Alla snyggingar bögar?

Hello!
Just nu sitter jag här med M framför en film som går på tv11, "clueless" heter den, helt okej!
Så nu sitter vi här mätta och belåtna och tittar på film och har just nu en diskution angående snygga killar. Som ni vet så är jag förlovad med min pojkvän medans M är singel (kom och ta henne pojkar) medans vi plötsligt kommer fram till hur denna filosofi stämmer till 100%, tänk er själva, Neil Patric Harris, snygging= bög.
Anton Hysen, snygging= bög.
Peter Jöback, snygging=bög.
Och så många fler, har vi inte rätt?

Så surt!


Nu ska vi flumma vidare!

Love!

Godmorgon!

Godmorgon på er och fin söndag! Ja herre gud tänk vad veckan går fort, den bara flyget iväg!
Nu sitter jag i vilket fall framför tv med en kopp te och ska snart göra mig iordning inför en tur in till stan för lite man med finna M. Ska bli så kul!
Vi hörs snart, ska uppdatera mer idag i vilket fall, lovar!

Love!

Ps, fattar inte hur men jag vaknade upp med ett par mycket svullna läppar, ser ut som att jag har tryckt in en massa botox, vilket jag absolu INTE har!!!

Gokväll!

Gokväll på er där ute i världen, sevrige, halmstad osv. Allt bra med er? Haft en bra dag?
Idag har jag haft att göra från kl 8 tills istort sätt nu så nu sitter jag i soffan framför tv med min älsk och äter en jättegod glass och te, supergott!!! Och mysigr framför allt.
Glassen är i vilket fall från sia (såklart, om du bor i Halmstad) med smak utan, vit choklad, mörka choklad flan, mandel, vanlij och körabärsbitar. Denna goa blandning trodde inte jag var att hänga i julgranen, men gud vad gott!! Är redan inne på min andra potion! Så ser ni denna i fryadisken, köp den, ni kommer inte ångra er :)

Nu ska jag mysa vidare!

Love!

Godmorgon!

Godmorgon på er, idag är man uppe med tuppen och sitter nu och dricker te, som vanligt, framför nyhetsmorgon för att vakna till liv lite, är helt slut! Så varför går man upp tidigt när klockan är stäld på halv 11?
Ja du, fråga inte mig, men irriterande är det!
Nu blir det snart frukost och sen ska jag göra mig iordning inför intervjun senare, mer info om det kommer!

Hörs sen!

Love!

Trevligt med M :)

Det blev en trevlig kopp te med M innan vi drog oss vidare till mina svärföräldrar, så nu sitter vi här och dricker te, som ni säkert kommer ihåg eller för er nya läsare, jag älskar te! Alltså, jag är en äkta teälskare, kanske finns det fler där ute som lider av denna delema :P ^^

Nej nu ska jag vara social! Måste ju även försöka få några timmars sömn inför imorgon! Spänande!

Sov sött godingar.

Love!

:)

Jag har så underbara människor i min omgivning just nu att det värmer mitt hjärta!
Och igår mitt i från ingenstans så kommer min vän A-L till mig med tre paket och säger att hos tycker om mig så mycket och tycker att jag är värd detta.
Hon är ju så snäll!
Jag blev så glad att jag kände hur tårarna från ögonen började komma.
Så tack så mycket! Älskar allt!

- En klacksko, ringhållare :)
- Ett snyggt halsband :)
- En jättefin glasnalle :)

Tack fina du!

Love!

Nytt!

Jag har så fina vänner och en av dem är en av mina senaste tillskott M! Hon är bäst och även om vi inte har kännt varandra för länge så klickade det mellan oss på direkten och vi kom varandra nära och idag är jag super glad över att vi är vänner och att denna godingen finns i mitt liv!

I vilket fall, i förra veckan var vi i Helsingborg och på köpcentret Väla! Gigantiskt!
Så M och dem andra två som var med shoppade på som tusan, tusenlapp efter tusenlapp, haha, men så helt plötsligt kommer M fram till mig och frågar var alla mina påsar är, och vad jag har shoppat?
Då svarar jag som det var, som arbetssökande har man inte för mycket pengar så att min dag bestod utav att fönstershoppa.
Då går godingen till kassan och säger, vill du ha ett nagellack? Hämta ett så står jag för det, du måste ju komma hem med minst en påse!
Goding!
Tack gumman, som jag sa tidigare så är jag så glad över att du finns i mitt liv!

Eller vad tycker ni? Snyggt va?

Love!

Att blogga eller inte blogga det är frågan...

Hello där ute i värden, kommer ni ihåg mig? Anna, i halmstad med sin lilla familj bestående av sin sambo och mina underbara katter som hon typ är halvt beronende av?
:)

Hur är det med er?
Om man säger så här så vet jag helt med mig om att jag inte at bloggat på typ en månad men vad ska man göra? Om man säger så här det har hänt mycket i mitt liv på en ynka månad! Jag har blivit av med jobbet, vi har flyttat, mina katter bor hos mina föräldrar, jag bor nu på landet.... Så ja vad ska man göra? Just nu spenderar jag endast mina dagar hos mina svärföräldrar (där vi bor för tillfället) och söker jobb, skittråkigt!
Så för tillfället bor vi en halvtimma från stan vilket gör att det inte är det lättaste att ta sig in till sina vänner mm hela tiden. Så segt.
Jaja, dock så har det hänt lite positivitet, imorgon så är det en arbetsintevju som väntar, och om tre veckor flyttar vi in i våran nya lägenhet, och våra katter får flytta hem (från trippen hos mina föräldrar) så kanske är livets nergång påväg upp!
Ni får hålla en tumme för mig i vilket fall! :)

Angående titteln så är detta något jag har tänkt på ett tag nu, ska man lägga ner bloggen eller fortsätta typ, och jag ska ge det ett sista försök!
Så hoppas att ni fortsätter hålla ett öga på mig!

Love!

Energi!

Min och Pys dagliga energi på jobbet är en burk cola!
Och det är välbehövligt!
Så vi sprarar till ett eget flak. Kommer nog snart, 6 burkar på två dagar! Inte illa pinkat!

:)

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0