ha en öppen spis, det är så mysigt och skarmigt. Tänk att få komma in till en varm eld efter en heldag ute i kylan, drömmen. 
Så nu har jag i vilket fall min egna lilla "eld" vem vet kanske att jag kan grilla mina egna marsmellows över lågan?


Ikväll så ska jag och min man bara mysa hemma med våran lilla familj. Harry har fått tillbaka sin filt så han myser fullt ut med den och lämnar den inte mer än för toabesök och matraster. Bobbie har däremot intagit mitt knä ikväll och sover så sött. Min familj, mina tre hjärtan. 
Till allt detta så tar vi oss en stor kopp te mot hostan och filmen Shutter I-land som går på 4:an ikväll. 

Kvällen till ära har vi även tänt upp en massa ljus i hela lägenheten. Så mysigt. Detta är den perfekta söndagskvällen, minus sjukdomen då. 

Love! 






Följ mig!

Ni kan även följa mig på instagram, MissJohansson92. 


Love! 


Desperate Housewives/ Sjuk Hemmafru

Ursh! Det värsta med att inte bo hemma när man ligger och är dålig som jag är att mitt hem inte tas hand om, dammet kommer i högar och tvätten svämmar över! Serien jag är inne i nu är Desperate Housewives men jag har själv tagit på mig rollen som Sjuk Hemmafru. Mellan alla hostataker så har jag lyckats att få in två omgångar tvätt och kunnat plocka lite här hemma, men efter detta så är jag helt slut!!! det är så jobbigt att inte orka lika mycket som man är van vid. Jag menar jag har varit sjuk i två veckor nu, två veckor av att ta det lugnt, jag längtar till gymmet och jag vill ha det fint i mitt hem, seriöst hur jobbigt är det att ha det fint hemma, tillräkligt för att jag ska bli liggandes i soffan igen...
 
Dock så kom min fin J hem för någon timma sen. Så skönt att ha honom hemma igen! Så för att fira hans hemkomst så ställde han sig och gjorde en äppelpaj med egengjord vaniljsås till mig. Mitt hjärta.
Dock så började han att känna sig krasslig nu för en stund sen, snälla säg inte att inflänsan ska inträffa honom också. Då blir jag ju tokig!
 
Jag måste få avsluta detta inlägg med att säga hur göad och tacksam jag är över att ni faktiskt läser min blogg. Mina besöksiffror är mer än vad jag någonsin har kunnat drömma om, och att det var 6 månader sen sist är ju ett mirakel att ni har hittat hit. Hoppas verkligen att ni kommer att fortsätta att läsa min blogg och kom gärna med förslag om fler saker som ni vill ha reda på från mitt håll. Nu väntar tvätten!
 
 
 
Love!

Im Going to London Baby!

 
 
London! London! London! Jag ska till London! Jag kan fortfarande inte sätta meningen i munnen på mig än men det är faktiskt sant, jag ska till LONDON!
Den 6 Februari i år så åker jag och världens bästa Nathalie till London för en weekend, och jag är taggad till tusen så jag vet knappt var jag ska ta vägen.

Jag är en vanlig tjej på 21 år och detta är min första utlandsresa helt själv. Utan min familj, utan J bara jag och Nathalie.
Eftersom att detta är min första riktiga resa så kan jag säga att jag är lite smånervös, men på ett bra sätt.
Jag har miljonerfrågor och tankar om hur resan kommer att bli fast att jag vet att vi kommer att det såå kul.

Vi har i vilket fall mycket inplanerat för denna resa och för var dag som går så vill jag bara att tiden ska flyga iväg! Jag menar, min första riktiga resa men min bästa vän! Eftersom att jag vet att tiden där nere kommer att flyga iväg, varför kan inte tiden ditt flyga fram lika fort? Seriöst, hur fungerar detta egentligen!

Detta är vad jag och Nathalie ska göra! Så spännande! Jag kan inte sitta still men tanken!

Love!
 
 
 

Elle

En tidning som jag har valt att prenumerera på är Elle. Varför? Den innerhåller varje del av tårtan som gör att läsningen ändras, blir roligare och humöret hålls uppe. 
Jag har alltid gillat att läsa men jag även
också den tjejen som gör allt i perioder. Ibland har jag en tvperiod, serier, tidning, böcker, städperiod och under den perioden så är min lägenhet den finaste i stan, tro mig! 

Nu är jag inne i min läsningsperiod då jag läser böcker och tidningar i mängder, självklart blandat med annat så som Desperate Housewives. Varje månad, runt den 22 så sitter jag på tånna vid brevinkastet eftersom att jag vet att min efterlängtade Elle äntligen borde komma med det senaste nummet. Detta är väl inte bara jag hoppas jag. 

Vad läser ni? 

Love! 



I mitt fönster

Något som jag älskar är att greja i mitt hem och inreda. 
Mitt senast projekt har varit mitt vardagsrumsfönster. Det har under stora delar av den tiden vi har bort här varit orört pga katterna, men eftersom att katterna inte brydde sig så mycket runt jul och julpyntet så har jag satsat på att under den senaste tiden fixa och göra det riktigt snyggt i mitt fönster, och jag är riktigt nöjd med resultatet. 
Det bästa med min fönster är att värdet av det hela är ca 60kr, allt är saker som jag har fyndat på rean eller fått. 
Ljuslyktorna och min "home Sweet
 home" skylt är köpta på Nille för 20kr styck (älskar rea) kronan har jag fått sen tidigare från min fina granne. 
Så vad tycks? 

Love! 







Ingen smak

Att en människa har alla olika sinnen är något som har fascinerat mig länge. Tänk att jag är född  och har min fem sinnen helt fungerande.
I och med att jag har blivit sjuk så har jag sakta men säkert "förlorat" ett sinne efter ett annat. I snart en vecka så har jag inte känt någon doft och nu till frukosten kände jag ingen smak. 
Jag älskar juiser och särskilt apelsin men nu till frukosten kände jag verken smaken på juicen eller mitt kaffe. 

När man är försyld och sinnena försämras så får man en inblick i hur det skulle vara om man levde ett liv helt utan sina olika sinnen. 
Hur skulle man reagera om man en dag vaknade och inte hade alla sinnen i spelet som man är van vid. 
Vad skulle du ha valt om du fick välja mellan ett liv utan din syn eller din hörsel, eftersom att dessa två är två av dem viktigaste sinnena som du har, hur skulle du reagera? 

Om jag nu var tvungen att leva utan ett av alla våra sinnen så skulle jag utan att tänka två gånger ta bort min hörsel. Jag skulle mista musiken, och alla röster men jag skulle fortfarande kunna se, se J på morgonen, busa med mina katter, uppleva olika saker, se mina framtida barn le. 
Jag är jätte tacksam över att jag har alla fem sinnen. Men ibland så slår tanken mig om inte alla skulle behöva göra en Charlotte i Sex and The City som hon gör i säsong 6. 
Charlotte vill göra något för dem blinda och bestämmer sig för att "bli blind" på ett shoppingcenter med hjälp utav en ögonnattbindel (eller vad det nu heter) för att se hur dem blinda har det på en plats där det är mycket folk och där det händer mycket. 
Detta är något som jag inom en kort tid kommer att testa på. Jag kommer även att försöka få med mig några av mina närmaste vänner här i Halmstad för stöd och datering, fortsättning kommer mina vänner! 

Vilket sinne kan inte du leva utan? 

Jag bara önskar att jag får tillbaka två av min fem sinnen snart, doften och smaken. 
 En tankeställare sitter fint så här på morgonen! 

Love! 

Frukost












God Morgon?

Godmorgon gott folk! 
Hoppas att ni har sovit gott och är uppe med tuppen denna trevliga söndag. 
Jag kan i vilket fall meddela att jag har sovit si så där, lägenheten under oss har haft fest hela natten, och när jag i min säng i mitt sovrum i min lägenhet kan sjunga med till alla låtar som spelas då är det något som är fel. 
Jag vet inte vad folk tycker om regler i lägenhetshus mm men jag och J har alltid haft en regel som gälde i våran förra lägenhet, tyst efter kl 22, även festdagar. 
Nu låter jag som en person som absolut inte festar, alltid gör rätt och aldrig gör fel. Snälla. Detta stämmer inte. 
Jag älskar att festa, men inte varje helg. Jag är expert på att göra fel och säga fel jag menar, Bjällerorm? 
Men när jag är sjuk och behöver min sömn så vill jag HA MIN SÖMN! INTE ETT DISCO! 
Så där då, lite agritioner åker ut ur min nu på morgonen. 
 
Idag så kan jag berätta att jag äntligen börjar känna mig på bättringsvägen, jag hostar något enormt fortfarande och mår väl inte 100% än men jag ser äntligen ett ljus i tunneln. 
Så idag ska jag lägga lite enrgi eller rättare sakt se hur mycket min kropp orkar. Min lägenhet ser ut som jag vet inte vad! Det är hemskt! Damm överallt, stökigt och känns instängt. 
Får se om jag hinner innan mitt hjärta kommer hem. 
 
Nu ska jag försöka att ta mig upp ur min goa säng! 
 
Hörs sen! 
 

                              
 
Love! 
 
 
 

En Trött matte och en besviken Harry

Kommer ni ihåg vad jag berättade igår, att jag suger på att hålla mig vaken efter kl halv nio på kvällen, ges what, klockan är 23:00 och jag är fortfarande vaken! Dock så är jag nog sveriges om inte värdens tröttaste person och jag känner hur mina ögon snart går igen. 
Så nu ligger jag här nerbäddad i min stora och mysiga säng men båda katterna på Js sida och ska somna till en film.  Harry är där emot mindre glad eftersom att husse tog med sig hans favoritfilt nu när han ska sova borta i natt.
Mitt lilla hjärta har letat och letat efter sin filt som han vet ska och brukar ligga på den högra sidan om soffan i vardagsrummet, men där ligger det ingen filt. Tur att man kan trängas hos mamma (matte) och syrran istället. 

Åh vad jag saknar J just nu, det är helt sjukt hur mycket man kan älska och sakna en människa. Vi bor i hop och träffas varje dag året runt, men en natt, och jag är en lite förstörd varelse, det ska bli så skönt att han kommer hem redan imorgon! 
Nu låter jag som en person som inte kan gå en sekund utan J, jag antar att det är sjukdommen som talar... eller....?
 
Detta blev inget långt inlägg men som sakt jag är tröttare än den tröttaste mannen på jorden, detta är nu för sent för mig, hur bananas kommer det inte att gå när jag ska börja jobba natt igen!!!! OMG jag vill inte ens tänka på den visan, den får jag sjunga imorgon eller något. 
 
Jag vet dock att jag lovade er min stora nyhet som jag och Nathalie ska göra ihop, men det kommer imorgon, Promes! 
 
Sov så gott alla där ute!

LOVE! 
 
Harry och Bobbie mina små guldkorn! <3 
 

Fifty First Date, SF

J åkte precis iväg med sin kompis till Göteborg för att fota på en spelning som är nu ikväll och kommer inte komma hem förs imorgon på förmiddagen. Så det betyder att jag och katterna har SF (sambofritt) och jag kan lova att jag jublar inte! Det är inte som när man var liten och FF (föräldrarfritt) var det bästa som fanns. 
Jag har i vilket fall kurat upp mig i soffan under en go filt och tittar på Fifty First Date som går på 3:an. 
Till detta så har både chips och godisskålen åkt fram. Lite mysigt måste man ju ha i ensamheten. 
Åh saknar redan min man! 

Hur ser eran kväll ut? 

Love! 



A som i Anna

N är min bästa vän, J är min Pojkvän. J Är en tjejkompis som jag har kommit väldigt nära. I är min syster.

Varför använder jag bara första bokstaven i mina, vi kan kalla dem karaktärer (vänner, familj, pojkvän) här på bloggen?
Jag vet inte om det bara är jag som gör det eller om det faktiskt är så att det är min egna lilla uppfining.
Jag vill inte kalla folk för sin riktiga namn här på bloggen utan att veta att dem är okej med det.
Av egna erfarenheter så har jag personligen valt att fråga alla som jag skriver om här på bloggen om det är okej att deras riktigt namn står med. Varför?
Jag har själv hamnat i flera situationer då det har skrivits om mig på fel sätt eller om saker som inte är sanna på en blogg eller hemsida, gud vet var. Men skulle det vara så som det just nu är i mitt fall att J, min älskade man inte vill dela med sig utav sitt riktigt namn och endast vill gå med namnet J här på bloggen så tycker jag att det ska få vara så.
Som tillexempel N eller Nathalie som hon faktiskt heter berättade det att jag gärna får använda hennes namn, här, hon bryr sig inte för mycket om det.

Det jag vill säga med detta är att alla människor är olika, vare sig vi vill det eller inte.
Vissa är tjocka, andra smala, Har glasögon, har inte glasögon. Vi alla är olika och har olika känslor till allt och framför allt till internet.
Som jag skrev i ett inlägg för några dagar sen så har internet ändrats något kopiöst under bara ett par år. Idag så gillar vi, delar läser om vad kändisarena har i sina garderober medans för tjugo år sen så var det ett stort besvär bara att komma ut på internet.
Tänk själv. När skrev du ett brev med papper och penna sist? Mitt skrev jag när jag kanske var 12 år till min mormor och morfars katt, sylvester. Jag hade gjort en leksak till honom i slöjden och ville absolut att han skulle få det. Vad gör vi idag? Jo, antigen så väntar vi tills vi ses nästa gång eller så tar vi en bild och messar till personen. Var är spänningen?
Jag säger inte att datorer och internet, smartphones är fel, jag gör ju alla dessa saker själv, men jag tror att det är viktigt att inte glömma bort det förfluta och att man kan umgås med varandra utan en telefon, se bara på mig och mina 18 dagar.

Nu vet ni min namn historia!

Love!

15 Minuter

Idag så har jag tjänat vuxenpoäng igen. Idag så har nämligen jag köpt min alldeles egna och första kokbok. Jamie Oliver har jag gillat nu en tid. Jag gillar han som person men framför allt hans matlagningsprogram, där jag har fått och hittat mycket inspiration. 
Så idag hittade jag på rean i matbutiken "Middag på 15 minuter" och jag kunde inte hålla mig. 
Nu har jag suttit och bläddrat i den ett tag och jag är absolut inte besviken med mitt köp. 

Love! 




Visste du att...

Jag använder glasögon? 
Jag måste egentligen använda dem så fort jag sitter vid datorn, telefonen, tven, läser ja i stort sätt jämt. 

Vad är din hemlighet?

Bilder från i julas med mina nya brillor! Nice or Spice? 

Love! 



Glädje!

Glädjen var stor när min älskade pojkvän imorse berättade att min telefon hade kommit till telenorbutiken istan. Efter att ha varit med en lånetelefon i snart en månad så var glädjen stor från min sida. Jag gjorde det som jag tror många skulle göra om dem var sjuka, jag drog på mig varma kläder lager på lager (vad kallt det har blivit ute, brr) och sen drog vi oss in mot stan för att kunna hämta ut min mobil.

I slutet av december så åkte jag och J ner till Helsingborg och Väla centrum för att spendera lite julklappspengar. Efter ett besök på ikea så drog vi oss vidare in på Media Markt där Js kompis jobbar.
Eftersom att min då Iphone 4s hade börjat att strula med hemknappen bland annat så tog jag och rådtfrågade Js kompis. Efter ett riktigt bra erbjudande som jag inte kunna tacka nej till så dansade jag glatt ut ur butiken med den senaste Iphone 5s i handen så var lyckan och glädjen total!
När jag kommit hem på kvällen så satte jag mig och grejade med den på direkten. Nyfikenheten var för stor!
Tre dagar senare så började telefonen att strula. Blue Scren bla som inte ska kunna ske på just en Iphone.
Efter att ha gått igenom hela min och Js kompis lista så konstaterade vi att jag inte hade förstört telefonen. Den 8 Januari lämnade vi in min fina telefon för reperation.

Då lovade dem att det max skulle ta 10 dagar att laga/kontrolera telefonen så dem rekomenderade en lånetelefon.
Idag är det den 25, 10 dagar... i dont think so... snarare 17/18 dagar.
Under denna tiden så har jag gått runt med en lånetelefon (tack för det, en inblick in i världen), sony ericsson. En knapptelefon. Jag ska vara ärlig. Första gången jag skulle använda denna telefon så tryckte jag på skärmen och tänkte, varför händer det ingenting? Det var ju en knapptelefon, klart att det inte går att gå in på menyn på skärmen utan knapparna, vad tänkte jag med?

Men nu är den i vilket fall här, min telefon!
Och som alla( inklusive jag) trodde så blev det en helt ny telefon och jag är jätteglad!
Tack telenor! Jag älskar min nya telefon!

Nu vet ni vad jag gör i kväll!


Love!
                  

Happy Birthday Daddy!

Idag är den inte en vanlig dag för idag så är det värdens bästa pappas dag! hurra hurra hurra!!!

Idag så går alla mina tankar och stunder till min pappa som fyller hela 47 år dagen till ära. 
Att jag inte kan vara hos honom är något som jag tycker är jättetråkigt och det är nog av den anledningen jag ibland kan tycka att Halmstad ligger lite för långt bort från Vänersborg jag menar tre timmar är endå tre timmar. 

Men trotts detta så måste jag ju säga att det känns lite bättre över att jag och mina lilla familj var i Vänersborg för en vecka sen och firade min älskade far. 
Pappa är bäst ingen protest! 

Min mamma och pappa betyder otroligt mycket för mig, dem har båda stöttat mig med mina val här i livet och jag har alltid velat ha med dem i mitt liv, jag vill att dem ska veta vad jag gör nu när vid inte ses lika ofta längre. 
Jag pratar med min mamma nästan varje dag i veckan, kanske mellan 2/3 gånger med pappa. Min älskade pojkvän tycker att jag är knäpp när det gäller detta. Han tycker att ett samtal i veckan räcker gott och väl. Men gör det verkligen det? Jag tror inte det. 

Så än en gång, grattis fina fina pappa! Hoppas Att resten av familjen firar dig stort! 

Hurra hurra hurra!!! 

Love! 


Att vakna utan att andas.

Det finns mycket som jag tycker är läskigt med att vara så dålig som jag är och ha denna nedrans hosta gör mig mörkrädd. 
Jag ligger just nu och sover med tre kuddar för att komma upp i höjd, har en stor flaska vatten bredvid sängen och försöker ligga så stilla och i mitten som möjligt. 
Detta brukar vara mina tre grenar som jag alltid använder när jag har rethosta, men nu imorse, det gick inte! Jag vaknade upp utav att jag hostade något enormt mycket, och jag kunde inte sluta! Jag satte mig upp, tog en klunk vatten, satt lite till, men det gick inte jag kunde inte sluta hosta!
Jag ska inte ljuga. Jag vart rädd. Rädd för att jag inte fick någon luft och att det enda jag kände var hur mina lungor hade lagt av! 
Ursh det var inte roligt att vakna upp till kan jag lova. 

Just nu så sitter jag här, rakt upp i våran soffa och tittar på Nyhetsmorgon på TV4. Fråga mig inte varför men jag har under ca ett års tid tittat så mycket jag kan på detta trevliga program. Egentligen så händer det väl inte för mycket för att det ska vara något att titta på, det är ingen speciell serie, men det är något som lockar endå. Så här sitter jag med en kopp te och försöker att lugna ner mina lungor. 

               
Love! 


The Great Gatsby

Jag måste börja detta inlägg med att säga att jag är så glad över att se hur många det är som faktiskt hittar in på min blogg! TACK! hoppas att ni gillar mina tankar och vill fortsätta in i mitt liv och fortsätter att följa mig!

Nu ikväll så sitter jag här med en stor kanna vatten och filmen The Great Gatsby som jag måste säga är riktigt bra, det är andra gången jag ser den och jag sitter som ett litet ljus! Jag älskar hur dem har blandat 1922 (då filmen ska utspelas) med det moderna som man finner i musiken. Att det är självaste Leornaldo Dicaprio som har huvudrollen gör mig ingenting, hot stuff!
Men det är inte bara det som jag gillar med denna filmen, storyn. WOW! Den otroliga kärlek som finns med under hela filmen som en röd tråd. Har du inte sätt den så gör det, den är rolig, underhållande samtidigt som det ger en en riktig tankeställare. SÅ SE DEN!

Titta där, ett filmtips han jag med denna fredagskväll på köpet, Great!

Nu när jag har legat sjuk i snart två veckors tid så är den största syselsättningen sömn, så mitt dygn ser lite annorlunda ut nu än för några veckor sen kan jag lova, nu är jag helt slut när klockan slår halv nio och jag måste kämpa för att vara uppe en minut över halv.
Nu när jag sitter i min enkla soffa och skriver detta till er så är klockan 21:58 och ögonen håller på att slå ihop, men det är inte mer än tjugo minuter kvar av filmen så det gäller att bita ihop.

Så mina kära läsare, ha en fortsatt fin kväll så får ni fortsätta in i mitt liv imorgon, då kommer jag även att avlöja lite nyheter i mitt liv, dont miss it!

Love!

Lycka!

Lyckan är utomräkhåll när jag hör hur dörren till mitt hem öppnas. Och bättre blir det när jag ser att mitt livs kärlek står utanför och säger att han fick tre timmar ledigt och ville dela dem med mig eftersom att jag inte mår bra.
Älskling!

Om det är något som värmer lite extra i mitt liv som säkert många andra känner igen sig på är när man vet att ens partner inte kommer hem för runt 4 på morgonen och sen står där, i våran hall och bestämde sig för att åka ifrån Båstad till Halmstad och mig under sin korta rast bara för att få träffa mig idag. Detta är kärlek mina vänner, kärlek!

Kärleken som jag känner till J är enorm, om det ens går att beskriva, jag tror inte det.
J är det bästa som har hänt mig utan tvekan, jag vet inte hur min livssituvation hade sätt ut utan honom.
Innan jag träffade J så hade jag ingen aning vad jag ville göra med mitt liv, jag skulle inte flytta hemmifrån förs jag fyllt 21 (slog inte in), börja plugga innan jag fick jobb(slog inte in) skaffa hund (slog inte in, än)
När jag träffade J så hade jag precis fyllt 18 år, det var kärlek vid första ögonkastet, 24 timmar senare visste jag att jag ville dela resten av mitt liv med honom, skaffa familj, bli gamla ihop.

i ca tre månaders tid så träffades vi minst varje helg (om inte mer) och jag hade aldrig varit lyckligare i hela mitt liv, efter 10 månader tillsammans så flyttade vi ihop och nu efter tre år och två månader (om man ska vara exakt) så är jag den lyckligaste kvinnan i halmstad.

Förra året eller rättare sakt den 10 November 2012 (101112) så fölovade vi oss.

Idag så bor vi ihop, har två katter tillsammans och redo för att se vad framtiden har att bjuda på. Jag hoppas att jag inom en snar framtid kunna meddela om tillökning i familjen, men det dröjer nog några år...

Detta är en del av våran historia, hur ser din ut? Finns kärlek vid första ögonkastet kvar?

Love is the thing you know!
-Sex And The City The Movie

Trevlig fredagkväll på er nu! Nu ska jag mysa vidare med mitt hjärta!

Love!

PizzaMys!

Så mysigt 
Lite pizzamys med Desperate Housewives! 

Vad gör ni ikväll? 

               
Love! 

Online Pizza

Efter att ha legat sjuk nu i snart två hela veckor så kan jag säga att min matlust har varit på noll, och jag kan väl inte säga att den är så stor nu häller då det enda jag har ätit idag är några godisbitar och en smörgås.... måste bättras på men vad ska man göra när man måste kämpa i sig en lite liten smörgås? Seriöst det tog mig en timma att få i mig den imorse! EN TIMMA! Sjukt! Jag som brukar känna av hunger och slänga i mig maten, när jag vääl är hungrig! Jag har en kollega som tycker att jag äter jämt! men jag får nog säga att det är hans timing som är helt fel!

I vilket fall Online Pizza.
Jag pratade nyss med mitt hjärta (J) som jobbar nere i Båstad idag och kommer inte komma hem förs runt halv 4 IMORGON BITTI, ensamheten har knackat på igen! Men han tyckte i vilket fall att jag skulle ta och beställa hem en pizza och trycka i mig så mycket jag orkade, du gillar ju pizza vad kan gå fel, var det sista han sa. Så det är precis vad jag har gjort!
Och eftersom att jag inte har någon bil så loggar man bara in på www.onlinepizza.se och klickar hem det man vill äta, en timma senare, pling plong! Så står det en rykande varm pizza utanför dörren, haha nu när man skriver om det så blir man ju lite sugen, hoppas bara att jag får i mig hela!

Så orkar du inte laga mat idag, eller kanske ska bjuda hem någon på middag, check it out!
Ja det var eftermiddagens tips från mig!

(Bild lånad från Google)

                                               
 
Love! 

Fixat & Ekonomi

Då var alla "måsten" gjorda idag. Räkningarna. 
Så skönt aldrig fel att veta att allt är betalt  så att man vet vad man har att röra sig med denna månaden. Och ska jag vara ärlig så tror jag nog att denna månaden blir helt okej! 

Jag har aldrig varit den personen som alltid har sparat varje krona som jag har fått in på kontot när jag var yngre men inte heller har jag spenderat allt på sammagång. Jag har slösat med en omtanke. Och det gör jag även idag. 
Men eftersom att jag aldrig har varit så intresserad av ekonomi så har jag ju inte häller tänk så mycket på varför jag denna månad har sparat 500kr tills nästa månad utan mer bara gjort det. 

I september förra året så köpte jag Blondinbella eller Isabella Löwengrips senast bok om ekonomi - Economista.
När jag hade läst igenom denna så kan jag berätta att mina tankar och funderingar hade vidgas med meters håll. Om hur viktigt det är att faktisk ha lite mer koll på sin ekonomi för att se var pengarna hamnar. 
Jag har sen i början av November hållt  stor koll på min ekonomi genom ett tips ifrån boken. 
I boken så använder dem ofta ett ord, Pippipengar, alltså sparpengar som på sin växt faktiskt kan växa och bli till riktigt mycket. Efter att alla mina räkningar är betalda, storhandling av mat och till katterna är gjorda så har jag 500kr i veckan att leva på, det som blir över läggs på hög hos Pippipengarn. 

Man kan nog tro att 500kr är lite, jag menar, jag har lägenhet, bil, måste ha tillgång till mat, två katter, samt så vill man ha pengar över till fritid med mina vänner. Men eftersom att man oftast köper hem allt viktigt under storhandlingen så som past, ris, kött, frukost så köper bara jag och J istortsätt mjölk i matväg efter våran storhandling som vi har en gång i månaden. Bensinen är den största boven hos mig, men tur är väl det att jag har två ben att gå på, promenader ger mig styrka och frisk luft som man behöver för att må bra, samt att jag tycker att det är skönt att veta att jag kan ta en fika med Nathalie eller en biokväll med min pojkvän och se att pengarna faktiskt räcker till. 

Så ett tips från mig och du vill bli mer medveten om just din ekonomi läs boken, det finns även en massa bra tips nät det gäller shopping, lån och arbetsintervjuer så check it out! 

                 

Love! 



Ensamhet

Något som jag verkligen har fått en stor smak på nu när jag ligger där jag ligger är ensamheten, den jobbiga men ibland sköna ensamheten. Jag kan säga så här, ibörjan var det skönt att få ligga i sängen/soffan titta på vilken film jag ville dricka mitt vatten och bara mysa med katterna, det är en skön ensamhet men efter sol kommer regn.
Nu när jag har legat här i en och en halv vecka. I vanliga fall så blir man bättre, jag blir sämre. Katterna har jag här hos mig och dem kontrollerar hur jag mår hela tiden (guldkorn) men dem kan inte hämta vatten till mig, tvinga i mig frukost eller ringa J när det blir för mycket. Jag är helt ensam. Att kunna dela med mig till er av mina känslor är något som känns så stor men endå så jobbigt, jag menar hur kul kan det vara för er att läsa om hur sjukt dåligt jag mår, inte en topp 10 direkt...

En tanke som slog mig förut när jag låg och kollade på serien Eva & Adam (nostalgi) är hur alla pratar om att flytta hemifrån hela tiden, jag ska inte ljuga här, här ska jag vara helt sann mot mig själv och er, jag älskar att inte bo hemma. Varför? För att jag älskar känslan när man kommer hem till Vänersborg igen, få se sitt gamala rum, sitt gamla hus, där jag har växt upp. Samt att bara gå på dem ställen man gick jämt för att gå till skolan bara detta är ju en sjukt stor upplevelse nu, när jag bodde hemma, inte lika kul.
Jag trodde faktiskt inte att jag skulle känns som jag kände förra helgen när jag var ute med mamma och gick "den gamla vanliga vägen" för att komma till min gamla skola.

Att jag känner mig ensam nu är kanske inte så konstigt men jag har en familj, min familj, mina vänner. Men dem som inte har någon, inte en ända person, hur känner dem sig egentligen? Piss? Glädje?

Tankarna kommer inte ta slut här, så följ med mig bland ormbuskarena och mina lite allt för många tankar.


Bilen är från min och mamma promenad i helgen, jag mådde inte bra men alvedon gör sussen ibland!
 
 
Love!
    
 

Jag ser vaken ut men sover endå.

Godmorgon! Jag har precis vaknat upp i mitt hem med min två så darlings liggande nedanför mig, J har redan gott till jobbet och kommer inte hem förs än kl 3... I natt.... Vilket betyder att jag är helt själv, även idag. 

Idag så är det i vilket fall en dag som alla längtar efter men endå inte vill veta av, idag är det lönens dag! Vilket innebär att lönen kommer in men försvinner stortsätt direkt men alla räkningar som ska betalas in, för det är ju aldrig en utan det känns ju som si så där 100. 
Så idag så ska jag liksom många andra betala alla räkningar, tur att det går på några minuter i vilket fall! ^^

Kommer även att dela med mig av något jag längtar så till som ska ske i Februari med N (som jag har fått lov att ge ut det riktiga namnet på) Nathalie! Jag är så spänd, men nervös, så taggad, men skraj, men det ska bli sååå kul! Mer om detta kommer! 
Nu väntar frukosten, ska i vilket fall försöka att få di mig lite.... 

Hörs senare! 

Love! 

Snart 100!

Att vara borta från bloggandet i över 6 månader och endå ha 100 sidvisningar på mindre än en dag är så stort! Tack till er alla! Hoppas verkligen att ni fortsätter att följa mig! 

Stort hjärta! 
Love!


                        

Jag flyttar nog hem igen....

Är det något som jag avskyr med att må så hör jävla dåligt är att jag inte har mamma eller pappa här.... Och att jag mår tre timmar ifrån dem gör ju inte saken lättare. Jag har J men han har sin skola och jobbar så han är ju inte hemma för ofta, jag mår sååå dåligt och vill bara ha min mamma här, jag ska nog ringa och tjata på henne sen, J ska jobba hela helgen så ja är ensam, inte kul.... 
Så skicka lite friskhet till mig nu.

Att inte ha någon matlust, må illa, ont i hela kroppen, ömma händer, försylning som dödar.... Och när inte febern går bort av alvedon så blir jag tokig! 

Fy Faro!

En superfin bild på mig och min syster! 



 



Love! 


New York, Nej Halmstad

I förra veckan innan jag blev sjuk, tror det var på Måndagen så var jag med min pojkvän i stan, eftersom att han väkte mig i alla hast och ville ha med mig så han jag inte få i mig någon frukost, så medans han kollade på musikalen (vilket tar evigheter, Det är J, musiknörden, hallå!?)
Jag passade i vilket fall på att ta mig en mysig frukost helt i min ensamhet, något jag trodde jag skulle vara jobbigt, pinsamt och stressigt, tänk själv, att sitta helt själv på en fik mitt i stan utan sällskap... Men icke sa nicke, det var sååå mysigt! Nästan så att jag fick en utlandskänsla och känslan försämrades ju inte när dem började att spela Frank Sinatra i högtalarna, New York, New York!
Att bara, helt själv, få sitta och bara njuta av en god frukost och en härlig miljö var allt och lite till av det som jag behövde. Så kära läsare!
Ut med er! Sätt er och ta en fika/ Frukost en lunch på ett fint ställe där ett lugn finns i luften, det gör er gott, i vilket fall mig.

Så våga er ut!

Love!

(Bild lånad från www.google.se)
                                                           

Gravid/ Internet

Det är sjukt konstigt vad folk i allmänhet har rolig fantasi. Detta började för ca en månadsen då jag och min pojkvän uppdaterade på Facebook att vi är förlovade sedan ett år tillbaka (som man faktiskt kan läsa). I och med detta fick vi en mängd grattis och lyckoönskningar både från mitt och från hans.
Dock så kunde inte folket se varför vi fick en mängd grattis så tankar och funderingar började att spridas om jag är gravid.
"Ni är ju redan förlovade, bor ihop och har två katter så du måste ju vara gravid" har jag fått höra samt att Js telefon har ringt som bara den. Hur kan man tro att en människa är gravid för att hon får lite grattis? Hur kan man ha missat "Grattis Till FÖRLOVNINGEN ANNA & J****" Hur får man ett grattis till gravid? Jag förstår inte riktigt detta?
Så för att klargöra detta en sista gång, jag är inte GRAVID. Skulle jag vara det så skulle jag nog inte gått ut med det på detta sätt.... kanske inte alls på internet över huvudtaget?
Hur skulle ni gjort?
Är det viktigt att visa allmänheten ens familjelycka eller räcker det bara att dela med familjen, handlar allt idag om delningar, likes, kontrolluppgifter, Facebook, Instagram, tweets? Jag kan inte släppa tanken, tar internet över världen, fritiden, intressen? Vet ens barn vad en pulka är nu för tiden?
Nu ska jag inte säga att jag inte sitter på datorn eller telefonen och kollar Facebook/ instagram typ jämt för det gör jag, men är det verkligen allt. Hur gjorde föräldrarna för att hålla koll på sina barn för 10 år sen då det inte alls var lika vanligt med en sexåring hade en egen Iphone?
En tankeställare helt enkelt!

Love!

Serier Uppdatering.

Jag kan man handen på hjärtat kalla mig för en nörd, i vilket fall när det gäller serier. Just nu så följer jag Pretty little Liars som är inne på sin fjärde säsong och har precis börjat att sändas igen på ABC Family. Jag får ju dock nöja med ett avsnitt varje onsdag här på min gamla dator eftersom att jag inte bor i America. Men jag får ju se det!
Förutom detta så håller jag och min älskade karl på att kolla igenom Desperate Housewivs igen. Det är en så rolig serie att jag inte vet vart jag ska ta vägen och tror ni inte att jag blev glad när jag i förrgår såg att både säsong 5 & 6 hade trillat ner i brevlådan, perfekt nu när jag inte orkar mer än att skifta ställe mellan soffan och sängen.

Det som jag tycker är så himla kul med Desperate Housewives är att mina pojkvän faktiskt tycker om serien. Att jag får komma på honom med att titta på ett avsnitt gör mig mer än glad. Tänk att även han kan tycka om hemmafruar med deras mysterier. KUL!

Men det som jag gillar lite extra nu när man ligger dålig är att kolla på gamla serier som jag älskade när jag var yngre så som Eva & Adam eller Andra Avenyn, det är så dåligt samtidigt som det är såå bra. Hur kommer sig detta? Jag kan inte mer än att lägga en tanke på det när jag sitter med tekoppen i högsta höjd och kollar "hur kunde jag tycka att detta vara så bra?" Har ni kännt detta någon gång? hm...

Serier kommer och går men det kommer alltid att bestå, fick jag höra av en person för ett tag sen, stämmer detta? Elller vill man aldrig mer höra talas om serier och filmer när man har sätt det ett antal gånger? i sådanafall så kan jag tas bort ur den filen på direkten. Tänk bara nu under jul då både jag och min lilla syster på 19 år satt och sappade mellan tv kanalerna och hittade Ronja Rövardotter, vi båda två satt som ljus med skratt och tankar, det dröjde inte länge innan mamma satte sig med oss och började prata minnen... Mys!

Men detta inlägget skulle handla om serier, så... Desperate Housewives! I just telling you! Check it out!

Vill ni veta mer om Pretty little Liars så finns det en jättebra blogg som sköts av ett par svenska tjejer om serien, där står det om allt och lite till!
Du hittar deras blogg HÄR:http://pprettylittleliars.blogg.se/

Ses Snart!

Love!

//A

Best Friends/ En Bästa Vän

Något som jag har tänkt på riktigt mycket dessa dagar då jag har varit liggade är vänner. Jag har många vänner som bryr sig om mig, jag vet vilka som är mina bästa som jag kan lita på till hundra procent och jag vet vilka jag inte kan lite på, vilka som är mer mina "hej" vänner. 
 
Enda sen man är lite så har man alltid sakt att man har en bästa vän. En vän som man ska vara mer än en vän med resten av livet, som man ska tvinga båda delars partners att bli bästa vänner som senare ska leda till att barnen blir bästa vänner och innan man vet ordet av det så ska alla högtider firas ihop.
Dessa planer började jag planera redan som 10 åring med min första bästa vän. Idag pratar inte vi, hon gick efter tre år på en massa rykten från en person som var avensjuk på mig som ledde till att hon sa upp kontakten med mig, som tretonåring... Senast jag träffade henne så var det på stan dagen innan vi tog studenten, hon lånade min telefon för att ringa sin mamma efter skjuts hem, vi avslutade den konversationen med att vi måste ses snart och komma i kapp dem åren vi inte har pratat. Hände detta? Nej. Vi är kompisar på facebook, men pratar vi där? Nej, det bara står att vi är vänner, så som jag är "vän" med min egna mamma. 
 
När jag var treton så hände mycket i mitt liv, Jag bytte skola till musiklinjen och träffade min nästa bästa vän som verkligen blev min bästa vän. Vi pratade om allt ihop, vi skrattade, vi grätt, vi grälade aldrig utan vi fanns bara där för varandra, redan här som tretonåring tre år senare så började min fantasi att sättas igång igen, nu har jag träffat rätt, här är min bästa vän. Och det stämde verkligen. Vi umgicks i stortsätt jämt. Efter skolan, i skolan. på sommarloven så umgicks vi jämt, Sov över, shoppade gjorde allt möjligt. 
Tyvärr så blir man äldre och åren förendras, idag så pratar vi knappt men jag vet att hon finns där för mig. Hon är gift och har barn och vi bor 6 timmar ifrån varandra så om vi är bästa vänner vet jag inte om jag kan säga, men vänner, absolut. 
Jag har under min uppväxt hemma i sköna Vänersborg varit med i ett gäng som vi kallade för OT (onsdagstraditionen) eller Filmteamet. Vi hade såå kul ihop och vi umgicks jämt, om inte på onsdagar så på fredgarna i och med filmteamet. Vi fikade vi gjorde helt sjuka saker. vi spelade in en lång film ihop, men sen så hände det något. Jag träffade mitt livs kärlek, J. Medans dem gick vidare med sitt liv, från att få sexleksaker i present när jag fylde år till att idag inte få ett grattis. 
Kanske var det så att när jag slog mig fri och flyttade från Vänersborg till Halmstad så hände det någonting. Kanske var det så att dem inte var redo för framtiden som jag bara längtade efter att få nå med J och mig själv.
 
En bästa vän är någon som man nästan går in i ett äktenskap med, är det någon skilland? 
Jag är såå glad att jag idag har hittat värdens bästaste vän som jag lovar att jag alltid kommer att ha bredvid min sida. Hon är bäst. Vi kan verkligen göra allt ihop. Skratta, gråtta, festa, fjanta, gnälla, ja allt. Säg något som vi inte har/ kan göra ihop. 
Att veta att jag har henne betyder så mycket! Jag är så glad över att vi är vänner, vi pratar med varandra jämt, skickar konstiga bilder, retas ( på ett snällt sätt) ja allt. Att beskriva hur mycket N betyder för mig går inte. Det är min man J och N som betyder allt inom min krets (om man nu utersluter familj och släkt såklart) N är min bästa vän och jag älskar dig! 
Trott eller ej men min karl och hennes karl går faktiskt ihop riktigt bra. Dem gillar varandra, nu ska bara våra framtida barn gilla varandra med så slår min fantasi som jag har haft sen jag var en lite flicka in. 
 
Hoppas att just du har en N där ute som du kan dela allt med. För, Killar kommer och går men den bästa vän består. 
 
 
Love!
 
//Anna 
 

Så fruktansvärt sjuk leder till skrivkramp.

Att få skriva av sig är något som verkligen jag gillar att göra, jag har sååå många tankar i mitt huvud som snurrar att det måste skrivas ner någonstans och varför inte göra detta på min dagbok, bloggen, datorn, internet, på detta sätt kan jag alltid gå tillbaka att kolla in vad jag gjorde sist jag skrev. helt sjukt sant smart, klokt roligt!

Jag vet.... nu har jag inte skrivit sen i.... juli, suger! I know! men att för mig gå in här på bloggen och läsa att det senaste inlägget jag gjorde handlade om Norge, som jag uppskattade och hade det hur mysigt som helst med min familj gör mig så glad och pirrig inombords, jag vill tillbaka!

Men nu si så där ett halv år senare så är det dags att sätta igång bloggen på nytt (att jag nu har skrivit denna rad sååå många gånger tidigare är helt sjukt) men sant.
Just nu ligger jag i infläsan sen en vecka tillbaka och ska jag vara ärlig så ser jag just nu inget slut på detta. Att ha legat en vecka med värktableter i kroppen, hög feber, försyldning, öm kropp, ingen ork ingen matlust gör mig helt förstörd! Min största önskan just nu är att få bli frisk, få gå tillbaka till jobbet träffa mina vänner och bara vara frisk. Men det jag saknar sååå mycket är gymmet. Jag har (innen jag blev dålig) trännat på med min karl bra och duktigt varana dag i tre veckor i streck! och jag älskar det, men när man väl kommer inte i det så händer det här.... seriöst! Why?
Så det är vad jag jobbar på just nu att få bli frisk. Det har hänt så mycket mer på 6 månder så allt kommer jag inte kunna skriva ner här men det kommer. Nu lovar jag att komma igång här med och skirva ner alla mina tankar och funderingar samt kunna dela med mig utav mitt liv, mitt hem.

Hoppas att just du vill fortsätta att läsa om mig.
Ha det!

Love!

//Anna

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0