Det är pågång!

Vill bara meddela att jag inte är född bakom flötet och en ny design är på G! Snart kommer även denna bloggen att blomstra tack vara min söta lilla syster! 
 
Love! 

Har du samma problem?

Har ni där ute samma problem som jag? 
Jag kan inte lägga upp några bilder när det gäller att blogga från mobilen! vilket stör mig till 100! Det är ju där jag alla söta bilder på min katter tex.. jaja ska inte gnälla sånt är livet! Eller vad säger ni?
Tvättstugan är ivilket fall äntligen klart! ´Tänk att det ska ta sån tid att tvätta lite. Längtar tills den dagen så vi äger en egen tvättmaskin, vad mycket skönare det är att bara kunna gå och sätta på en maskin tvätt utan att behöva boka in en speciell dag! Utan kan ta det när man känner och vill göra det utan att lämna huset/ lägenheten . Så skönt! 
Detta blev ett underligt inlägg som får avslutas med en komisk bild ifrån förra året! 
'Ha det bäst! 
 
 
Love! 

Sugen?

Skulle du vara sugen av en skön bok i sommarvärmen? Eller kanske två mixrar så du kan bli en riktigt bra Dj? Kolla in på länken nedan så får du lite mer info om min och min karls senaste utbud på www.tradera.com! 

See Ya There! 
 
Love! 
 
http://www.tradera.com/2-st-numark-axis-4--auktion_2112_160763307 
 
 

Blir till lågor!!!

Blir så förbanad! Vet inte vars jag ska ta vägen! Gaaa! Berättade ju igår hur glad jag var över att äntligen ha köpt säsong 3 av One Tree Hill igår och hur glad jag var över att ha dem hemma! När jag skulle titta på den igår så hackade den lite men då tänkte jag att det var datorn som var för varm eller något, men samma sak hände idag och tar ut och tittar på skivan som är helt förstörd! Repor och stora kletiga fläkar över hela skivan och inte bara på en! Blir så galet arg!!!! Gaaa! Så nu måste den bytas! Tänker inte ha en säsong hemma som jag inte kan titta på! Blir så besviken! Detta ska ju inte kunna hända! Tänk dem som bor i typ Norrland, dem kan ju inte bara "åka och byta" så jag ska vara glad över att jag bor en halvtimme ifrån! (Så mamma om du läser detta så vet du vad vi ska göra när du kommer) Kram!

Godmorgon!

Godmorgon, eller är den så god? Vaknade av att det blixtrar och åskar något kopiöst (som det gör fortfarande) två livrädda katter som inte vill mer än att bo i våra lakan eller bakom en hög med kuddar... Och på råga på allt går tre bilars alarm igång pga regnet som bara öser ner. Är rätt glad över att vi hade tänkt att sitta inne idag och försöka få lägenheten städad, två sjuklingar tillsammans med två busiga katter gör det inte värdsfint här hemma! Annars så väntar snart tvättstugan! Är så glad att jag slipper åka någonstans i detta vädret! Nu blir det frulle! Kram!

Nu säger jag...

Nu säger jag godnatt! Sov så sött så hörs vi imorgon? Tyvärr väntar tvättstugan för mig, hoppas jag orkar med det bara för klädder behöver man ju ha! God natt!

Dagens inhandling:

Berättade idag att vi har varit i Ullared och Gekås, så tänkte berätta att var jag inhandlade! Det som är riktigt bra med Ullared och Gekås är priset! Riktigt bra och billiga saker! Men man får ju absolut inte luras av priset, finns någon som kallas för "Ullared ögon" vilket innebär att allt du ser är billigt även om man vet att det finns billigare allternativ på andra ställen. Men säger ju inte att man kan fynda för det kan man absolut göra! Shortsen som jag köpte idag fick jag för 49kr st, One tree hill säsongen för 149 kr!!! 149!!! På andra ställen som Ginza eller Cdon.com säljs dem för mibst 279! Så jag har tjänat mycket idag på detta! Hittade även prisenter till min syskon som snart fyller år, 18 och 13... Jisses! Stora tjejor till syskon man har! Haha! Nu så ska jag ta mig en kopp te till och mysa lite till med katterna! Kram!

Premär

Premärpromenad idag med våra 20 veckors gamla kattungar! Och det gick jättebra! Harry ville inte gå in, förs han kom in och kände värmen och såg sin nya stora svarta råtta! Haha Vi kom även fram till att om vi skulle vilja tjäna lite extra pengar så är det bara att gå ut med våra små guldklimpas! Det kom nämligen fram ett gäng barn med deras mammor och frågade om dem fick klappa katten och att dem var så söta! Vad händer om man skulle säga... - Visst! För en femma! Hur skulle dem reagera? Skulle jag och min pojk bli miljonärer på detta? Haha tåls att tänka på! Dem var i vilket fall jätteduktiga och nu är dem helt slut och ligger och sover hos oss, så mycket att ta in på en liten promenad om allt är nytt, till och med stt bli blött om tassen! ( blogg.se verkar strula lite när det gäller att ladda upp bilder. Någon mer än jag med samma problem? Så blidet kommer) Kram!

Lycklig!

Nu har äntligen One Tree Hill Säsong 2 kommit fram och eftersom att vi var på Ullared tidigare idag så fick det även bli säsong 3 så nu saknas bara säsongerna 4-9! En bit på vägen ivilket fall! Glad tjej! :)

Rod trip! Trodde jag skulle dö!

God eftermiddag som igår har det inte blivit för mycket uppdatering idag pga sjukan som hälsar på för tillfället och inte vill ge sig! Dock så tyckte min pojkvän att det är allt för tråkigt att bara sitta och inte göra något så många dagar som vi båda har gjort nu i några dagar, så min käraste satte mig i bilen och drog iväg mig till Ullared! <3 Det roliga med detta var att jag inte hade någon aning om vars vi vara på väg och att min kära karl avskyr Ullared! Men det hamnade vi ivilket fall tillslut! Supermysigt! Dock mycket folk... Men vad skulle man tro? Dåligt vädet och semestertider? Hittade i vilket fall lite smått och gott två snygga shorts, ett par svarta med svart spets längst ner, och ett par vanlig jeansshorts! (Hoppas bara jag kan hinna använda den båda innan sommarn helt försvinner) samt en parfym, lite till köket mm, mycket mysigt trots folket. Rubiken säger dock allt vad som gäller hemvägen, jag har haft mitt körkort i snart 2 månader och idag fick jag verkligen uppleva vädrets makter. Spöregn, blixtrar, galna taxichafförer och lastbilschafförer på motorvägen! Trodde inte att jag skulle komma levande av om man säger så! Såg ingenting med idioter runt omkring än... Inte igen tack! Hörs senare kram!

Frukost ute.

Godmorgon på er! Sitter i våran bil och äter lite frulle, på det billigaste stället för frukost ut nämligen maxi, jag menar en glutenfri smörgås med tillbehör och en stor te för 29kr, helt ok! Jämfört med om man skulle ätit inne istan. Nu ska jag vänta en stund till på pojkvänen sen ska jag hem och kurera mig lite till, hoppas den här skiten försvinner snart så man kan bli frisk, ska ju egentligen jobba imorgon med... Får se om det blir något av det... Att man kan bli så dålig av en försyldning. Jaja, tyvärr är det tråkväder här idag som det vart nu dem två senate dagarna så man känner ju sig inte för dålig med att ligga inne! Hörs senare! Kram!

Just nu!

Så ska jag spendera resten av min kväll. I mjukiskläder framför favoritfilmen med en kopp te, lite ljus och min katter! Trevlig kväll på er! Kram!

Visste du att...

Visste du att jag är en riktig filmnörd! Ser på allt ifrån filmer till serier, kärlek, komedier, drama, trillers allt! Förutom skräck såklart! Ursh! Är för lättskrämd så att kolla på skräck, om man säger såhär personen/ erna som jag kollar på filmen mer har riktigt kul då dom oftast tycker att det är jättekul för att jag är så rädd! Haha Min absoluta favoritfilm är Titanic! Och varför? Det är film basserad på en sann händelse, det är en vacker historia om två själar som möts och knyts ihop! Åh gråter varje gång jag ser denna film och om man säger såhär! Jag har sätt den några gånger! Och varför gråter jag jämt? För att det är kul? Att jag saknar någon? Kanske. Men mest handlar det om att jag alltid sätter mig i samma situation som på filmen i mitt huvud. Så istället för "Rose" som förlorar "Jack" så är det jag som förlorar min älskade pojkvän. Vilket inte får hända! Haha. Budade ivilket fall idag på ett halsband från filmen (kopia) som jag vann på www.tradera.com !!! Så glad! Äntligen! Haha glad tjej! Nu blir det filmen Titanic med en stor kopp te för botning av min försyldning och lite fireri! Min kära karl jobbar natt, inatt så, får passa på, han har ju i stort sätt tröttnat på den! Haha Ha det! Kram!

Katt leksaker!

Hello! Har inte varit så aktiv med bloggandet idag eftersom jag mår som jag mår, dock så börjar man känna sig lite piggare nu efter ipren och en massa koppas av te. Har nu i vilket fall precis vart iväg för att handla lite till katterna, dem kan ju inte hadla själva så även om man mår som man mår så är det bara att ta på skorna och dra iväg. Vi skulle egentligen bara ha det vanliga så som kattsand, mat mm. Men när vi står där så hittar vi en "tanke kubb" för katter och smådjur, vi tänket att detta är ju perfekt! Den fungerar så att katterna måste använda huvudet för att få ut godiset som ligger i kubben. I vilket fall så kommer vi hem tar fram den nya roliga "tankekubben" och en stor råtta som vi köpt till dem (dem älskar råtter) och vad väljer dem? Den nya roliga dyra godistänkarkubben? Nej den går ifrån kubben och direkt på råttan. Så hur ska man kunna veta vad katter vill ha för leksaker? Hoppas att dem snart öppnar ögonen för den, jag tycker ju att den verkar kul. Kanske är den för svår för dem? Någon annan som vet vad katter brukar tycka om att leka med förutom svarta råtter så hör gärna av er! Ha det! Kram!

Godmorgon!

Efter tolv timmars skön sömn så har jag äntlugen vaknat till liv igen! Tyvärr så har även min näsa vaknat till liv och börjat rinna, har knappt någon röst kvar häller. Avskyr att vara förskyld! Så tråkigt och man orkar ingenting, det är nog bra att intr feber har tittat förbi än i vilket fall. Jaja vad händer idag? Inte så mycket faktiskt, ska ligga här i min soffa och ta det lugnt, borde egentligen städa våran lägenhet som ser ut som en svindtia! Nu blir det att dricka te, kan rekomrndera karomill te för er andra som är försydar där ut! Känns som att det hjälper för halsen och rösten! Några andra tips på vad mab kan göra när man mår som man gör? Ska vara glad att vinbaksmällan följde med idag i vilket fall! Ha det bäst! Kram!

Mys

Ligger och myser med Harry framför OTH efter ett långt samtal med mamma i telefonen. Det var allt för längesen jag träffade familjen nu så det ska bli jättekul att träffa dem igen om en vecka ca, längtar! Familjen är och betyder en massa för mig! Något av det bästa med att bo hemifrån är att få träffa familjen igen, sist en månad sen! Whey to long! Kram!

Tradera

Ett ställe som jag har fattat tycke för dem två senaste månaderna är hem/ auktionsidan Tradera. För er som inte riktigt förstår hur det fungerar så budar man på allt ifrån antika möbler till märkessmyken till porslin. Måste säga att jag har hittat en riktig mängd saker där som jag är riktigt nöjd med, och eftersom att det är både företag samt privatpersoner som lägger ut auktioner så finns det allt mellan himmel och jord. Och varför tar jag då upp tradera här på min blogg? Jo eftersom att det är just på dessa hemsidor som "skuggorna" kommer fram, alltså personer som designar egna smycken, kläder mm. Det var på denna sidan som jag hittade bla AliceAmalie som jag tipsade om för några dagar sen. Så vad ska jag nu tipsa er läsare om idag? Jo att gå in på tradera, ebay, blocket eller någon annan sida och kolla in personer med egen designade smycken eller vad som hälst! För oftast kan du hitta riktigt snygga saker för riktigt bra priser! Så titta in på www.tradera.se eller www.ebay.com eller en annan sida där det finns fler folk ta en titt på! (Bilderna nedan är båda från tradera bara för att visa något av det som jag har fyndat) Ha det, nu ska jag försöka bli frisk! Kram!

Vuxenpoäng

Vuxenpoäng till mig som vart på apoteket idag och fixat försyldning läkemedel så att denna nedrans försyldning går och försvinner ut ur min kropp! Är något av det värsta jag vet att vara försyld, svårt att sova om nätterna för att halsen bränner och med en näsa som inte kan sluta att rinna! Blir tokig! Så nu ska den bort! Har ni några andra bra bota försyldning tips så hör gärna av er! Kram!

Sjukstuga

Idag har vi sjukstyga här i vår lägenhet både jag och min pojkvän är jätteförskylda samt lille Bobbie som även hon nyser. Så idag blir det mycket te drickande och slö framför datorn med en massa One Tree Hill, finns iget bättre än detta! Men gårdagen var mer än lyckad! Vi hade en jättemysig kväll på stranden med grill och vin med en massa skratt och funderingar. Dock så dyker ju alla småkryp och mygg upp när man minst vill de så tyvärr fick vi dra oss in rätt tidigt. Men grymt kul hade vi! Så nu får man vad man förkännar med en go vinbaksmälla! Så nu ska jag försöka bli hundra frisk samt bli av med huvudvärken! Blir nog donken sen, det finns inget bättre än skräppmat dagen efter festkväll! Nu ska jag lägga den lilla energin jag har kvar på att bli frisk! Kram!

Sommar!

Får bjuda på lite härliga sommarbilder en dag som denna!

Bloggar mitt i lunchen!

Bloggar mitt i lunchen är precis vad jag gör, blev en sen lunch idag men det är i vilket fall lunch! :) idag bjuds det på linsgryta! Supergott! Och nyttigt! Tänka att nytigheter inte smakar så illa i villet fall! Ikväll bär det av mot stranden och grillning med vännerna, så får hoppas på att jag får se en solnedgång!!! Så efter jobbet blir det att stressa hen, äta, gör sig snygg och sen iväg igen. Känns dock lite sådär att lämna katterna hemma ensama hela dan så imorgon så får jag ta väl hand om dem och mysa riktigt mycket! Nu ska jag hinna äta upp innan det är dax för jobb igen! Ha det! Kram!

Varmt

Det är så varmt överallt ligger seriöst i mina underkläder på golvet i vardagsrummet men värmen rinner in endå! Tar kål på mig! Det är lite komiskt över hur alla gnäller över att det är för kallt ute och att sommaren aldrig kommer, men när sommaren väl kommer så gnäller alla över den för heta värmen! Exotiska värmen! Kag gnäller in, jag är bara varm! Haha! Nu väntar snart sängen efter lite One Tree Hill, imorgon så väntar jobb och senare på kvällen strandfest med lite vänner! Ska bli jättekul! Med lite vin, grill, musik och trevligt folk! Sjukt kul! :) Ska glo vidare nu! Kram!

Mysdag

Idag så bestämde vi oss för ett äventyr neråt i landet eftersom att vi båda är lediga. Just nu sitter vi på Ikea i Helsingborg och har precis avnjutit lite mat! Egentligen skulle vi bara ha en microvågsugn idag... Har redan blivit lite mer jaja sånt händer! Hörd senare! Och njut nu av värmen! Kram!

The Dark Knigth Rises

Har just vart och sätt på den senaste batman filmen och jag är mållös! Så sjukt bra film! I filmens historia så brukar alltid film nummer ett vara den bästa och att det sen går neråt, dem borde bli sämre och sämre men i detta fall blir dem bara bättre och bättre! Dock tyckte jag att den var lite lång men man skulle inte kunna ta bort någonting utan att förstöra filmen! Men så jäkla bra! Se den för guds skull! Haha, jag är iget actionfan egentligen men detta är bra! Riktigt bra! Nu väntar sängen! Kram!

Romans på stan ikväll!

Ikväll blir det romantik på stan med min darling! Det blir bio och en bit mat! Man går på allt färre "dejter" när man vart tillsammans i evigheter som det känns ibland så det ska bli riktigt mysigt! Dock känns det ju sådär med bio i denna värmen och detta vädret men vad ska man göra! Ska bli riktigt mysigt i vilket fall! Batman- the dark knigth rises blir det i vilket fall! Den två första filmerna var ju riktigt bra så tror starkt på denna! Både Christian Bale och Anne Hatheway är riktigt gryma skådisar med den andra drösen suprtskådisar! Så detta tror jag starkt på! Trevlig kväll på er! Kram!

Sooommmmmmaaarrr!

Är det sant? Sol, varmt, 28grader ute! Är äntligen sommaren här? Eller är det bara för tillfället? Hoppas nu att vädret håller i sig! Har nu i vilket fall äntligen slutat jobba för idag så denna riktigt jobbig dag är äntligen över och nu ska jag bara mysa med mina små guldklimpar och bara ta det lugnt resten av dan och försöka ta mig ut i solen för lite färg! Dock är ju min pärla till bil på hotelet/ verkstan "svärfar" över natten så hoppas på lika bra väder imorgon så man kan dra sig till stranden och bara sola och ha det gott! Finns ju så otroligt fina stränder här i Halmstad som man inte har hunnit uppleva pga vädret, så nu får jag hoppas på en "sen" bränna!!! Äntligen! Kram!

Tankeställare

Fick mig en riktigt tankeställare av min pojkvän för en liten stund sen angående facket och A-kassan. Jag har inte tänkt på hur viktigt eller självklart det skulle vara att överhuvudtaget vara med i ett fack, det känns så vuxet och jag känner mig inte särkilt vuxen. Är detta normalt? Jag kan inte sluta fundera över, är jag den enda, som inte har hängt med i svängarna? Jag har jobbat i ca ett halvår och tre av dem i en heltidstjänst utan att gå med i just facket, tanken har helt enkelt inte fallit in. Jag hör hur alla pratar om hur viktigt det är men det är inget som jag har snappat upp. Så nu när min pojkvän nämde det, blev jag helt ställd! Hur kan jag ha missat denna viktiga info? Hur kan jag sitta här nu med tre månaders heltidsjobb bakom mig utan att ens tänkt tanken? Blir tokig på mig själv ibland! Någon som känner igen sig? Nu är det i vilket fall ordnat och jag hoppas att jag har gjort allt rätt så att inget blir galet eller går till spilo! Hoppas jag... Nu behöver jag äta något! Kram!

Helt slut!

Är helt slut! Kom precis hem efter en tuff dag på jobbet. För det första, Halmstad på sommaren är en turistmagnet från folk över hela sverige samt norden. Det andra, denna veckan är det O-ringen vilket betyder ännu turister! Detta leder till en biltur på 45min, vilket annars skulle tagigt 20! Åh blir så trött! Så nu tänker jag stanna hemma! Det positiva är i vilket fall VÄDRET! Det är helt underbart! 20+ och klarblå himmel! Så får dra mig ut i värmen sen! Kram!

AliceAmalie Design

Ska passa på att tipsa om en jätteduktig egen designer som kallar sig för AliceAmelie, hon gör otroligt fina smycken! Inte för en dyr peng! Kram!

Kladdkaka!

Mitt söttsug tog tag i mig riktigt ordentligt idag, tur då att man tycker om att baka! En klassisk kladdkaka med en klick grädd vid sidan om! Så gott! Och så lätt! Ha det! Kram!

Rosa

Nu fick naglarna en ny makeover! Och idag rosa. Jag gillar starka och klara färger på naglarna och dagens klarrosa från Depend gör det riktigt bra. Jag har många naglack från Depend, dem har alla möjliga färger, dem är inte så dyra och färgen torkar riktigt snyggt och snabbt. Dem billigare naglacken som jag har testar på tidigare har inte vart så hållbara men detta rekomenderar jag snabbt! Så har du inte testat det tidigare så gör det! (ringen är ifrån AliceAmalie design) Kram!

Diskpanik

Godmorgon! Det var riktigt segt att gå upp imorse! Kom knappt upp innan Harry kom och drog upp mig (alltid bra med morgonpigga kattungar) I vilket fall så vaknar jag upp till värdens disk! Och får panik! Och eftersom jag ska sitta på möten hela förmiddagen gör det inte bättre, måste äta frukost så hinner inte ta den stora snart illaluktande disken! Tror seriöst tillsammans med min kära pojkvän att jag har ett diskproblem! Och särskillt när den bara växer och växer! Gaaaa blir tokig! Nu ska jag mysa med min små busiga guldklimpa innan jag måste dra mig till mötet! Kram!

Räkmacka!

Har nyss avnjutit en riktigt smarig räkmacka och har lätt kommit fram till att man äter räkorna för sällan! Men varför det är ju så gott!!! Tycker så synd av dem som inte kan avsnjuta detta riktiga mästerverk! Imorgon blir det lite jobb, schemaläggning, hoppas att det blir till min fördel för första gången! Kan ju i vilket fall hoppas! Nu ska jag slänga mig i säng bredvidd min darling! Ha det så bra så hörs vi imorgon, hoppas jag! Kram!

Addicted2fashion

Måste tipsa om en riktigt bra hemsida där du kan hitta riktigt snygga smyken och assesoarer för riktigt bra pris! Jag har två ringar från addicted2fashon och dem är riktigt läkra! Så kolla in på: www.addicted2fashion.se du kommer inte att bli besviken! 

Kram! 

One tree hill!

Ny dag, nya äventyr! Sitter i vardagsrummet och tittar på One tree hill! En utav mina favoritseriet tillsammans med en kopp te! Tyvärr så vaknade jag för tidigt denna morgon men så är det när man har två morgonpigga kattungar! Ska vara glad att dem sover hela natten ist! Men nu ska glo vidare! Hörs senare! Kram

Spelkväll!

Sitter hemma hos Natalie på spelkväll med ett gäng andra godingar! Riktigt trevlig kvälln! Dock går det ingen bra för min del! 15 omgångar med sista placering och en gång plats nummer två med tack utav Jonny som gav mig denna plats! Nu ska vi fortsätta! Kram!

Silver

Testade lite nytt på naglarna idag. Silver. Jag brukar annars köra på rosa eller röda någon gång svarta men idag silver! Blev riktigt bra tycker jag men kanske mer för fest än vardag, eller vad tycker ni? Kram!

Godmorgon!

Godmorgon! Jag sitter här i vårat vardagsrum och har precis avnjutit en god frukost bestående av en talrik havregrynsgrött, det ger en bra start på dagen och man blir allt lite piggare och orkar mer! Jag får ofta höra att grött är mindre gott och inte är till någon nytta, precis vad jag tycket för ett tag sen. Men för att göra det lite godare har jag i 1 msk olja och lite mer salt än vanligt, det blir en godare smak och inte lika svårt att avnjuta till frukosten. Vill man så kan man ju även ha i lite frysta bär eller lite kanel, super! Självklart en kopp te till detta och idag fick det bli Green Mango! Riktigt gott! Och finns att köpa på bla Indiska för ca 40kr! Hörs senare! Kram!

Where there be ligth

Med pojkvännen på jobbet en stund innan han börjar köra ljuset på en klubb här i Halmstad ikväll! Ser riktigt bra ut! :)

Mys med en stor kopp te!

Efter en dag med storstädning av lägenheten så sitter jag nu äntligen i våran fotölj med en stor kopp te i handen, om det är något som i stort sätt alltid finns i min närhet så är det en kopp te. Jag vet inte riktigt varför men te gör mig lugn och och kan vara ner lite. I mitt arbete behöver man vara beredd och ha huvudet i skaft hela tiden och vad är då inte bättre än en kopp te? Vet inte om man kan kalla det ett beroende men jag dricker lätt 5-6 koppar om dan, är det konstigt? Eller finns det fler te älskare där ute? Kram!

Även kattungar kan fota!

Min ena kattunge Bobbie som är 15 veckor gamal tog just en bild på sig själv med min Iphone, vilket jag tycker är ett bevis på att Iphone är rätt lätta att ha och göra med, eller vad säger ni? Kram!

Välkommen till min värld!

Hej! Välkommen till min egna blogg! Jag är en snart 20 årig tjej som bor i Halmstad med min pojkvän och våra två katter! Här kommer jag dela med mig av mina tankar, vardag, musik och annat smått och gott! Ska försöka att uppdatera så ofta och mycket som möjligt! Hoppas ni vill följa med mig på min resa! Kram!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Anna InThe City

"I write, you read and feel my speed"

RSS 2.0