London Del3

 
Lördagmorgon klockan 08:00 ringde klockan igen och det var dags att ta sig till frukosten för yttligare en frukost inför dagens äventyr och dag till ära så stod Madam Tussauds på schemat. 
Efter en frukost som inte smakade så mycket (som sakt saltet var nödvändigt) så tackade vi för den sista frukosten och gick upp mot vårat rum för att göra oss iodrning för en dag i centrala London, vi hade ju sätt i stortsätt hela London med resan till hotelet under strejken men innestan hade vi ännu inte hunnit med. 
Efter att vi gjort oss snygg och med hatt och röda läppar (I mitt fall) så gick vi oss mot Shepard Bush terminalen som låg någon minut från hotelet för att guida oss vidare till Backer Streat och Madam Tuusauds. 
 
Så här såg vi ut dagen till ära. 
 
Är det något som vi fick reda på i London så var det att vädres ändrades lika fort som man byter blad i en bok, när vi gick mot tunnelbana så var det strålande sol och man kunde gå med öppen jacka, den härlig värmen och den klarblå himmeln var ljuvligt. När vi var framme på backer streat och ett kvarter från Madam Tussauds så börjar det stor blåsa och duggregna, när vi väl kommer fram till Madam Tussauds så hamnar vi i kö och står och väntar. Med hopp om värme inom en snar framtid så kommer en kvinna framtill oss för att kontrollera våra biljeter, det visar sig att vi inte kommer att få komma in på stället förs inom en timma. 
Eftersom att vi inte vill vandra bort och kanske inte hitta tillbaka och ville ha värme så gick vi in på det närmaste fiket för en kaffe och Coccie innan allt skulle dra igång. 
Fiket var jättemysigt med en lite gamalbrittisk stil och tillhörde Madam Tussauds utgång så vi viste att vi var på rätt plats. 
Efter en mycket god kopp kaffe och planer på att komma tillbaka till London med våra män så gick vi oss mot ingången igen för att äntligen få gå in på Madam tussaouds och min idol Robbie Williams. 
 
Det var mycket folk, kön var full och mitt i allt så dök det upp en mimare som blåste upp djurballonger till alla barn i väntan på att få komma in. 
Väl inne mötes vi uta strålkastare, och vi kändes oss riktigt snygga. Hela Madam Tussauds är indelar i olika dela och "sallonger" som man går igenom och det första stoppet var "Party" rummet, då vi fick gå på fest med alla kändisar. Där träffade vi personer som George Clony, Julia Roberts, Twiligth killarna, Brangelina och våran personliga favorit Johnny Depp. 
Och vilken känsla det var att komma in i detta stora mingel. Folk överallt som ville ta bilder med deras idoler, och vaxdockorna som såg ut som en riktigt människa. Det såg ut som att Brangelina skulle röra på sig när som helst, läskigt men spänande. 
 
Vi promenerade vidare inne på Madam Tussauds i ca två timmar och hade en sån mysig stund, och jag fick träffa min största idol och förebild ROBBIE WILLIAMS!!
 
 
 
Jag var värdens lyckligaste! Jag fick en stor starstruck och jag var så glad! Jag vet att detta bara är en vaxdocka, men han måste ju ha godkänt sig själv.... Eller hur, vi har alltså tagit på samma docka. 
 
 
Men det var ju inte bara Robbie Williams som var intressant, (Kanske mest om du frågar mig) men många var riktgit bra gjorda, istort sätt alla. Som Justin Timberlake, det kändes som att han skulle hoppa till från när man såg honom, dem ögonen! 
 
Gaga Var på plats.
Och självaste Elvis! 
 
Det var riktigt kul på Madam Tussaouds och det var en riktig upplevelse som vi kommer att göra om. 
Detta är ju bara några få bilder av alla som vi har tagit, vi tog ju mest med Nathlies kamera så dem bilderna kommer. 
 
 
Efter Madam Tussauds så var vi hungriga och kände att vi båda behövde mer enegi för att klara igenom dagen. Efter en liten resa med tåget så hamnade vi på stationen London Brigh där vi bestämde oss för att turista samt ta en god lunch.
Vi hitta stället som är lika stort i London som Espresso House är här i Sverige som hette Pret. 
Påväg till lunchen, Fina Nathalie med kameran i högsta hugg. 
Solen tittade fram, London. 
London Brigh 
Dagens Lunch, såå gott.
Något som vi åt och drack mycket under våran resa var Juiser och smotthis, så gott och nyttigt, tror inte vi gick en dag utan en smoothi i handen.
 
Efter att vi fikat och haft det gott så gick vi tillbaka till tunnelbanana och åkte fel, såklart. 
Efter mycket felåkningar mm så hamnade vi äntligen i China Town och Picadilly Circus där vi slog oss ner på en pub och lärde bartenden lite svenska så som Hej, Ja, Nej, Tack, han var riktigt duktig! 
 
Efter pubben så var vi båda två helt slut och ville inget hällre än att hitta Viktoria Secrets som skulle ligga på Bone Streat innan vi skulle ta oss tillbaka till Hotelet men något hände nämligen Primark. Vi shoppade loss i dryga två timmar innan nästa letande drog igång. I detta fallet var vi hungriga på nytt och hade ont överallt i hela kroppen, rygggen, fötterna, huvudet, allt värkte, 
Efter mycket velande och inget hittande av Victoria Secret så valde vi att ta oss tillbaka till hotellet med Sushi som vi tog med oss från Londons störta sushiställe, Wasabi. 
Kvällen slutade med tvmys och sushi i sängen innan vi stensomnade. 
 
 
Detta var våran dag tre, imorgon så ska jag dela med mig om hemresan, missa inte detta, det kan jag lova! 
 
Love! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0