Den 26 oktober!

Grattis på 20 års dagen till lilla mig!

Äntligen!
Haha!
Jag vet det låter egostiskt men jag älskar födelsedagar det spelar ingen roll om det är min egen eller någon annas men dem är ju för mysiga!
Vaknade nu på morgonen av en miljon pussar på båda mina kinder av båda mina små guldkorn! Bra början!
Sen så hade älsk gjort iordning en riktigt stor och god födelsedagsfrukost bestående av ägg och bacon, egengjord frukt och bär smoothie med ett stort glas jouse och en god smörgås med en massa tillbehövr! Mumma!

Idag blir det nog inte för mycket bloggande, har en del att göra. Ska nu om tio minuter sita i telefonmöte med jobbet, efter det så åker hela lilla familjen Johansson/ Herzelius till Vänersborg och till min familj för att fira resten av dagen i hemstaden, vi ska ut och äta på resturang och självklart ska jag besöka systembolaget :) vin till mig och mamma ikväll, ska fixas!
Nu ska jag dricka te innan mötet drar igång!

Love!

Äntligen hemma!

Jag älskar mitt jobb! Det är sååå roligt och det går inte att inte gilla det.
Nu har jag i vilket fall precis kommit hem, ätit lite samt gjort det sista jobbet för idag så nu är jag äntligen klar! Så skönt! Så nu sitter jag här framför sex and the city med en kopp te för att lugna ner huvudet lite innan jag hoppar i säng för en god natts sömn.

Vi hörs mer imorgon!

Love!

Så här fint blev det!

Äntligen har jag ett vardagsrum! Och det blev eiktigt snyggt och mysigt!

Love!

Nu när jag har fått tillbaka mitt vardagarum....

Nu när mitt vardagsrum endast ska användas som vardagarum och inte vara blandat med en studio så har jag bestämt mig för att det ska bli ett mysigt rum, vi får se hur det blir, nu är det ju inte super fint om man säger så.

Love!

Den 23 oktober!!

Godmorgon!
Vaknade av att jag blev ihjälskrämd utav min pojkvän, det var inte meningen men gud vad rädd jag blev, om man säger så här, jag vaknade till liv rätt snabbt.
Nu så ska vi dra oss vidare till maxi för att handla samt äta frukost, vi har ingenting hemma och jag undrar på riktigt hur det gick till vet jag inte men nu får det bli gott med frukost!

Love!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3847097/images/2012/pic_508671c1e087c308302ef606.jpg" class="image">

Älskade älskling!

Idag var det premiär på fältet men denna gången helt själv! Och det var jättekul!
Så roligt att man får respons på grejerna man demonstrerar och inte bara ett bittert och surt nej.
Att se en kund förstå hur bra min produkt är och ögonen bara lysser upp, så blir man varm i hela kroppen!

But so far, I love my job!

Men som rubriken säger så hade min äskakde älsknling gjort mat, diskat och plockat iordning tills jag kom hem.
Finns nog inget bättre än att komma till detta!
Love you!

Love!

Då var jag på banan!

Då ska jag ut på fältet och för första gången helt själv! Helt sjukt och om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös! Det känns som om jag går igenom samma sak i huvuden om och om igen, hoppas att det går bra och att personen jag ska hem till har förstående över att jag är "ny på jobbet"
Nu måste jag läsa på lite till!

Love!

Den 22 Oktober!

Godmorgon på er!
Tyvärr så blev det inget bloggande igår eftersom att mitt fokus och mina tankar låg på jobbet (så jäkla kul btw, älskar det)
Nu om ett par minuter ska jag slänga mig in i bilen och iväg ner till malmö för lite mer utbildning samt möten, ska bli kul!
Det är riktigt härliga personer som jobbar på mitt kontor så det kan ju inte bli bättre!
Men jag lever, älskar och fyller år om 4 dagar! Jippiyey!

Love!

Den 20 Oktober!

Godmorgon!
Jag har precis kört pojkvänen till jobbet och sitter nu med en kopp te i handen och gör iordning alla förberedelser inför dagen som kommer, idag är det min första dag på fältet på nya jobbet och det ska bli jättekul! Kul att man får testa på någon nytt och sen som jag hoppas passar mig nu ett tag.
Magen har inte sagt något än i vilket fall vilket jag tycker är skönt! Så kära läsare, lyssna på magen, den har oftast rätt, tro mig.

Gårkvällen var i vilket fall riktigt trevlig vi drack vin och sjöng singstar tills 1 typ! Så nedrans kul! Måste vi göra om snarast!
Nu ska jag fortsätta!

Love!

Drar mig ut!

Mina kära vän ringde upp mig och sa att man inte ska sitta själv på en fredagskväll, så nu är jag påväg hem till henne snart, hon är nämligen snart här för att plocka upp mig.
Testar en rätt ny ring som jag köpte i sommras, en uggla, ikväll! Jag gillar den i vilket fall!
Så här ser i vilket fall jag ut i kväll. Vad tror ni?

Love!

Det finns alltid att göra i hemmet!

Eftersom att jag inte kommer ut på fältet och lärodagar förs imorgon så finns det ju alltig något hemma att ta i tur med, typ tvätten, och ja, det behövdes!
Så nu är det tvättat, torkats och vikts, känner mig duktig! En kopp te på det!

Love!

Ett avklarat, Ett kvar!

Jag har blivit klar med ett möte och har nu ett kvar att genomföra innan dagen är klar.
Tyvärr så blev det inget på fältet idag pga sjukdom men det är ju sånt som händer så imorgon kl halv 12 så blir det av istället! Trevligt!
Är så taggad så jag övar snart på min pojkvän i smyg, haha det där lätt ju nästan fel.. Jaja
Nu ska jag förbereda mig inför nästa möte!

Love!

Den 19 Oktober!

Godmorgon på er!
Ledsen över att det inte blev så mycket bloggande igår men ja, jag hade en del att göra! Gårdagen bara flög iväg!
Men nu sitter jag här med en kopp te och kollar på ett avsnitt av Smash, älskar denna musikalserie! Och bara njuter!
Senare så väntar första dagen på nya jobbet! Så ska sitta i möte efter möte idag innan jag ska ut på fältet för mina första lärodagar! Ska bli jättekul! Hur mycket bloggen kommer att lida vet jag dock inte men jag hoppas att det inte blir för mycket om man säger så!

Nu måste jag andas lite innan det är daga att sätta sig till rätta i köket och iordning för möterna!

Hörs senare!

Love!

Den 18 oktober!

Godmorgon på er!
Jag sitter redan uppe med kläder och sminkade ögon och är beredd på att åka in till stan för att fixa lite ärenden samt äta fruksot, inte bra när kylen är tom!
Så vi ska snart dra oss in!
Hörs snart!

Love!

Sköna Halmstad!

Kom hem till sköna halmstad vid fem tiden så sitter nu äntligen i soffan och kollar lite på tv:en medans jag målar om naglarna till den härliga rosa/röda färgen (favoriten, nummer 18 från Depend) och som alltid blev det riktigt snyggt!
Så skönt att få vara hemma och ledig imorgon innan arbetspasseb drar igång på allvar, inte ledig förs min födelsedag nästa så imorgon så ska jag vara egoiskisk och ta hand om mig själv och umgås med min pojk! Ska bli riktigt kul att dra igång i vilket fall så jag längtar! Om alla dessa positiva vibbar som jag har fått stämmer så kan jag ju bara ta och njuta av vad framtid har att erbjuda!

Nu blir det bonde söker fru, jag vet, jag är lite för nördig :)

Love!

Åh nej!

Blir ju irriterad! Man får inte vara för glad, för vad händer då? Jo då kommer en liten lapplisa och lappar bilen! Tur är väl det att chefen står för boten eftersom att det var han som sagt att det var okej att stå på det stället som jag stod på vilket det inte visade sig att det var, så chi på han! Tur att jag slipper betala 800 spänn i vilket fall!
Snart så drar jag mig hemåt mot älsk och katterna, ska bli skönt att få komma hem om jag ska vara ärlig, bara få pusta ut och andas efter alla nya lärdomar, JA!

Hörs mer snart!

Love!

Jobba jobba jobba!

Hjälp har verkligen börjat att trivas här i malmö och på kontoret, så trevlig personer och min mentor är ju grym! Haha!
Tror att det kan bli ett "älskar mitt jobb" inlägg snart! Är så glad så det är inte sant!
Tackar gudarna!

Love!

Det bästa med hotell....

Hotelfrukosten! Är lätt det bästa med att bo på hotel, och dem har göutenfritt bröd! Hallelulija!

Love!

Den 17 Oktober!

Godmorgon ifrån Lund!
Sovit gott?
Själv har jag sovit som ett barn men och det som förvånar mig lite är hur fasen jag har kunnat göra det i och med den faktan jag fick igår, helt sjukt!
Nu har jag precis vaknat i vilket fall och ska snart upp och ner till frukosten där alla andra ska vänta innan vi drar oss tillbaka till malmö och yttligare en dag på kontoret innan det bär av hem till min älskling och små bus katter!
Mys!

Love!

Hello från hyten!

Godkväll på er! Jag kan inte fatta att jag fortfarande är vaken efter allt vi har varit med om idag. Så mycket nya intryck, nya personer och upplevelser så jag tycker inte att det är konstigt att jag är trött om man säger så!
Just nu så sitter jag och min nyblivna vän i vårat rum, som dock ser ut som en liten hyt men det finns en tv och sängarna är riktigt goa! Och riktigt fräsh toalett, plus i kanten!

Imorgon så avslutas utbildning för denna gången tills jag ska tillbaka hit på måndag igen och som jag berättade tidigare så är jag riktigt nöjd med dagen som gått, så jag ser fram emot framtiden, dock är det lite surt att jag inte känner så många i Halmstad eftersom att jag inte har så mycket kontakter här nere, skulle vara bättre om jag var i Vänersborg nu i början om man säger så.

Nu ska vi kolla lite på tv:en innan vi somnar, en ny dag väntar imorgon som sagt och man behöver ju sömn för att hålla sig vaken för att kunna ta in mer information!

Ha det så bra nu, så hörs vi mer imorgon!

Love!

Helt färdig!

Jag är helt slut! Så skönt att dagen snart är över så att jag kan ta mig till hotellet och sängen och till den utlåvade tven så att jag vara kan ta det lugnt och ringa mamma för lite skvaller! Haha!
Så trött!

Love!

Utbildning!

Halv dagen av den första av två utbildningsdagana är snart gjorda och jag ska få dra mig vidare till hotelet för eb lugn kväll, ska faktiskt bli mysigt! Bara det är ett mysigt hotel så!
Än så länge är jag nöjd med vad jag har hört och lärt mig hittills, mycket ny fakta och information att ta in men det är de värt det och det känns riktigt bra. Detta företaget bryr sig verkligen om sina anstälda och det känns skönt att få vara en av dem!
Snart så blir det glutenfri pizza innan vi börjar boka in möten inför dem kommande dagarna.
Får uppdatera mer senare! Nu blir det mat!

Love!

Dem sa att lunch innan..

Dem sa att jag skulle äta lunch innan och vad finns det på vägen ner till malmö mer än donken? Inte så mycket så min lunch idag består utav en lilla menyn här ifrån macdobalds, inbland får man slarva lite med maten, men detta kommer jag att tränna bort imorgon!
Nu är jag på väg i vilket fall och jag har konmit halvvägs! Nice

Love!

Packat och klart!

Gud vad skönt!
Nu var allt nerpackat och klart i hallen och jag kan sätta mig ner med lite frukost! Så gott, eller ja, vi hade ingen mjölk hemma så lite tort är det ju, men det är frukost, om en timma drar jag mig neråt i landet, spännande!

Love!

Den 16 Oktober!

Godmorgon!
Sovit gott?
Själv har jag sovit som ett barn! Sussat så gott bredvid mitt hjärta hela natten och bara myst! Älskar dem nätterna när man inte släpper tagget om varandra utan bara myser natten ut!
Vaknade i vilket fall för ca en timme sen eftersom att min pojk skulle upp till jobbet.
I vilket fall idag är det den stora dagen! Jag ska ta mig ner till Malmö själv med bilen samt gå på en tvådagars utbildning och pricken över it bo på hotel över natten! Nice! Och om man säger så här, det är andra gången jag bor på hotel i hela mitt liv och första som jag kommer bo helt själv! Hoppas dem har en tv i fall det blir lite småläskigt så att jag kan somna till den, hehe :)
Nej men detta ska allt bli spännande! Är ju som sagt lite smånervös inför resan men det tror jag väll inte att jag ska behöva vara! Hur svårt kan det vara? (Svar på denna frågan får ni senare)
Så nu får det bli att slänga sig upp ur sängen och göra iordning lite frukost samt få ihop det jag ska ha med mig ner, det blir ju fina fisken detta! Haha

And btw! Bara 10 dagar kvar tills jag fyller 20 år nu!
Niiiccee!!!

Love!

Nervös!

Imorgon så är det dags för min utbildning i Malmö inför mitt nya jobb och ska jag vara ärlig så är jag lite nervös! inte för själva utbilningen utan för att hitta ditt. Helt sjukt! 
Jag är inte världsbäst på det där med att hitta till ställen om man säger så, så det ska bli riktigt intressant att se om jag överhuvudtaget kommer att komma fram, levande... Kanske får ringa min kära pojk för att vägvisa mig hem ifrån kanske danmark, men det tror jag väll inte ska behöva hända. 
Det ska i vilket fall bli riktigt kul med något nytt och jag har stora förväntingar på både morgondagen samt hur det kommer att bli att arbeta med detta som är så nytt för mig, hoppas att det blir lika bra som det är sagt att det ska bli, orkar inte bli lurad igen, men om man säger så här, inför mitt tidigare jobb som jag började samt avslutade för exakt en månad sen hade jag en klump i magen innan jag börjad och när jag hade tankarna igång om jag skulle tacka jag till jobbet. Denna magkänslan varnande mig för att jag inte skulle ta jobbet eftersom att jag inte skulle trivas, och vad hände? Jo jag trivdes inte, magen hade rätt! 
Inför detta jobbet känner jag ingen magklump och jag ser ljust på det! Så har magen rätt även denna gången så kommer det att bli/ gå riktgit bra! And I like IT! 
 
Nu får jag ta och slänga mig i dushen innan jag får packa ihop allt jag ska ha med mig imorgon, sova på hotel ni vet! Nice! 
 
Love! 

Meckat med Svärfar!

 
Jisses, helt sjukt att klockan bara är nio med tanke på allt som vi har hunnit med idag! 
Imorse/förmiddags så var det ju Reklamturnen med Octocore vilket gick helt okej om jag ska vara ärlig, bra respons som sagt så troligtvis har vi får vi några mer besökare nu tack vare detta! 
 
Senare så drog jag och "D" oss hem till oss för lite lunch och lite tjöt, riktgit trevligt faktiskt, mycket skratt och trevliga diskutioner. Me like it!
 
Nu i eftermiddags så tog jag mig ut till mina svärföräldrar eftersom att våra däck på bilen behövde bytas, våra sommardäck var mer än olaglig om man säger så... så nu har jag lagliga vinterdäck på bilen och allt fungerar fint tills imorgon då det bär ner till Malmö för utbildning inför mitt nya jobb! Kul! 
Och tro det eller ej men vi han till och med, med en tur till gymmet för att svättas lite och tro det eller ej, men det gick faktiskt riktigt bra idag! Här byggs det muskler ska ni veta :P 
 
Nu ska vi mysa med lite tända ljus samt någon film, fick äran att välja.. Förslag på något bra?
 
Love! 
 
 
(Bilden är lånad från googel) 

Baby in action!

My baby in action!

Octocore på Reklamturne!

Då så var vi igång med reklamturnen på den första skolan.
Vi har vart igång en timma nu på ett ungjfär och responsen har hittills vart bra!
Många som har lyssnat några har dansat men nu kör vi på en timma till!
Nice!

(Pojkarna jag har med mig idag är på bilden)

Love! 

Den 15 Oktober

Godmorgon! 
Vi är idag uppe med tuppen för att snart dra oss ut på våran lilla reklamturne med Octocore, och jag börjar äntligen vakna till liv efter en riktigt jobbig natt.
 
Urch jag gillar verkligen inte att vakna med svulna ögon och gråten i halsen, jag har seriöst stor gråtit hela natten och jag har till och med vaknat några gång mitt i gråtet bara för att kontrollkolla så att allt var en dröm.
Jag drömde att jag var på en stor fest här i Halmstad med ett par tjejkompisar och vi drack lite vin och hade jättetrevligt. Ända tills en kompis kommer fram och börjar småflurta med mig, jag bestämmer mig då för att gå där ifrån eftersom att jag bara vill ha han som kompis och har ett riktigt bra och stabilt förhållande redan.Helt plötsligt så börjar allt att snurra och jag kan inte kontrolera en rörelse och sen blir allt svart. 
Senare eller komande dag träffar jag på min älskade pojkvän som jag är jätteglad över att få träffa så jag springer fram till honom för att kunna omfamna honom i kyss, men precis innan jag ska ta tag i honom så smäller han mig på käften och skriker åt mig att jag är en stor h*ra som borde veta bättre och att han aldrig mer vill se eller veta av mig.
Tror ni att mitt "dröm" jag vart chockad? 
Jag fattade ingeting och ringde direkt till en utav mina vänner som berättade att killkompisen på festen hade dragit i mig någon drog som gjord mig helt klarvaken med ovetlös om man som föregick. Jag hade alltså varit otrogen mot mannen i mitt liv med en killkompis som jag inte har några "känslor" för (mer än vän, i riktigt livet) och självklart hade han ringt till min pojkvän och berättat allt ihop. 
 
Detta var min dröm som gick i lopar resten av natten. Och när min älskade gick upp lite innan mig imorse så väkte han mig, sa att han älskade mig och pussade på mig, då fattade jag att allt var en dröm, först då! Fattar inte  hur verkliga drömmar egentligen kan bli! det är ju läskigt! 
 
URCH! 
 
Nu måste jag skynda mig, ska vara på  reklamturnen om en halvtimma! 
(Berättar mer om det sen!) 
 
Love! 

Gott, Gott!

Vilken lyx!
Nu har vi ätit oss feta på Ben & Jerrys och myst med filmen som tror det eller ej min älskade tyckte var riktigt bra. Det är nämligen så att min kära pojkvän är lite emot svenska filmer, han tycker att de oftast är sega och mindre bra men vad tyckte han om denna? Jo att den var riktigt bra och spännande för att vara en svenk film och han vill tillochmed se nummer två och tre i trilogin! Nice, good work from heś girlfriend, eller vad tycker ni?

Nu sitter jag i vilket fall i en massagestol som våran kompis har och det är såååå skönt!
Vill med ha en massagestol! Haha undra om jag kanske kan få den mot några blink : P
Vi ska nog snart börja dra oss hemåt men måste bara få några minuter här! Så skönt och välbehövligt!

Love!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3847097/images/2012/pic_507b17e99606ee2bf8f1076e.jpg" class="image">

Ben & Jerry!

Ska vi mysa, så ska vi mysa med Ben & Jerry! Så gott!!!
Så idag festade vi till det lite extra och köpte var sin! Mumma! :)
Nu blir det söndagsmys!

Love!

Skrutten lever!

För en månad sen nästan på dagen så gick våran älskade bil sönder och vi har varit billösa i en månad tills idag.
Bilen är fixad och jac kunde inte hålla mig så jag drog på mig jackan och skona och gick ut till bilen för att sedan ta mig en runda, och allt gick felfrit! Musiken på högsta volym, värmen på och gud vad kul det var! Gillar min bil, nej jag älskar lilla skrutten! Och imorgon så blir det på med vinterdäcken så att jag kan åka lugnt ner till malmö på tisdag.
Nu blir det filmmys!

Love!

Filmmys!

Ligger i soffan och känner hur ögonen vill smälla igen med en stor smäll! Är jättetrött men kan inte riktigt förstå varför, får nog ta och skylle på vädret! Urck vilket väder vi har! Det är regn, blåst och mulet! Urck!

Nu om en stund så ska vi snart gå över till en kompis här på Vallås för att ha lite myskväll med film! Och eftersom att inte min käraste pojk har sätt " Män som hatar kvinnor" så blir det den som det bjuds på, är rätt glad över att det var så längesen jag såg den, då kan man se den igen, haha, nej men en sådan bra film och är det allt okej att kolla på ett antal gånger, eller vad säger ni?
Vad tycker ni om treologin? Bra?
Det ska bli mysigt i vilket fall, imorgon drar jag och pojken min i väg på "reklamturne" berättar mer om det senare!

Love!

Då var vi igång!

Efter mycket förberedelser, turer till stan för utskrivning av papper mm så var vi igång med kontraktskrivandet och jag tror nog att detta blir bra! Mycket pill och knop men det är de värt! Vi har i vilket fall ett boende! Och det är ju det bästa.

Love!

Viaplay gratis!

 
Just nu så har viaplay.se en kampanj uppe tills i slutet av oktober där dem bjuder på en fri månad med både film och tvserier helt GRATIS! Detta betyder då att du under en månad kan helt gratis kolla på så mycket serier och filmer du vill gratis och på datorn, Ipaden, telefonen, ja vars du vill utan någon begränsning.
Jag har själv gått med i detta och tycker att det fungerar riktigt bra, finns hur mycekt film att välja på som hälst och man kan se avsnitt av tex "Ensam mamma söker och Holywood Fruarna"  tidigare än alla andra och utan reklam! Så skönt! 
Så är du sugen och kolla upp vad detta är så gå in på http://provafritt.viaplay.se/ så kan du läsa mer om viaplay och deras funktioner. 
och jag glömde nästan det bästa, du kan säga upp det någon dag innan din "frimånad" gått ut så slipper du betala och hålla på om man inte vill ha kvar det och det kostar mellan 49- 149 kr i månaden, beroende på hur mycket "tilllägg" man vill ha.
 
Love!

Måste bara få berätta vad jag tycker!

Jag har nyss sätt klart på alla säsonger av One tree hill och såg just det avslutande avsnittet och vad mer kan jag sriva än att jag är rörd! 
Det går inte att ha ett leende på läpparna när man ser detta lyckliga slut, och när efterexten är förbi blir man bara nere eftersom att det kommer inte komma några fler säsonger, vilket jag tycker är lite surt, som tur är har jag ju alla säsongerna hemma vilket gör att jag kommer kunna ha med dem resten av mitt liv, jag ska nog tvinga mina framtida barn att älska denna serien lika mycket som jag gör fast på ett snällt sätt, och när dem blir äldre kanske man skulle tilllåta min andra favo Sex and the city? Hm.. Haha eller vad vet jag, min yngsta syster älskar ju med sex and the city, så när vi ses så brukar vi sitta och kolla på några avsnitt eller någon av filmerna, vilken goding hon är! 
 
Åh vad bra det är! 
Nu sitter vi och väntar på han som vi ska ta över lägenheten utav, lite sen men vad gör det när det finns dator, serier samt internet? Inte så mycket! 
 
Love! 

Den 14 Oktober!

Godmorgon!
Jag har precis vakat upp utav mina två guldkorn som tyckte att det var dax att stiga upp, och när dem är igång, så går det inte att ändra på så mycket. Haha. Dock så ligger jag kvar i sängen men måste snart dra mig upp och göra mig iordning samt äta, vi skriver kontrakt om en timma! Jippiyehy hey! Vad kul! Känns som att det går riktigt bra i mitt lilla liv just nu.
Nej nu får jag göra mig klar!

Hörs sen!

Love!

Trött!

Jisses man blir tillochmed trött av att mysa med katterna, så just nu har jag krypt ner i sängen framför ett avsnitt av One Tree Hill säsong 9, en riktigt bra säsong som dem andra! Dem går att se om och om igen! And I love it!

Imorgon så skriver vi kontraktet på nya lägenheteb med! Det ska bli så spännande och kul! Tänk redan tredje lägenheten med min älskling! Haha jisses vad tiden går fort. Men det ska bli så kul att få inreda igen fast utan att behöva tänka på "hur ljudet stutsar" haha!

Nej nu ska jag titta vidare så att man är pigg imorgon!

Love!

En stor mysdag!

Eftersom att vädret har varit åt skogen idag så har vi bara taggit det lugnt och mysigt hela dan med film och te.
Dock så har min otroligt duktiga pojkvän och hans kompis fixat våra bil! Vi är inte längre billösa! Så skönt! När man får sitt körkort så är det sååå kul att köra bil samt att man har den friheten att man kan ta sig lite överallt! Så gott! Och så skönt eftersom att jag behöver den ner till malmö på tisdag! Gott!
Nu så blir det filmen som går på tv4 samt tända ljus och en kopp te, höst/lördagsmys på högsta nivån!

Love!

Lyxig Frukost!

Igår så hade min fina momor med sin hemgjorde hjortronsylt! Och den är något gudomligtgod!
Så idag blev det att lyxa till det lite till frukosten med grött, hjortronsylt med en skvätt mjölk! Så gott!

Love!

Den 13 Oktober!

Godmorgon!
Vi har taggit oss en lång och skön sovmorgon idag som vi nog båda två behövde, jag är rätt säker på att vi skulle sovit längre om inte min goding till katt hade kommit och dragit upp oss i längtan efter mat, goding!

Idag så får vi se vad som händer, vi ska nog försöka få en tvättid (infoklubben var god anteckna, haha) och sen bara ta det lugnt. Vi ska nog kolla på våran nya lägenhet samt skriva på kontrakt (så skönt) kan berätta mer om detta när det är gjort!
Nej nu ska jag slänga mig upp ur sängen så att denna dagen kan dra igång!

Love!

Vilken trevlig dag!

Hallå!
Idag så har jag typ inte bloggat något eftersom att vi har haft finbesök av min mormor och morfar så har jag prioriterat att umgås med dem och inte sattsat på datorn eller bloggande.
Det har i vilket fall varit en jättetrevlig dag med lite shopping i stan, promenader i tylösand och så riktigt god mat på wild west! Gud vad mätt man blir ! Det är så gott och så mycket mat man får på detta trevliga ställe som vi har här i Halmstad! Gud, rullar fortfarande! Haha!
Men det har varit jättetrevligt! Så kul med lite släktbesök!
Fick även denna finna ljuslyxkta av dem! Visst är den fin! Passar jul som sommar! Den kommer även att klä sig fint i våran nya lägenhet.

Nu ska jag mysa med katterna, har inte blivit så mycket av det idag.

Love!

Den 12 oktober!

Godförmiddag på er!
Vi var idag uppe med solen för att få våran svinstia till lägenhet att se lite bättre ut och nu efter allt skit gör den faktiskt det och tro det eller ej men det luktar tilloch med gott!
Dock så tycker ju inte katterna som jag, dem tycker att det just nu är för fint så det åker lite prylar här och där och självklart har dem hittat sina leksaker på köpet så jag får plocka lite till innnan min kära mormor och morfar konmer innanför dörren.
Nu blir det att andas lite med en kopp te till Top model!

Hörs sen!

Love!

God Natt!

Efter att ha myst i soffan med katterna framför "50 First dates" som jag tycker är en riktigt fin film så ska jag nu ta och mysa ner mig i sängen med älsklingen och somna till en film eller något.

Ha det så bra så hörs vi imorgon, då blir det fint besök och det ska bli jättekul!

Sov så gott!
God Natt!

Love!

Svinstia på nytt!

Imorgon så kommer mina fina morföräldrar på besök ner hit till Halmstad och det ska bli så kul! Jag har inte träffat dem på jättelänge så det ska bli jättekul! 
Dock så vill jag ju inte att det ska se ut som det ser ut här just nu imorgon när dem kommer så får ställa klockan lite tidigare imorgon så att jag kan förvandla denna svinstia till ett himmelrike igen, om man säger såhär, det syns när jag har jobbat natt och min älskade pojk har haft kompisbesök kvällen/ natt innan, så ja det behövs om man säger så! 
Får se vad man ska hitta på att bjuda på nu då, äppelkaka med vaniljsås? JA det lätt bra, det sitter ju aldrig fel med lite fika! 
Haha! 
Åh jag vill inte ta av mig min förlovningsring, jag tycker den sitter så bra på mitt ringfinger så varför ta bort den och  låta den vila i en månad innan jag får ha på mig den varje dag i resten av mitt liv, gud vad skönt det var att skriva det, för det är sant! 
Just nu kan inget i mitt liv sämre utan allt är perfekt! 
Kan det bli bättre?
 
 
 
LOVE! 
 

Dem har kommit!

Just det jag får ju inte glömma det roligaste som har hänt idag... Våra förlovningsringar har kommit!!!! Min var helt perfekt i både stolek och rätt namn stod i. Men pojkvänens ring var dock inte lika perfekt, den var jättefin, men förstor och fel namn var i ringen, nämligen mitt mellanamn, mitt tilltalsnamn fanns inte med i bilen så tyvärr måste vi skicka tillbaka den. Dock så gillade jag inte hur "tillverkarna" pratade med i telefonen när jag hörde av mig, det var helt plötsligt mitt fel att dem hade gjort fel i min pojkvänsring, och detta gillar jag inte! Men nu är allt fixat och ska läggas på posten imorgon så troligtvis får vi hans ring fixad och med rätt namn tills det är dags!
Det enda negativa är att jag inte får ha på mig min ring förs om en månad då det är offentligt och min pojk kan ha på sig sin med, så än sålänge får jag ha på mig den då och då, bara för att! Haha

Eller vad tycker ni? Fin?

Love!

Den 11 Oktober!

Godmorgon på er!
Klockan är nu 16: 17 och jag har börjat med små steg att vakna till liv efter den mindre trevliga arbetspasset som var i natt, mycket att göra med lite sömn och den enda anldningen till att jag faktiskt är vaken nu är för att min älskade pojk just väkte mig för att meddela att maten snart är klar! Goding! Vad skulle man gör utan honom? :)
Så det enda som har hunnit hända idag är alltså att jag har kommit hem från jobbet och sen somnat, ibland finns även dessa dagar.
Nu får jag vakna till liv!

Love!

02:44

Godkväll tror jag väl att det heter så här kvart i tre på natten.
Jag antar att dem flesta av er sover sött i era sängar medans jag som egentligen ska ha "sovande jour" sitter vaken, det är en orolig kväll, ikväll så tror inte att det blir så mycket sömn idag om jag sak vara ärlig så skönt att jag är ledig till tisdag, så att jag kan ligga och bara sova/ ta det lugnt hela morgondagen! Så skönt!
 
Tidigare idag i vilket fall så träffade jag ju "tvilling" för lite trevligheter och mitt under allt så började vi prata resor och tänk vad man blir sugen på att bara dra med "tvilling" eller min älskade pojkvän på en resa till London typ. Så vad gör man inte nu när man sitter här snart tre på natten, jo man kollar runt för att hålla hjärnan samt huvudet i folkus (eftersom att jag minst måste vara upp en timma till) och har hittat en "long weakend" till London i Januari för 2500 kr inklusive hotel på ett fyra stjärnit hotel i tre nätter! Det kallar jag billigt och bra, men det är väll kanske för att man kollar runt redan nu, men man blir ju sugen.
Hoppas att det går bra på mitt nya jobb och att pengarna rullar in som dem ska, för då ska jag absolut boka mig en resa till typ London och tvinga med mig tvilling eller pojkvänen bara för att! :P
 
Haha vad taskig jag är... Haha det är nog natthjärnan som pratar!
Har ni vart i London? Värt att sattsa på om man nu ska iväg en långhelg i europa?
 
 
Love!

Det blir nog en lång natt!

Jag har en lång natt framför mig, inatt så verkar det inte som att det blir en lugn natt precis, och vad är man glad flr då? Jo internet och trevliga hemsidor som www.sewfilmer.com där bla New Girl finns!
Har bara sätt ett avsnitt av det tidigare men jag måste ju erkänna att det är lite roligt, perfekt nu i natt!
Hörs imorgon!

Love!

Hello!

Hello!
Jag har börjat jobb mitt sista pass och än så länge går det jättebra! Som sakt den är en lite bra/dåligkänsla men som jag skrev tidigare så blir det nog bara bra detta!

Tidigare idag innan jobbet så drog jag in lite tidigare till stan för att träffa "tvilling", vilket var riktigt trevligt! Det blev sushi och en massa prat, en riktigt trevlig stund!
Tack vännen! Det får vi göra om snart igen!

Nu får jag återgå till arbetet, vi hörs sen!

Love!

Depend 22!

Då vad naglarna fixade och idag fick det bli ett Lila från Depend nummer 22.
Lite höstligt och snyggt, är dock ute efter lite nya färger nu så jakten har börjat! Vill ha lite mörkare färger att välja på, har så mycket ljusa och glada färger och vill ha lite mörkare, tror det kommer bli sjukt snyggt nu till hösten/ vintern, eller vad tror ni?

Love!

Allt går att misstolkas!

Det går att misstolka allt!
Haha!
Hittade denna bilden på facebook då en kompis har laddat upp denna lite komiska "loggan"

Love!

Den 10 Oktober!

Godmorgon!
Efter en lång och skön sovmorgon så har jag äntligen stigit upp och dricker nu min kopp med te. Så gott och särskillt på morgonen!

Idag så väntar ju jobb ikväll/ natt så nu innan dess ska jag bara ta hand om mig själv. Typ måla om naglarna och bara ta det lugnt, dricka mycket te och bara ta hand om mig själv :) sådanna dagar behövs även dem.

Ikväll gör jag min sista dag på mitt nuvarande jobb och det är en bra/ dåligkänsla om jag ska vara ärlig. Jag har jobbat där i ca 10 månader nu men känner att jag måste hitta vilket jobb det är som passar mig.
Så jag ser fram emot att gå upp på nästa steg i livstrappan för att senare se vad jag hamnar.
Kommer jag uppfylla en kariär?
Många frågor snurrar nu runt i mitt huvud och jag ser fram emot att hitta svaren i dem närmaste veckorna! :)

Love!

Tänke ju hålla mig vaken...

God kväll på er godingar.
Sitter och tittar på den sista säsongen av One tree hill, nedrans bra om jag får säga det själv! Spännande med!
Eftersom att jag inte jobbar för en sent imorgon eller rättare sakt ett kväll/natt pass och inte vilket som hälst utan mitt sista pass, så jag tänkte passa på att hålla mig vaken (försöka) hålla mig vaken till klockan 12 då Sex and the City vissas på tv, dock så börjar ögonen bli riktigt tunga redan nu så tror inte det blir av ikväll.
Tur att jag har alla säsonger ifall jag missar något bra vill säga. 
Haha! 
Imorgon väntar jobb som sagt och att ta det lugnt. Ska bli så skönt med lite ledighet sen i typ en halv vecka.med ett troligt släktbesök i helgen! MysPys! 
Nej nu ska jag kolla vidare, höres imorgon?
 
Love! 

Bokat och klart!

Då var Robbie Williams "Take the Crown- Limited Deluxe Edition" bokad! 
Så glad och spänd på detta nya album, den första singeln Candy var ju ett stort glattpiller så hur blir då hela skivan! Så spänd och det känns så bra att jag har nu själv valt att ge detta till mig själv i födelsedagspresent! Haha Bara 17 dagar kvar nu! Så detta kunde väll inte komma bättre! 
Exided? Yes!
 
Vad lyssnar ni på?
 
Love!

Tack!!

Titta vad jag fick utav jobbet idag!
Idag så gjorde jag ju min nästsista dag innan jag går på mitt nästa projekt och steg i livstrappan, visst är den fin?
Min arbetsgivare hade snappat upp att jag älskar orgidér och visst är den fin!
Vet dock inte hur jag ska hålla den vid liv men det får min kära moder och mormor hjälpa mig med, typ ge mig tips och så! Orgidér kan ju stå sig så länge bara man vet hur man ska sköta om dem, så tips godtages gärna!
Men åh vad fint!

Tack igen! :)

Love!

Hade helt glömt bort! :)

I Juni månad så började jag titta på serien smash men tyvärr hann jag inte se alla avsnitt när dem gick på tv men jag han i vilket fall bli förälskad i serien! En äkta musikalseri! Love it!
I vilket fall så bestämde jag mig då för att denna serie måste jag bara ha! Så jag går in på cdon.com och klickar hem den, dock såg jag inte att den inte skulle komma ut på dvd förs i oktober och vad gör jag, glömmer helt bort att jag faktiskt bestälde den i juni så tror ni jag blev förvånad när den dyker ner i brevlådan? Svar ja! Men så glad! Älskar denna serien eftersom att ja, jag är ett musikalfreak!
Så har ni inte sätt något om den så kan jag rekomendera denna med ett varmt hjärta!
Åh glad tjej!

Love!

Den 9e Oktober!

Godmorgon!
Jag har precis gjort mig klar för att gå till bussen som ska ta mig till jobbet, sista dagen på stället jag är på nu innan jag tar mig en välförtjänt ledighet på en vecka innan det nya jobbet drar igång! :) så kul!
Annars så fårvi se vad som händer, inget inplanerat om man säger så. Uppdaterar mer sen.
Ha det!

Love!

God middag utan namn?

Ikväll så slår vi på stort och firar mitt nya jobb med en riktigt god middag som vi tror inte det finns något namn på.
Detta består i vilket fall på pannkakor, tacoköttfärs, tomat, ost och grädde! Jag vet det låter inge vidare, pannkakor och taco liksom... Men det är super gott! Så har du inte testat det tidigare och älskar taco och pannkakor, testa!
Supergott!

Love!

Jippi!

Jag får ju inte glömma att ge er den riktigt roliga händelsen idag med, innan jag somnade vill säga.
I onsdags så gjorde jag ju en arbetsintervju, och ja, den verkar ha gått väldigt bra för jag fick jobbet!!! Så kul!!! Så nu behöver jag trolgtvis inte oroa mig för något! Gud vad skönt! Jag har ett jobb nu när jag gör sista veckan på mitt nuvarande! Sweet!

Love!

Den 8e oktober.

Godmorgon (från mig)!
Jag har precis börjat vakna till liv här hemma, efter att ha jobbat natt så är mab inte världspigg dagen efter om man säger så.
Nu dricker jag en kopp te till Top Model på tv3 innan det blir till att gå och handla lite, nu när det inte finns någon havregryn i hela Halmstad så får mab handla lite mer, men vad ska man göra? Frukost behöver vi alla!

Love!

Myspace

Det bästa med att jobba natt är att huvudet går igång på högvarv när min brukare har somnat. Och nu så kom jag och tänka på min musik.
Jag har hållt på med musik så länge jag kan minas och började att skriva min egen musik när jag var typ 6 år gammal, eller ja, jag har kvar varje liten text i en gammal chockladbox någonstans i lägenheten som allt är kul att ha när man blir tillräkligt gamal så man kan skratta lika gott åt det då som jag gör idag.
När jag gick i årskurs 7 så bestämde jag mig påriktigt att jag skulle bli sångerska/artist när jag blev tillräkligt gammal och jag viste precis hur jag ska lyckas med att nå mitt mål. och om jag ska vara ärlig, det var ju lätt. Jag skulle bara gå ut högstadiet, komma in på estet musik programet på gymnasiet, sluta där gå till en krog/returang och bli "trubadur" i cirka en månad innan en gubbe från ett skivboag skulle komma ditt och ge mig ett skivkontrakt och min dröm som profisionell sångerska kunde börja. Visst låter det bra? Jag kan säga till er att det stämmer inte på några plan, jag är fortfarande bara amatör! Jag vet inte när jag stod på en scen senast och hade strålkastarna riktade på mig med microfonen i min högra hand. Härliga tider, med det var nu ett tag sen.
Så nu när jag har suttit här och hjärnan har gått igång igen som kom jag fram till en sak, vill jag verkligen detta så är det dags att sätta igång och få det gjort.
Så mina dammer och herrar! Jag har gjort mig en sida på myspace OCH hör och häpna som musiker. Vill jag bli musiker på riktigt och inte bara i mina drömmar/ i vardagsrummet så måste jag ju i vilket fall lägga ett lillfinger med i leken.
Jag vet inte så mycket om just MySpace men det jag har hört är inte negativt.
Så om det blir någon sömn för mig inatt eller inte, imorgon så ska pianot sättas igång och jag ska sätta igång min lilla inspelningsaparat som jag har där hemma och spela in två låtar, en av mina egna och en "cover" någon som jag vet att jag kan, både på piano och sång och sen skicka ut det på sidan.
Jag vet dock inte vad min älskade producent till pojkvän tycker om denna planen dock, det får ju inte var gjort på vilket sätt som hälst, men känner jag han rätt så förstår han nog mig fullt ut.
Har även en annan liten tanke med som gör att jag kanske kan komma ut mer, få den där känslan, ljuset riktat just på mig och få hålla en microfon igen!
Längtar!
Men som sagt detta är bara i min fantasi än så länge så jag känner inte att jag kan dela med mig till er om det ännu.
Har ni myspace där ut?
Är det en bra sida?
 
Love!
Gammal bild på mig innan en konsert vi skulle ha i årskurs två i gymnasiet! :)

På jobbet!

Hej från jobbbet, har inte hunnit blogga så myxket idag eftersom att jag har haft lite att greja med innan det var dags att dra sig iväg mot jobbet. Så nu sitter jag här på mitt kvälls/nattpass och kollar på solsidan! Gud vad bra det är! Skönt med en ny säsong! Eller vad säger ni?
Är inte solsidan en av sveriges bästa svenska serier? Tror nog det.
Vad gör du ikväll?

Love!

Den 7e Oktober!

Godmorgon!
Allt bra med er?
Idag så är jag mycket piggare och ikväll/ natt väntar jobb, det näst sista nattjobbet, så skönt.
Igår så blev det inte så mycket bloggande men vad ska man gör när man inte har den insperationen som behövs till bloggandet, inte så mycket.
Innan jobbet får vi se vad som händer, eftersom att jag inte känner mig hundra än så hoppas jag på att det blir en lugn kväll/ natt.
Nu ska jag dricka upp min kopp med te innan jag ska ringa till min goa mormor och gratta henne på födelsedagen! :)

Ha det!

Love!

Glutenfri äppelkaka med hemmagjord vaniljsås!

Så gott! Och enkelt att göra!
Efter att ha städat hela lägenheten, diskat 10 gånger om så blev man lite sötsugen, det är ju endå lördag, så varför inte slå på stort med en god hemmagjord kaka och vaniljsås, jag har ju turen att ha en mästare på att göra egen vaniljsås hemma så det går inte att få denna kaka misslyckad!
Så gott!

Love!

Den 6e Oktober!

Hallå där ute.
Idag så har jag inte kännt för att blogga någonting alls, jag har inte haft någon insperation och bara haft tankarna på annat. 
Så om man säger såhär, när man inte har någon insperation till någonting, inte är frisk nog för att träffa några kompisar så vad gör man inte då? Jo man storstädar lägenheten samt alla lukorna i köket, stryker tvätt, dammsuger samt letar efter något nytt ställe att kunna städa på. Helt sjuk! så nu är det riktigt städat och fint och jag har inget att göra, så man får helt enkelt passa på att mysa med katterna eftersom att min älskade pojkvän har låst in sig i vardagsrummet för att produsera lite musik vilket betyder att jag får låsa in min i sovrummet för att göra lite blandade ting. 
Så ja, jag har ignen aning om vad som händer mer idag eftersom att dagen hittils har varit en riktigt tråksdag. Så får vi se, dagen kan ju vända. Skulle inte bilen varit sönder så skulle jag åkt till Habo på släktkalas för att fira min mormor som fyller år imorgon, saknar ju som sagt både familj och släkt nu så det ska bli kul att träffa dem om ca tre veckor! :) 
Och vi får ju inte glömma att jag bara har 20 dagar kvar som 19åring! Nice! 
 
ha det så länge! 
 
Love! 

Måste bara tipsa om en film!

Jag har just sätt filmen "The Raven" med min goaste pojkvän och den var något sjukt bra!
Det är en sprillans ny triller som utspelar sig i Baltemore under 1800 talet. Riktigt bra och spännande!
Så har du inget att kolla på nu i natt eller i helgen helt enkelt, här har du en film jag rekomenderar starkt! Se dok till att din pojk är med så han kan hålla dig i handen (eller gäller det bara mig? ) nu ska jag i vilket fall sova!
Sov så gott så hörs vi!

Love!

(Bilden är lånad från IMDB.com)

Myskväll!

Eftersom att jag äntligen börjar bli pigg och fri från sjukdomen så bestämde vi oss idag för att mysa lite extra, det är ju endå fredag!
Så vi tog och gjorde oss en stor hemmagjord pizza med ost, bacon, tomat, pizzasås, kryda samt marinerade vitlöksklyftor! Så gott! Tur att det blev lite över till mig imorgon!
Våra grannar festar i vilket fall som aldrig för och jag är seriös om jag säger att dem kommer nog snart komma igenom väggen! Haha
Nu ska vi se på någon film och bara mysa i varandras sällskap.
Hörs imorgon!

Love!

En röst som gömmer sig i natten...

En stor svensk röst som alla i hela sverige vet om men kanske inte har på sin spotifylista är Peter Jöback. 
Jag sitter just nu och gör en ny lista till hösten och allmäna åkturer med bilen mm och kunde inte låta bli att lägga till lite låtar med Peter. Hans röst är så stor och har sån kraft och han vet precis hur han ska använda den. Och om det är någon artist som man kan kalla för "snyggt nasal" så är det rätt pojke att sätta detta ord på. Sitter just nu och lyssnar på "Vill ha dej nu", vilken kraft och vilken känsla! Wow! 
Just nu (eller han kanske är klar.. hm har ingen koll) är han/ var han i vilket fall i London och spelade huvudrollen i "The Phantom of the Opera"!! Jag önskar verkligen att jag kunde åka ditt och kolla in läget! För det första så älskar jag musikaler och vem vill missa denna röst? Och han ser ju inte jättedum ut heller :)
Håller ni med mig?
 
(P.s Jag är fortfarande tokig i Robbie, så att ingen börjar tro något annat :) )
 
Love 

Högtofs med längre hår.

Något som jag har kört mycket med nu i sommar som nu på höstkanten är en högtofs men sparat på längden vilket jag tycker blir riktigt snyggt och är hur lätt som hälst att göra. 
Du tar det "överhåret" och sätter upp det i en stadig hög toffs. Underhåret tar du sedan ihop och sätter upp med hjälp utav hårnålar antingen precis under eller några cm (väljer man själv) vilket gör att det ser ut som  om man har längre hår än vad man egentligen har samtidigt som det blir en snygg hårskillnad.
Jättelätt att göra och blir till en snygg frisyr som passar lika bra till vardags som till fest, eller vad säger ni?
Framifrån 
 
Bakifrån 
 
 
Love! 

Det där med serier!

Jag har mina favoritserier och en utav dem är lätt Pretty Little Liars! Så jäkla bra, spännande, kärlek allt! 
Jag är nu inne på säsong tre och har just sätt klart den 12 första avsnitten vilket betyder 12 kvar som inte kommer ut förs i slutet av denna månaden!! Och jag vet inte vars jag ska ta vägen! Så jäkla bra är det att jag inte vill slutat att titta! Det är spännande hela tiden, och för var minut som går, går tankarna runt i huvudet vem som kan vara den mystiske "A". 
Nu i avsnitt tolv avslutade som alltid med en händelse som gör att man inte vill sluta titta. Och vad gör dem nu? Jo dem avslöjar en av "A" arna... inte okej att släppa komande avsnitt den 24 oktober! Skit vad ska man göra nu då?
 
Vad tycker ni om PLL? Något ni som jag har gått och blivit lite galna i? 
Älskar det! 
 
VAd gör ni ikväll? 
 
Love 
 

Syskonkärelek!

Mina älskade guldkorn! :) <3

Love!

GoFrukost!

Tar mig en riktigt god och mysig frukost så här på fredagsmorgonen!
Med lite te, knäckebröd och tända ljus!
Mys!

Love!

Den 5e Oktober!

Godmorgon!
Jisses kan knappt tro det själv, jag känner mig faktiskt pigg idag! Orkar ite allt för mycket, men har orkat att diska upp nästan all disk i köket (så skönt) ocj nu ligger jag här i soffan igen helt slut på nytt men ögonen och jag är piggare så vi får se om jag orkar jobba imorgon. Man vill ju bli helt frisk och inte "chansa" så jag blir liggande igen och det vill jag absolut inte.
Nu ska jag mysa vidare med Bobbie Bus!
Vad vill ni att jag ska ta upp här på bloggen? Något nytt ni vill veta om mig?

Love!

Börjar komma på fötterna igen!

Eftersom att jag är mycket piggare nu ikväll så känns det som att det kommer att bli en helt okej fredag imorgon, så skönt med fredag btw! 
Jag har inte haft någon feber nu ikväll och jag orkar sitta upp och gå på toaletten utan att vilja ropa på min pojkvän och be han göra det åt mig. Så stort plus! Dock fortfarande seg och orken är inte där än men den kommer, vänta bara! och mitt första projekt när jag känner mig helt hundra frisk blir att städa lägenheten, igen... Det syns att jag har varit sängliggande i stort sätt hela veckan... Köket ser hemskt ut, i vardagsrummet kan nog snart ett stort svin(gris) flytta in och i sovrummet ligger det kattleksaker lite överallt så ja jag har att göra om man säger så.
Så nu ska jag sova, kan inte fatta hur trött man kan vara när man är sjuk egentlige, sover hela dagarna men är lika trött sen på kvällen.. Hm ett mysterium! 
 
Så nu ska jag ta och somna till filmen " Cruel Intentions"  Eller "En djävulsk romans" som den är översatt till på svenska, en riktigt bra rulle med bland Sarah Michelle GellarRyan Phillippe och Reese Witherspoon. 
 
Sov så gott så hörs vi kanske imorgon då?
 
Love!

Beställt!

Så Glad!
Min älskade pojk kom hem för en stund sen och med sig hade han ett ringmått som vi beställt på internet så nu har vi suttit här ett tag och betällt hem våra ringar! 
Så glad och så fint kommer det att bli! 
Vi valde att ta ringar av Titan och jag valde även att ta med en diamant! 
Så glad! Äntligen! :)
Stort smil på mig!  Och detta gör även en sjuk flicka glad! 
 
Love! 

Det där med att länka sin blogg.

Att länka sin blogg är någonting som jag som amatörbloggar tycker är viktigt, även om det är på facebook, eller andra forom så tycker jag att det är någonting som man verkligen behöver lägga ner lite tid på. Hur får jag annars ut min blogg till er läsare? Jag äger ingen egen tidning, jag har inte en värdskäns hemsida och framför allt så är jag ingen kändis, jag kan gå i stan utan att ha en massa folk runt om kring mig som skriker om en autograf. Så hur skulle jag annars kunna dela med mig ut till er i värlen om att jag och min blogg finns? Jo via internet forom mm.
Just nu så snittar jag ca 40 lösare om dan, men jag får ju inte dessa läsare om jag inte på något höger kan komma ut till er. 
Jag vill inte göra en skandal eller lägga ut nakenbilder på mig själv bara för att folk sak öppna ögonen och följa min blogg, anledningen till att jag vill att folker ska läsa min blogg är helt enkelt för att det ska vara "rolig läsning" det gör mig absolut ingenting om någon sitter och garvar åt vad jag skriver eller inte kan förstå hur jag kan stava så mycket fel, jag är bara människa och denna bloggen fungerar lite som en dagbok åt mig. När jag behöver skriva av mig, skriver jag av mig här, vill jag dela med mig av något, så gör jag det här. 
Anledningen till att jag tar upp detta nu är bara för att jag fick en komentar på facebook igår inom en "bloggare" grupp. 
Hur ofta jag uppdaterar i dessa olika grupper är olika, ser jag att det är jag och en till som har laggt upp en länk så är det ju bara att vänta eller vända sig till en större grupp där du kan dela med dig av din länk hur många gånger som hälst utan att någon bryr sig.
Men vill inte alla amatör bloggare ha läsare för en dag kunna jobba sig uppåt i blogglistorna?
Det vill i vilket fall jag och jag måste se till att jag syns och då får man ju helt enkelt göra på detta sättet.
Eller vad säger ni?
Finns det någon regel för hur mycket reklam du får ge dig själv och din blogg/ hemsida? 
Finns det de, så säg det till mig istället så vet jag om detta. 
 
Jisses jag kände att jag behövde skriva av mig lite, för det är inte kul när man ser en massa personer länka hur mycket som hälst men det är bara jag som får komentaren. 
 
Love! 

Den 4 Oktober!

Godmorgon!
Uppdatering!
Fortarande sjuk men lite bättre idag.
Blir nog inte så mycket bloggande idag men jag lever och hoppas på att bli bättre!
Nu så blir det film och en mängd te tillsammans med halstableter.
"Monster till svärmor" riktigt bra!

Love!

GodNatt Godingar!

Nu kan jag äntligen andas med näsan för första gången idag! Hur länge det håller har jag ingen aning om.
Men eftersom att jag inte känner mig bättre utan snarare sämre så ska jag nog ta och hoppa i sängen för att försöka "sova" mig frisk.
Ursh! Vill inte detta längre!
Ligger jag under täket blir jag för varmt, ligger jag utan täke, fryser jag, halv täket på halva kroppen fryser jag, hur fasen ska detta gå?
Hoppas att jag är så mycket bättre imorgon utan feber och jobbig försylning.

Sov så gott godingar!

Love!

Kan inte mer än!

Kan inte mer än att tycka lite synd om mina godingar till katter. Bobbie hämtar råtta efter råtta som hon lägger nedanför soffan samtidigt som hon pratar för fullt, och när jag inte busar med henne så hoppar hon upp på mig tittar mig noga i ansiktet innan hon pratar vidare och försöker på alla sätt och viss få mig att busa med henne och nu har även Harry börjat.
Vill så gärna förklara för dem att matte är sjuk och inte orkar busa men det går ju inte. Stakars små älsklingar!
Vad kan man göra mer än att inte orka? Tror även att jag håller på att få bihållsinflamation på köpet, har så ont i näsa/ ögon/ tining när jag böjer mig ner! Nedrans skit!
Tur att det blev nu och inte senare! Nu hoppas jag ju bara på att det inte är en långvarig försylning som inte vill försvinna.
Godingar! Har ni några bra "bli av med försylning" tips så dela gärna med er av dem, orkar inte vara sjuk och orkar inte heller orka någonting! Min lägenhet börjar ju bli en svinstia igen! Urck!

Nu ska jag se vidare på The Simpssons the movie!
Den är ju lite små kul faktiskt!

Love!

Nämen se där ja!

Kom just på att jag bara har 23 dagar som 19 åring kvar! Sen blir jag officiellt vuxen!
Dock så känner jag mig redan väldigt vuxen, men vad ska man göra! Nu blir det på riktigt!
Woo! 23 Dagar kvar!                       

Love!

Förlovningsringar!

Jag och min älskade pojkvän ska i november månad att förlova oss! Jag är så glad över detta och ser fram emot det något enormt mycket!
Äntligen ska vi få dela våran kärlek på riktigt och jag kommer att ha beviset på min finger.
Så är du i förlovnings tankar så klicka in på länken nedan, bra priser och ett stort utbud.

www.smyckenet.se

Love!

För att nå längtan till att bli frisk!

Detta är precis vad jag behöver för att bli kanske lite frisk, haha! :)

Love!

Klart!

Jag börjar bli Haj på det där med Arbetsintervjuer nu tror jag! 
Även fast jag var riktigt tätt i näsan och hes i rösten så gick det nog hyfsat bra! Jag känner mig stolt i vilket fall! 
Och lite bonus till mig som klarade av detta utan någon nyssatak och att han som intervjuade mig pratade skånska! Det var någon gång som jag var tvungen att fråga vad han sa men jag klarade mig nog rätt bra! 
Tänk vad lite positiv inställning samt halstableter, näsdukar och te kan göra!
 
Nu ska jag krypa under täket och kolla lite tv. 
Det får man när man är sjuk... 39 graders feber... URSH! Skönt att man är ledig imorgon! 
 
Love! 

Check!

Till Arbetsintervjun som sker via dator samt telefon:
Telefon: Check 
Dator:Check
Påslagen dator: Check
Halstableter: Check
Näsdukar: Check
Varmt Chaite: Check 
Täke: Check
Mysiga katter i knätt: Check 
Inställning med att försöka låta så frisk och ike försyld som möjlig: Check! 
 
Detta 'är precis vad jag behöver för att kanske/ troligtvis kunna göra ett gott intryck för den personen som ska intervjua mig. Är som sagt väldigt glad över att det är över telefon, vet inte vad som skulle tycka om en sjukling kom på intervju och smittade ner alla med denna nedrans försylning! Så irriternad! Men man får tänk positivt! Efter allt detta så kan jag lägga mig på soffan och titta på min "tjockis" och inte göra någonting mer än att bli frisk!
Oj, nu ringer dem när som hälst! 
 
Önska mig lycka till!
 
Love! 

På jobbet!

Hello, Hello!
Jag är på jobbet med en timmes arbete kvar innan jag kan åka hem och förbereda mig inför arbetsintervjun som ska ske via telefonen.
Är om jag ska vara ärlig lite glad för det eftersom att jag kan krypa ner under täket och göra intervjun i sängen.
Mår riktigt skit idag och förstår inte hir jag kan ha pallat med denna dagen. Tacka gudarna för ipren typ!

Love!

Den 3 Oktober!

Godmorgon!
Jag är uppe och har ätit frukost så nu sitter jag här, fryser och väntat på bussen.
Ursh jag känner mig sämre idag än igår så jag har ingen aning om hur det kommer att gå på jobbet idag. Känner egentligen för att krypa under täket igen. Jag har i vilket fall tagigt en ipren och halstablet men ursh detta känns inte bra. Håll era tummar för mig så att jag klarar av denna arbetsdag.
Nu får jag gå till bussen.

Love!

Nej nu får det vara bra för idag!

Eftersom att jag inte är frisk och måste upp klockan sex för att kunna ta mig till jobbet imorgon så måste jag släka lampan och lägga mig under täket för att sluta ögonen och somna.
Dock känner Bobbie bus för att vara extra pratglad ikväll så hon går runt här i lägenheten och pratar för fulla muggar! Sötnos!
Ser ju vem hon har fått det ifrån *blink*.                                                  


Hörs imorgon!

Love!

 

Kvällsmat!

Avslutar denna dagen med tända ljus , god kvällsmat och svenska hollywood fruar! En bra kväll helt enkelt! :)
Nu ska man bara bli frisk med!

Love!

Kalla mig barnslig!

Kalla mig barnslig men det finns en serie som är grymt rolig!
Kan inte sluta skratt åt det.
Har du hört tallas om - Good Luck Charlie?
Eller Lycka till Charlie som går på disney canel?
Där är den dubbad till svenska och riktigt sjukt dålig eftersom att dem har gjort det så sjukt dåligt! Men på engelska så sjukt rolig!
Skämten är så mycket bättre och man kan inte hålla sig ifrån att skratta!
Passar perfekt för en dag som denna när man ligger och är sjuk!
Så kalla mig barnslig men detta är roliga grejor!

Love!

Mindre Bra...

Kom precis hem från att ha knallat mig till Bibblan för att möta upp våran hyresvärd för att skriva på ett nytt kontrakt angående våran boendetid i lägenheten. 
Det positiva är att vi får bo kvar tills maj nästa år, det negativa är att efter maj måste vi ha ett nytt boende. Just nu så bor vi en lägenhet med ett andra handskontrakt och eftersom att reglerna ändras hela tiden så har inte vi längre första "ching" på lägenhet när våran hyresvärd "vill släppa den fri" som det så fint heter. Så istället för att göra det lätt och bra och fråga oss om vi vill bo kvar och ta över lägenheten så måste vi fråga och söka efter den. VI MÅSTE SÖKA! Det är ju helt sjukt. Eller är det jag som är bakom flötet?
Vi har redan en "back up" plan om en annan lägenhet om det skulle behövs men endå. Nu får hjärnan börja att arbeta igen för att hitta en ny lägenhet som både vi och katterna kan trivas i. 
Att det kan vara så svårt att hitta boende i denna lilla stad, Halmstad alltså...! 
En jättefin stad att bo i, men att just kunna bo i staden är inte det lättaste! 
 
Så söta läsare! Håll en tumme!
 
Love! 

Nyss, Fräs, Host Mys!

Jisses!
Detta är inte kul! 
Nysser, Fräser, Hostar och mår allmänt jättedåligt! Skit också! 
Avskyr att vara sjuk i vilket fall just nu! Har ju kännt på mig att jag har haft en försylning på G och det stämde med klara bokstäver, så nu ligger jag här i soffan med feber och en tät näsa och myser med Bobbie. Är det någonting som är den lilla smulan positivt så är det att katterna bara älskar att mysa, vilket även jag gör. 
 
Urch! 
Och det värsta av allt är att jag måste ta mig till jobbet imorgon! Feber eller inte feber, försyld eller inte imorgon måste jag till jobbet, blir att knapra ipren och dricka mycket te och vatten samt halstableter. Varför? Vill inte! Vill bara ligga framför tv:en som idag och bara ta det lugnt och ha den enda tanken på att bli hundra frisk! Känner inte för att åka till jobbet och smitta alla, men är det kort med personal så får man ju helt enkelt göra. Vad kan man annars göra?
Inte så mycket tyvärr. 
 
Tips på hur man blir av med försylningar? 
Snabbt och lätt?
 
Love! 

Bara fyra till!

Då saknas bara säsong 5,6,8 och nio sen saknas Smash som jag får nu i oktober samt Pretty little liars sen är alla mina favoritserier fullbordade!
Som sagt, finns mer plats på hyllan! :)

Love!

Detta gör sjukling glad!

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag! :)
Detta gör sjuklingen glad!

Love!

Positivt!

Ibland får man ju känna sig lite glad endå. 
Eftersom att mitt föra jobb som jag sökt och fick inte var något för mig så har jag nu sökt vidare och vad händer? Jo en till arbetsintervju är nu bokad! Så skönt! 
Känns så bra att jag får intervjuaren ivilket fall! Jag har ingen aning om jag får jobbet eller inte men jag känner att detta är precis vad jag behöver. 
Eftersom att jag slutar på mitt nuvarande jobb om en och en halv vecka så kunde väll inte detta komma mer lämpligt! 
Så glad! Detta firas med en kopp te! 
Bara min försylning inte blir sämre så att jag faktiskt kan prata med hon som ska intervjua mig, tänk om hon inte hör vad jag säger... Haha! 
Det får inte hända! 
 
Nu ska jag satsa på att bli frisk! 
 
Love! 

Godaste frukosten!

Finns igen godare frukost!
Efter att ha ätit havregryn till frukost i jag vet inte hur länge är detta såååå gotttt!

A- fil, Lingonsylt och havre fras!

Love!

Inte värdens bästa väder...

Kan ju säga att det är ju inte det trevligaste vädret för en promenad precis...

Love!

Den 2a Oktober!

Godmorgon!
Jag vaknade upp med svullna ögon och hals, en enorm huvudvärk samt två öron som skriker! Har jätteont i de ena örat helt sjukt! Ursh! Detta vill jag ju inte!
Fick ett jobberbjudande från Retail idag med, är det lagligt att dela ut mat till kunder från en person med försylning samt öront? Nej det är inte lagligt! Så surt!
Så ja, dem planer jag hade att gå på stan idag får jag nog lägga undan, skulle egentligen behöva gå och handla frukost men orkar inte det! Men vad ska man göra, frukost är ju det viltigaste målet om dan, så det är bara att ta på sig sina mjukiskläder för att sedan fe sig ut! Jisses!

Love!

Kan knappt fatta det.

Klockan är halv 11 och jag är vaken, dyngtrött men vaken. Somnade ju till i ett antal timmar förut så det kan nog förklara en del i saken.

Harry är jättepigg och busar för fulla muggar med sin syster, äntligen! Bobbie har varit väldigt försiktig mit sin bror idag, hon har fräst åt honom när han har kommit för nära, undra varför? Innan Harry åkte imorse så var dem som vanlig och har sovit på varandra hela natten. Konstigt! Kanske det beror på doften?
Nu är dem bästisar igen och har busat ett tag men nu har dem lagt sig längst ner i sängen på varandra.
Så skönt!
Känner inte för två godingar som inte skulle tycka om varandra. Inte okej!

Nu ska jag sova! Och sen be till gudarna att jag får sova ett antal timmar imorgon med!
Imorgon så skriver vi nytt kontrakt på lägenheten med! Så skönt! Detta betyder att vi får bo här tills maj nästa år! Så skönt!

Nej! Sov så gott och ta hand om varandra! Så hörs vi imorgon?

Love!

Det är läskigt!

Det är läskigt hur trött man kan vara egentlingen!
Bobbie tycker att jag och Harry är jättetråkiga som är så trötta och ligger och sover.
Jag bestämde mig förut att göra wok idag och nu känns den tanken väldigt långt bort, men vad ska man göra... Bara att sätta igång!
Jisses är helt slut! Detta är ju sjukt!

Love!

Min duktiga kisse!

Så då var min duktiga pojke hemma igen och han har varit jätteduktig.
Nu är han lite dåsig och jättetrött så nu tar vi det bara lugnt.
Bobbie förstår dock inte varför henned bror är så trött och inte orkar busa samtidigt som han luktar lite konstigt så hon har allt ögonen öppna.
Nu ska jag mysa vidare.

Love!

Sitter och myser!

Då var jag hemma och i full gång med att arbeta lite inför kommand fest med Octocore. 
I torsdags kväll blev nämligen jag utsädd till deras nya kassör, något jag aldrig tidigare har hållt på med men som jag tror kommer bli jättebra! Nya utmaningar samt nya uppdrag och detta passar ju mig perfekt! 
Så i vilket fall, detta tar även lite jobb nu på fritiden, efter knappt någon sömn inatt så sitter jag nu och försöker hålla ögonen öppna för att pilla ihop lite ting för föreningen.
Just nu håller jag på att ge ut förslag på hur man kan komma ut med sin reklam bättre än tidigare samt lite andra praktiska saker.
 
Min fina Bobbie Bus har ju varit jätteduktig och varit helt själv  hemma idag utan sin bror så nu vill hon inte släppa taget av mig. Så hon ligger här i mitt knä, spinner och bara njuter.
Min lilla flicka! 
 
Bästaste katterna som finns, finns hos mig. 
 
Nu ska jag pilla vidare innan vi får hämta upp våran andra lilla skatt.
 
Love! 
 
(Frukosten imorse på maxi, älskar deras frukostbuffer!) 

Kör en repeis!

Då var Harry inlämnad på djursjukhuset och ska vara färdig att åka hem vid klockan ett.
Han var så duktig när vi lämnade av honom ända tills dem tog in honom i ett annat rum och han började skricka. Om det var för att verken jag eller husse var med eller att han var ensam för första gången i hans liv i ett mystiskt rum vet jag inte, men jag kan ju inte mer än att säga att moderskänslorna drog igång rätt rejält, jag ville bara gå in och ta upp honom i min famn, min lilla pojke! Men detta kommer nog att gå jättebra!

Eftersom att vi inte kände att det är någon idé för oss att åka hem så drog vi oss till maxi och till den stora maxifrukosten som vi har njutit av nu ett tag. Mumma! Så gott och glutenfritt!

Nu ska vi handla lite och kolla lite i butiker innan vi ska hämta upp våran älskling!

(Kan inte ladda upp någon bild eftersom att jag bloggar ifrån mobilen med värdens sämsta täckning, så blir mer bilder senare)

Love!

Den 1 Oktober!

Godmorgon!
Sovit gott?
Det kan jag inte påstå att jag har, efterson att jag har jobbat natt så har jag fått kanske tre timmars sömn. Men det är ju vad man får ta när man har natttimmar.
Nu slutar jag om tio minuter, sen kommer min pojkvän och plockar upp mig innan vi drar oss till djursjukhuset för kastrering av Harry. Min lilla pojke! Hoppas att det går bra bara! Är lite nervös om jag ska vara ärlig. Men det kommer att gå bra!

Resten av min dag ska jag bara sova/ vila kolla film och bara bli pigg så att jag kan ha en "normal" dag imorgon.

Vad gör ni idag?

Btw, idag så är det den 1 oktober vilket betyder att jag bara har bara 26 dagar kvar som 19åring! Skit, må tiden gå fort nu! Haha
20 år, låter bra det! Eller vad säger ni?

Love!

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0